Ga direct naar de inhoud.

Suradj Bajaj nieuwe Netwerk- en Systeembeheerder team ICT-operations

Suradj Bajaj Netwerk en Systeembeheerder VTM ICT operations small

Per 1 februari is Suradj Bajaj gestart bij VTM Groep als Netwerk – en Systeembeheerder. Gezien de toename van het aantal ICT opdrachten en uitbreiding van onze ICT portefeuille wederom een mooie stap voorwaarts binnen de ambitie van VTM.

Driedubbele versterking team ICT-operations

Uitbreiding VTM Groep 1

VTM is het nieuwe jaar vol gas van start gegaan. Wederom zijn drie professionals nieuw toegevoegd aan het VTM team. Per 1 januari is team ICT operations uitgebreid met Kas Hoogeveen, Jan van Wijk en Remon van Wijngaarden.

Welkome uitbreiding VTM ServiceDesk

Vivian de Bloois en Jennifer Buurmans ServiceDesk VTM kl

Per maandag 3 december versterken Vivian de Bloois en Jennifer Buurmans de VTM Business Servicedesk. Met de aanstelling van Vivian en Jennifer is VTM weer 2 toppers rijker. En dat is hard nodig om de service te kunnen blijven verlenen die klanten van ons gewend zijn.

VTM opent zijn (nieuwe) deuren

VTM benedenteam

De verbouwing is klaar! Hier en daar staat nog een onuitgepakte doos, ligt nog een monteur onder het bureau, of is de verf nog aan het drogen, maar een week eerder dan gepland opent VTM de deuren van het vernieuwde kantoor. U bent uiteraard van harte welkom!

Nieuwe openingstijden VTM

Nieuwe openingstijden VTM

Eind oktober is onze verbouwing klaar. De oplevering van het nieuwe kantoor gaat gepaard met nieuwe openingstijden. Per 1 november 2018 gelden andere openingstijden voor het kantoor van VTM.

Driedubbele versterking team ICT-operations, Hans Hoogeveen toegevoegd aan salesteam

Uitbreiding VTM Groep

VTM heeft afgelopen zomermaanden niet stil gezeten. Naast alle voorbereidingen voor de verbouwing, welke inmiddels in volle gang is, zijn maar liefst 4 professionals nieuw toegevoegd aan het VTM team. Team ICT operations is met Brian Lenting, Lars Buitenhuis en Ilyas El Ouasghiri met drie man versterkt en Hans Hoogeveen is als accountmanager toegevoegd aan team Sales.

VTM gaat verbouwen

Verbouwing VTM tekeningen klein

Wellicht heeft u het al gehoord, gezien of gelezen, maar komende maand gaat VTM verbouwen. En hoe?! De groei van de organisatie van de afgelopen jaren dient nu ook in fysieke vorm gestalte te krijgen. Extra werkplekken zijn nodig en nieuwe voorzieningen in het pand, zoals een modern ingerichte kantine voor ons personeel, zijn inmiddels hard nodig.

Blog en nieuws

Blijf op de hoogte!

Mis niet langer ons belangrijkste nieuws! Schrijf u in voor onze maandelijkse business
update en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de telecom en ICT markt.