Ga direct naar de inhoud.

Van Sensor Tot Dashboard groot succes!

vStD 8 april 4

Donderdag 8 april was het zover! Tijdens ons online IoT event van Sensor tot Dashboard kregen meer dan 400 deelnemers de mogelijkheden van het Internet of Things te zien. Alle onderdelen van een IoT oplossing kwamen aan bod, van sensor tot connectiviteit, van toepassing tot dashboard.

KPN IoT en VTM verstevigen bestaande samenwerking

Ondertekening contracten VTM vs KPN IoT

Al meerdere jaren werken VTM en KPN IoT samen op het gebied van Managed IoT-oplossingen voor de zakelijke markt. Verleden week zijn de handtekeningen gezet onder het verlengen én versterken van deze samenwerking. Hiermee delen VTM en KPN de visie om nog meer organisaties te helpen met innovatieve IoT-toepassingen.

Stage bij VTM; ontwikkelen, leren en jezelf verbeteren

Marouane Agzannay IT stagiaire VTM Groep LI

Per 1 februari zijn Jamiro Kolf en Marouane Agzannay gestart als stagiaires binnen ons IT-team. VTM verwelkomt altijd graag stagiaires, in verschillende disciplines, om ze werkervaring op te laten doen.

VTM Groep ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd

VTM Groep ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd

Betrouwbaarheid is één van de belangrijkste kernwaarden van VTM. Sinds begin maart is dit extra onderstreept met het behalen van de ISO 27001 en NEN 7510 certificering. Met succes heeft VTM de uitgebreide ISO27001 en NEN7510 informatiebeveiliging audits doorlopen.

Marco Vermoen gestart als Technisch Projectleider

Marco Vermoen Technisch Projectleider VTM Groep LI

De zon begint weer te schijnen, de lente is in aantocht, tijd voor weer een nieuw gezicht binnen het VTM team. Per 1 maart is Marco Vermoen gestart als Technisch Projectleider binnen het Project Management team van VTM.

VTM Groep gold partner van Microsoft

Microsoft Gold Partner

VTM Groep is gecertificeerd Microsoft Gold Partner! Al lange tijd werkt VTM nauw samen met Microsoft en leveren we kwalitatief hoogwaardige Microsoft oplossingen aan onze klanten. Deze samenwerking is inmiddels uitgegroeid tot een Microsoft Gold Partner status voor VTM.

Strategisch partnership VTM Groep en MCS

MCS

Al jaren zijn VTM en MCS volwaardige partners in het uitrollen en opleveren van succesvolle Managed IoT-oplossingen. Nu breiden zij dit partnership verder uit om zo nog meer organisaties kennis te laten maken met innovatieve IoT-toepassingen.

Blog en nieuws

Blijf op de hoogte!

Mis niet langer ons belangrijkste nieuws! Schrijf u in voor de VTM business update en blijf op de hoogte
van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ICT, Telecom, Internet of Things en Cybersecurity.