Ga direct naar de inhoud.

Marga Adriaanse begonnen als Business Servicedesk Medewerker

Marga Adriaanse LI

De herfst is net begonnen, tijd om weer een nieuw gezicht binnen het VTM team te introduceren. Per 11 oktober is Marga Adriaanse gestart als Business Servicedesk Medewerker bij VTM. Graag stellen we Marga kort voor. 

Drietal nieuwe aanwinsten voor VTM

Drietal nieuwe aanwinsten VTM

De zomervakantie is pas net achter de rug, maar voor ons is het weer tijd om een aantal nieuwe collega’s voor te stellen. Per 1 september zijn Ritesh KhoenKhoen gestart als Microsoft Cloud Engineer, Karin Kouwenhoven als Backoffice Manager en Roy van Nieuwkoop als Business Optimalisatie Stagiair. 

Niels Oldenburger en Armin Hasanovic begonnen als stagiaires bij VTM

Nield Oldenburger en Armin Hasanovic 1

Per 30 augustus zijn Armin Hasanovic en Niels Oldenburger gestart als stagiaires binnen VTM. VTM verwelkomt graag stagiaires, in verschillende werkgebieden, om ze werkervaring op te laten doen.

Jawid Shir begonnen als Cloud Engineer bij VTM

Jawid Shir Cloud Engineer VTM Groep LI

Met de zomervakantie in aantocht is het nog net op tijd voor een nieuw gezicht binnen het VTM team. Per 5 juli is namelijk Jawid Shir gestart als Cloud Engineer binnen het IT team. Graag stellen we Jawid kort voor.

Melvin Elzing gestart als IT Trainee bij VTM

Melvin Elzing IT Trainee VTM Groep LI

Melvin Elzing is per 14 juni gestart bij VTM als IT Trainee binnen ons NOC/IT team. Een zeer welkome aanvulling voor zowel VTM als voor ons IT-team.

Tweetal nieuwe aanwinsten voor VTM

VTM jaaroverzicht 2019 VTM groeit Welkom

De zomer is in aantocht, tijd voor een tweetal nieuwe gezichten binnen het VTM team. Dominique Hees is per 25 mei gestart op de Business Servicedesk en Mike Boonman is per 1 juni gestart als Accountmanager.

Tariefindexatie 1 september 2021

logo VTM

Vanwege marktontwikkelingen, gestegen kostprijzen en gewijzigde tarieven bij onze leveranciers, zijn wij genoodzaakt tot een prijscorrectie. Per 01-09-2021 voeren wij een correctie door van 2,5% op verschillende productgroepen.

Blog en nieuws

Blijf op de hoogte!

Mis niet langer ons belangrijkste nieuws! Schrijf u in voor de VTM business update en blijf op de hoogte
van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ICT, Telecom, Internet of Things en Cybersecurity.