Ga direct naar de inhoud.

Tweetal nieuwe collega’s op de IT-afdeling

2nieuwe collegas 600x388

Door de groei van VTM mogen we deze maand 2 nieuwe collega’s voorstellen, of beter gezegd, ze stellen zichzelf voor. Kevin den Hartog zal binnen VTM de functie van Microsoft Junior Cloud Engineer bekleden. Pieter-Willem Roukens zal de functie van Microsoft Cloud Engineer bekleden.

MonitorGroep beloont VTM voor goed werkgeverschap

Topwerkgever 600x388

Kortgeleden mocht VTM het certificaat “Topwerkgever” ontvangen van de MonitorGroep. Dit certificaat wordt alleen gegeven aan organisaties die door middel van een medewerkerstevredenheidsonderzoek kunnen aantonen dat zij goed werkgeverschap toepassen. Topwerkgevers zetten hun mensen centraal en bij VTM is dit niet anders.

VTM verlengt succesvol de ISO certificeringen.

iso certificaten 600x388

Begin februari hebben wij met succes de uitgebreide ISO27001, ISO9001 en NEN7510 audits doorlopen en voor een jaar kunnen verlengen. Met de steeds verder toenemende digitalisering, is informatiebeveiliging voor ons van vitaal belang. Zowel voor VTM zelf als voor onze klanten is het immers cruciaal dat informatie op het juiste moment en op de juiste plaats beschikbaar is, dat de informatie correct is en bovenal dat de informatie alleen toegankelijk is voor de personen voor wie deze bestemd is. Het hebben van deze ISO en NEN normen sluit daarom uitstekend aan bij onze doelstellingen.

Drietal nieuwe medewerkers

3 nieuwe medewerkers 1200x627

Door de groei van VTM mogen we deze maand 3 nieuwe collega’s voorstellen, of beter gezegd, ze stellen zichzelf voor. Sean Dekkers en Federico Porrazzo stellen zich eerst voor, zij zullen bij VTM de functie van Microsoft Cloud engineer gaan bekleden. Jarno de Lange gaat aan de slag als trainee Telecom.

IT & Telecom dienstverlener VTM Groep lanceert Crypto fonds voor medewerkers

vtm crypto bull

De Nederlandse VTM Groep lanceert deze maand een Crypto fonds voor haar medewerkers. VTM investeert € 100.000 in de crypto markt en verdeelt de waarde van het fonds in 2023 over de medewerkers als extra beloning.

Renaldo Au begonnen als accountmanager

renaldo 1350x1080 2

Afgelopen 1 februari is Renaldo Au gestart bij VTM als accountmanager. Renaldo Au is inmiddels al zo’n 15 jaar werkzaam in de IT. Zo is hij ooit begonnen op de helpdesk en heeft hij daarna rollen als systeembeheerder en senior engineer bekleed. Vanwege zijn interesse vervult hij nu al enkele jaren een commerciële rol binnen de IT en Telecom branche.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is VTM partner van diverse maatschappelijke initiatieven, goede doelen en kijken we binnen alle lagen van ons bedrijf hoe het zuiniger en efficiënter kan. Minder energie, minder grondstoffen.

Blog en nieuws

Blijf op de hoogte!

Mis niet langer ons belangrijkste nieuws! Schrijf u in voor de VTM business update en blijf op de hoogte
van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ICT, Telecom, Internet of Things en Cybersecurity.