Ga direct naar de inhoud.

VTM klanttevredenheid 2019

VTM Groep klanttevredenheid kl

Klanttevredenheid is voor ons een continu begrip. Als rode draad vloeit klanttevredenheid het hele jaar, elke dag door de organisatie. In alles wat wij doen! Wij zijn ons namelijk enorm bewust van het feit; zonder (tevreden) klanten, geen resultaat.

VTM Groep strategisch partner van KPN

KPN Partner Network Strategische Partners 2020 VTM bokaal

Per 1 januari 2020 is VTM strategisch partner van het KPN Partner Network. VTM behoort hiermee tot een select gezelschap van slechts vier bedrijven die als strategisch partner meedenken over de rol van het KPN partner netwerk.

Gerard Tetenburg Business Analist VTM

Gerard Tetenburg Business Analist VTM Groep LI

Maandag 2 december is Gerard Tetenburg begonnen als Business Analist bij de VTM Groep. Gezien de uitbreiding van ons portfolio op onder andere het gebied van ERP en data analyse een zeer welkome aanvulling voor VTM.

M2M Services wordt VTM IoT

Joeri Schnetz over M2M wordt VTM IoT thumb

Eerder berichtten we al over de naamswijziging van M2M Services B.V. Per 1 januari 2020 wordt M2M Services VTM IoT. Joeri Schnetz legt uit wat deze wijziging inhoudt voor zowel klanten van M2M Services (“eigenlijk verandert er niets”) en voor de verdere verbreding van het portfolio van VTM.

VTM Groep benoemd tot Fortinet Silver Partner

fortinet silver partner

Security specialist Fortinet heeft de VTM Groep benoemd tot Fortinet Silver Partner. Deze benoeming is een erkenning van onze expertise en certificering in het Fortinet productportfolio, in combinatie met de omzetgroei die in het afgelopen jaar gerealiseerd is.

Kennissessie Programmeren voor kinderen

Kennissessie Kinderen Leren Programmeren

Vrijdag 7 februari 2020 organiseert VTM een Kennissessie Kinderen Leren Programmeren. Deze sessie is speciaal voor kinderen in de leeftijd van Groep 7/8, waarin wij ze de basis van programmeren leren.

Kennissessie Modern Workplace

VTM Modern Workplace 29 nov 3

Vrijdag 29 november organiseerden wij een Kennissessie Modern Workplace, waarbij wij zijn ingegaan op de (online) werkplek van de toekomst. Hoe faciliteert u uw medewerkers op de meest efficiënte manier, zodat zij optimaal en veilig kunnen (samen)werken?

Blog en nieuws

Blijf op de hoogte!

Mis niet langer ons belangrijkste nieuws! Schrijf u in voor onze maandelijkse business
update en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de telecom en ICT markt.