Ga direct naar de inhoud.

Jawid Shir begonnen als Cloud Engineer bij VTM

Jawid Shir Cloud Engineer VTM Groep LI

Met de zomervakantie in aantocht is het nog net op tijd voor een nieuw gezicht binnen het VTM team. Per 5 juli is namelijk Jawid Shir gestart als Cloud Engineer binnen het IT team. Graag stellen we Jawid kort voor.

Melvin Elzing gestart als IT Trainee bij VTM

Melvin Elzing IT Trainee VTM Groep LI

Melvin Elzing is per 14 juni gestart bij VTM als IT Trainee binnen ons NOC/IT team. Een zeer welkome aanvulling voor zowel VTM als voor ons IT-team.

Tweetal nieuwe aanwinsten voor VTM

VTM jaaroverzicht 2019 VTM groeit Welkom

De zomer is in aantocht, tijd voor een tweetal nieuwe gezichten binnen het VTM team. Dominique Hees is per 25 mei gestart op de Business Servicedesk en Mike Boonman is per 1 juni gestart als Accountmanager.

Tariefindexatie 1 september 2021

logo VTM

Vanwege marktontwikkelingen, gestegen kostprijzen en gewijzigde tarieven bij onze leveranciers, zijn wij genoodzaakt tot een prijscorrectie. Per 01-09-2021 voeren wij een correctie door van 2,5% op verschillende productgroepen.

Van Sensor Tot Dashboard groot succes!

vStD 8 april 4

Donderdag 8 april was het zover! Tijdens ons online IoT event van Sensor tot Dashboard kregen meer dan 400 deelnemers de mogelijkheden van het Internet of Things te zien. Alle onderdelen van een IoT oplossing kwamen aan bod, van sensor tot connectiviteit, van toepassing tot dashboard.

KPN IoT en VTM verstevigen bestaande samenwerking

Ondertekening contracten VTM vs KPN IoT

Al meerdere jaren werken VTM en KPN IoT samen op het gebied van Managed IoT-oplossingen voor de zakelijke markt. Verleden week zijn de handtekeningen gezet onder het verlengen én versterken van deze samenwerking. Hiermee delen VTM en KPN de visie om nog meer organisaties te helpen met innovatieve IoT-toepassingen.

Stage bij VTM; ontwikkelen, leren en jezelf verbeteren

Marouane Agzannay IT stagiaire VTM Groep LI

Per 1 februari zijn Jamiro Kolf en Marouane Agzannay gestart als stagiaires binnen ons IT-team. VTM verwelkomt altijd graag stagiaires, in verschillende disciplines, om ze werkervaring op te laten doen.

Blog en nieuws

Blijf op de hoogte!

Mis niet langer ons belangrijkste nieuws! Schrijf u in voor de VTM business update en blijf op de hoogte
van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ICT, Telecom, Internet of Things en Cybersecurity.