Ga direct naar de inhoud.

Vijftal nieuwe aanwinsten voor VTM

5 nwe aanwinsten VTM Groep

2021 is nog maar net van start, maar zeker goed begonnen voor VTM. Met maar liefst 5 nieuwe aanwinsten gaan we vol energie het nieuwe jaar in. Graag stellen we hieronder onze nieuwe collega’s kort voor. Gezien de vele ontwikkelingen die wij voorzien zijn alle 5 stuk voor stuk welkome versterkingen voor VTM.

Dominic van Elswijk gestart als Business en IT Trainee

Dominic van Elswijk Business en IT Trainee VTM Groep LI

Per 1 december is Dominic van Elswijk gestart als Business en IT Trainee binnen het ERP team van VTM. Een zeer welkome aanvulling voor zowel VTM als voor ons ERP team.

Bereikbaarheid VTM in verband met COVID-19

Bereikbaarheid VTM in verband met COVID 19

Helaas is het coronavirus nog (lang) niet onder controle. Opnieuw is Nederland in een gedeeltelijke lockdown. Dit heeft impact op ieder persoon, op iedere organisatie en op de maatschappij als geheel. Ook bij VTM hebben we maatregelen getroffen om mogelijke verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk in te dammen.

VTM lid van Cyberveilig Nederland

Cyberveilig Nederland jpg

Per 1 juli 2020 is VTM aangesloten bij Cyberveilig Nederland. Cyberveilig Nederland is dé belangenorganisatie die zich inzet voor een digitaal veilig ondernemingsklimaat en voor het vergroten van de digitale veiligheid van Nederland.

Timo van den Broek junior accountmanager bij VTM

Timo van den Broek junior accountmanager VTM Groep LI

Per 1 juli is Timo van den Broek gestart als Sales Trainee binnen het sales team van VTM. Eerder heeft Timo stage gelopen bij VTM. Dat is van beide kanten zo goed bevallen dat Timo per 1 juli officieel deel uitmaakt van ons VTM team.

Albert van Toor Sales en Marketing Director VTM Groep

Albert van Toor Sales en Marketing Director VTM Groep

Met ingang van 1 juni 2020 is Albert van Toor gestart als Sales en Marketing Director van de VTM Groep in Maasdijk. In die rol neemt hij tevens plaats in het Management Team van VTM.

Nieuwe aanwinsten VTM NOC

Nieuwe aanwinsten VTM NOC

Afgelopen weken is ons VTM Network Operation Center op 3 vlakken versterkt. Per 1 april is Jerry Tenwolde gestart als Junior Netwerk- en Systeembeheerder en Daniël Sulaiman als Project Manager en Adoptie Consultant en per 1 mei is Danny den Hollander gestart als Cybersecurity Specialist.

Blog en nieuws

Blijf op de hoogte!

Mis niet langer ons belangrijkste nieuws! Schrijf u in voor de VTM business update en blijf op de hoogte
van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ICT, Telecom, Internet of Things en Cybersecurity.