Ga direct naar de inhoud.

Even voorstellen: onze nieuwe collega Rick.

rick braams 600x388

Vorige week is Rick Braams bij ons van start gegaan, hij zal de organisatie komen versterken in de rol van Manager Customer Operations. Rick heeft ruime ervaring in het IT & Applicatie landschap en zal de teams VoIP, Business Apps & Networking onder zijn hoede nemen. Uiteraard zijn wij zeer blij met de keuze van Rick voor VTM, en we wensen hem veel succes.

Maak kennis met onze nieuwe collega’s

Jan en Danny 450x300

Per 1 juli zijn er weer twee nieuwe medewerkers bij ons gestart. Danny Tieman komt als tweede/derdelijns Cloud Engineer ons team versterken en Jan Staal begon dezelfde dag als Security Cloud Engineer. Wil je meer weten over Danny en Jan, lees dan even verder.

Bob Meuldijk start als accountmanager IoT

bob meuldijk 450x300

Begin deze maand is er een nieuwe medewerker van start gegaan bij VTM. Bob Meuldijk zal ons sales team versterken op Internet of Things (IoT). Bob is geen onbekende in dit vakgebied, en heeft een ruime ervaring op het gebied van allerlei IoT oplossingen vanuit zijn vorige rol bij zijn voormalig werkgever. Die kennis en kunde zal hij nu gaan inzetten als Accountmanager IoT binnen VTM.

Tariefindexatie 1 september 2022

logo VTM

Vanwege marktontwikkelingen, gestegen kostprijzen en gewijzigde tarieven bij onze leveranciers, zijn wij genoodzaakt tot een prijscorrectie. Hiervoor gebruiken wij het inflatiepercentage dat het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) vaststelt. Dat noemen we inflatiecorrectie. Per 01-09-2022 voeren wij een correctie door van 2,7% op verschillende productgroepen.

Tweetal nieuwe collega’s op de IT-afdeling

2nieuwe collegas 600x388

Door de groei van VTM mogen we deze maand 2 nieuwe collega’s voorstellen, of beter gezegd, ze stellen zichzelf voor. Kevin den Hartog zal binnen VTM de functie van Microsoft Junior Cloud Engineer bekleden. Pieter-Willem Roukens zal de functie van Microsoft Cloud Engineer bekleden.

MonitorGroep beloont VTM voor goed werkgeverschap

Topwerkgever 600x388

Kortgeleden mocht VTM het certificaat “Topwerkgever” ontvangen van de MonitorGroep. Dit certificaat wordt alleen gegeven aan organisaties die door middel van een medewerkerstevredenheidsonderzoek kunnen aantonen dat zij goed werkgeverschap toepassen. Topwerkgevers zetten hun mensen centraal en bij VTM is dit niet anders.

VTM verlengt succesvol de ISO certificeringen.

iso certificaten 600x388

Begin februari hebben wij met succes de uitgebreide ISO27001, ISO9001 en NEN7510 audits doorlopen en voor een jaar kunnen verlengen. Met de steeds verder toenemende digitalisering, is informatiebeveiliging voor ons van vitaal belang. Zowel voor VTM zelf als voor onze klanten is het immers cruciaal dat informatie op het juiste moment en op de juiste plaats beschikbaar is, dat de informatie correct is en bovenal dat de informatie alleen toegankelijk is voor de personen voor wie deze bestemd is. Het hebben van deze ISO en NEN normen sluit daarom uitstekend aan bij onze doelstellingen.

Blog en nieuws

Blijf op de hoogte!

Mis niet langer ons belangrijkste nieuws! Schrijf u in voor de VTM business update en blijf op de hoogte
van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ICT, Telecom, Internet of Things en Cybersecurity.