Ga direct naar de inhoud.

Nieuwe aanwinsten VTM NOC

Nieuwe aanwinsten VTM NOC

Afgelopen weken is ons VTM Network Operation Center op 3 vlakken versterkt. Per 1 april is Jerry Tenwolde gestart als Junior Netwerk- en Systeembeheerder en Daniël Sulaiman als Project Manager en Adoptie Consultant en per 1 mei is Danny den Hollander gestart als Cybersecurity Specialist.

Ferdi van den Dop gestart als VoIP Engineer VTM

Ferdi van den Dop VoIP Engineer VTM Groep LI

Per 3 februari is Ferdi van den Dop gestart als VoIP Engineer in het NOC bij VTM. Ferdi gaat zich bezighouden met uiteenlopende VoIP-trajecten van en bij onze klanten.

Kennissessies Modern Workplace

Modern Workplace 17 jan 4

Vrijdag 17 januari en vrijdag 14 februari organiseerden wij weer Kennissessies Modern Workplace, waarbij wij zijn ingegaan op de (online) werkplek van de toekomst. Hoe faciliteer je medewerkers op de meest efficiënte manier, zodat zij optimaal en veilig kunnen (samen)werken?

Kennissessie Programmeren voor Kinderen

Kennissessie Kinderen Leren Programmeren

Vrijdag 7 februari organiseerden wij de Kennissessie Programmeren voor kinderen. Kinderen zijn de toekomst, maar de wereld van morgen is een andere dan die van vandaag. Kinderen daarin meenemen én op voorbereiden vinden wij essentieel.

Jaaroverzicht 2019

VTM jaaroverzicht 2019

Wat was het weer een mooi jaar; 2019. We kijken terug op een jaar waarin we met VTM mooie stappen hebben gezet als organisatie. Eigenlijk te veel mooie stappen om op te noemen, maar in ons jaaroverzicht een kleine greep uit ons jaar 2019.

VTM klanttevredenheid 2019

VTM Groep klanttevredenheid kl

Klanttevredenheid is voor ons een continu begrip. Als rode draad vloeit klanttevredenheid het hele jaar, elke dag door de organisatie. In alles wat wij doen! Wij zijn ons namelijk enorm bewust van het feit; zonder (tevreden) klanten, geen resultaat.

VTM Groep strategisch partner van KPN

KPN Partner Network Strategische Partners 2020 VTM bokaal

Per 1 januari 2020 is VTM strategisch partner van het KPN Partner Network. VTM behoort hiermee tot een select gezelschap van slechts vier bedrijven die als strategisch partner meedenken over de rol van het KPN partner netwerk.

Blog en nieuws

Blijf op de hoogte!

Mis niet langer ons belangrijkste nieuws! Schrijf u in voor onze maandelijkse business
update en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de telecom en ICT markt.