Ga direct naar de inhoud.

Bereikbaarheid VTM in verband met COVID-19

Bereikbaarheid VTM in verband met COVID 19

Helaas is het coronavirus nog (lang) niet onder controle. Opnieuw is Nederland in een gedeeltelijke lockdown. Dit heeft impact op ieder persoon, op iedere organisatie en op de maatschappij als geheel. Ook bij VTM hebben we maatregelen getroffen om mogelijke verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk in te dammen.

VTM lid van Cyberveilig Nederland

Cyberveilig Nederland jpg

Per 1 juli 2020 is VTM aangesloten bij Cyberveilig Nederland. Cyberveilig Nederland is dé belangenorganisatie die zich inzet voor een digitaal veilig ondernemingsklimaat en voor het vergroten van de digitale veiligheid van Nederland.

Timo van den Broek junior accountmanager bij VTM

Timo van den Broek junior accountmanager VTM Groep LI

Per 1 juli is Timo van den Broek gestart als Sales Trainee binnen het sales team van VTM. Eerder heeft Timo stage gelopen bij VTM. Dat is van beide kanten zo goed bevallen dat Timo per 1 juli officieel deel uitmaakt van ons VTM team.

Albert van Toor Sales en Marketing Director VTM Groep

Albert van Toor Sales en Marketing Director VTM Groep

Met ingang van 1 juni 2020 is Albert van Toor gestart als Sales en Marketing Director van de VTM Groep in Maasdijk. In die rol neemt hij tevens plaats in het Management Team van VTM.

Nieuwe aanwinsten VTM NOC

Nieuwe aanwinsten VTM NOC

Afgelopen weken is ons VTM Network Operation Center op 3 vlakken versterkt. Per 1 april is Jerry Tenwolde gestart als Junior Netwerk- en Systeembeheerder en Daniël Sulaiman als Project Manager en Adoptie Consultant en per 1 mei is Danny den Hollander gestart als Cybersecurity Specialist.

Ferdi van den Dop gestart als VoIP Engineer VTM

Ferdi van den Dop VoIP Engineer VTM Groep LI

Per 3 februari is Ferdi van den Dop gestart als VoIP Engineer in het NOC bij VTM. Ferdi gaat zich bezighouden met uiteenlopende VoIP-trajecten van en bij onze klanten.

Kennissessies Modern Workplace

Modern Workplace 17 jan 4

Vrijdag 17 januari en vrijdag 14 februari organiseerden wij weer Kennissessies Modern Workplace, waarbij wij zijn ingegaan op de (online) werkplek van de toekomst. Hoe faciliteer je medewerkers op de meest efficiënte manier, zodat zij optimaal en veilig kunnen (samen)werken?

Blog en nieuws

Blijf op de hoogte!

Mis niet langer ons belangrijkste nieuws! Schrijf u in voor de VTM business update en blijf op de hoogte
van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ICT, Telecom, Internet of Things en Cybersecurity.