Ga direct naar de inhoud.

VTM Groep strategisch partner van KPN

KPN Partner Network Strategische Partners 2020 VTM bokaal

Per 1 januari 2020 is VTM strategisch partner van het KPN Partner Network. VTM behoort hiermee tot een select gezelschap van slechts vier bedrijven die als strategisch partner meedenken over de rol van het KPN partner netwerk.

M2M Services wordt VTM IoT

Joeri Schnetz over M2M wordt VTM IoT thumb

Eerder berichtten we al over de naamswijziging van M2M Services B.V. Per 1 januari 2020 wordt M2M Services VTM IoT. Joeri Schnetz legt uit wat deze wijziging inhoudt voor zowel klanten van M2M Services (“eigenlijk verandert er niets”) en voor de verdere verbreding van het portfolio van VTM.

Kennissessie Modern Workplace

VTM Modern Workplace 29 nov 3

Vrijdag 29 november organiseerden wij een Kennissessie Modern Workplace, waarbij wij zijn ingegaan op de (online) werkplek van de toekomst. Hoe faciliteert u uw medewerkers op de meest efficiënte manier, zodat zij optimaal en veilig kunnen (samen)werken?

Kennissessie Werken met KPN EEN

Kennissessie KPN EEN Bas Peperkoorn

Woensdag 27 november organiseerden wij speciaal voor beheerders een kennissessie waarin we samen dieper ingingen op het nog beter benutten van de mogelijkheden van KPN EEN.

Repair & Go dienstverlening VTM

John de Groot VTM repair man still

Repair & Go is al jaren een belangrijke dienstverlening van VTM aan onze klanten. Echter de markt en de toestellen zijn de afgelopen jaren dusdanig veranderd, dat ook de Repair & Go dienstverlening daarin is meeveranderd. John de Groot, VTM ‘repair man’ van het eerste uur, vertelt over deze verandering in de markt.

VTM bedankt partners en blikt vooruit op de toekomst

VTM partnerbijeenkomst 14 nov 2019 5

Donderdag 14 november hebben we tijdens een geslaagde bijeenkomst onze partners bedankt voor de samenwerking en werd vooruitgeblikt op de toekomst.

Kennissessie Modern Workplace

VTM Modern Workplace

Hoe helpt de werkplek van de toekomst u om succesvoller te zijn als organisatie? Waar moet u op letten bij inrichting en beheer van werkplekken binnen uw organisatie? Hierover organiseert VTM de kennissessie: Modern Workplace op vrijdag 1 november 2019.

Blog en nieuws

Blijf op de hoogte!

Mis niet langer ons belangrijkste nieuws! Schrijf u in voor onze maandelijkse business
update en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de telecom en ICT markt.