Bescherm je wachtwoorden met Keeper

Wil jij af van zwakke, niet unieke en slecht beveiligde wachtwoorden? Kies dan voor Keeper Enterprise Password Management.

Waarom? Omdat je met Keeper:

  • Jouw wachtwoorden beter beschermt.
  • Naleving en beheer van wachtwoordmanagement inzichtelijk krijgt.
  • Je wachtwoorden automatisch laat invullen, zodat je ze niet meer hoeft te verzinnen en te onthouden.

Keeper geeft je duidelijkheid, controle en zorgt dat iedereen binnen jouw organisatie zich aan de regels houdt zodat alle wachtwoorden en bedrijfsgegevens veilig zijn.

Beheer je wachtwoorden veilig en gemakkelijk

Met Keeper kun je jouw wachtwoorden veilig en gemakkelijk beheren, zowel via je webbrowser als de mobiele app. Wat Keeper echt uniek maakt, is dat het nieuwe apparaten pas toegang geeft tot de wachtwoordkluis nadat ze zijn goedgekeurd door de gebruiker of beheerder. Hierdoor blijven jouw wachtwoorden extra goed beveiligd.

Is Keeper betrouwbaar?

Keeper is SOC2-, ISO 27001- en NEN7510-gecertificeerd en maakt gebruik van dubbele verificatie (2FA). Door de jaren heen heeft Keeper social proof opgebouwd. Zo is de Keeper app beoordeeld met "de hoogst gewaardeerde productiviteit" in de App Store en is de app al meer dan 10 miljoen keer gedownload op de Google Play Store.

Versterk de veiligheid van persoonlijke en zakelijke gegevens met Keeper

Op één apparaat is het vaak moeilijk om onderscheid te maken tussen persoonlijke en zakelijke gegevens. Door je medewerkers toegang te geven tot een persoonlijke wachtwoordkluis kun je dit doel bereiken.

Elke medewerker met een licentie krijgt de mogelijkheid om kosteloos voor 5 gezinsleden Keeper te gebruiken, waardoor ook hun persoonlijke gegevens optimaal beveiligd zijn. Hierdoor zijn de privé- en zakelijke gegevens gescheiden van elkaar. De organisatie waar de medewerker werkzaam is, heeft op geen enkele manier toegang tot de privé gegevens. 

Wil je hier gebruik van maken? Vul het onderstaande contactformulier in en onze specialist, Marco Vermoen, zal contact met je opnemen.

Keeper

Op zoek naar meer praktische informatie?

Marco Vermoen heeft een whitepaper opgesteld met alle praktische informatie. 

De whitepaper is nu gratis te downloaden 😍!

Klik hieronder op downloaden en ontvang de whitepaper binnen enkele seconden in je mail. 

Download

Ontwerp zonder titel 2

Deel dit artikel via:

Keeper vs standaard wachtwoordmanagers

  • Keeper laat teamleden wachtwoorden delen via gedeelde mappen met rol gebaseerde toegangscontrole.
  • Door de privacy filters zijn wachtwoorden in gedeelde mappen niet zichtbaar, maar worden ze automatisch ingevuld op inlogpagina's. 
  • Breachwatch scant continu of er wachtwoorden betrokken zijn in een datalek en notificeert indien dit het geval is. Op deze manier kan je direct actie ondernemen. 
  • Keeper biedt handige beveiligingstools voor organisaties, waaronder monitoring van zwakke wachtwoorden en hergebruik. Daarnaast kunnen beleidsregels afgedwongen worden. 

Wil je Keeper inzetten voor jouw organisatie?

Vul onderstaande contactformulier in en onze specialist, Marco Vermoen, neemt vrijblijvend contact met je op.   

* verplichte velden