Altijd en overal (samen)werken


VTM Modern Workplace Microsoft 365Werken hoe, waar en wanneer je wilt

De perfecte mix van tools en devices


Onze werkomgeving ziet er vandaag de dag anders uit dan een aantal jaar geleden. Medewerkers hebben meer devices tot hun beschikking, dataverbindingen zijn snel en betrouwbaar, waardoor de vrijheid om overal en altijd te kunnen werken groot is.

De Moderne Werkplek biedt de juiste tools om beter samen te werken en zonder barrières te werken waar je wilt. Medewerkers zijn productiever, meer tevreden en zetten zich maximaal in voor jouw organisatie.

Microsoft 365

De Moderne Werkplek gebaseerd op Microsoft 365 is de meest geavanceerde werkplekoplossing die momenteel voor handen is. Een geïntegreerde oplossing die Windows 10, Office 365 en geavanceerde beveiligings- en beheermogelijkheden combineert. Automatisch beschikken medewerkers over de laatste versie van Windows en vertrouwde Office-applicaties, gecombineerd met intelligente beveiliging en werkplekbeheer.

Waar bestaat de Moderne Werkplek uit?

Afgelopen jaren hebben wij bij veel organisaties de Moderne Werkplek geïmplementeerd. Maar wat is die Moderne Werkplek precies en waar bestaat die nou uit?

Wij hebben ervoor gekozen om een selectie uit oplossingen en functionaliteiten samen te voegen tot die Moderne Werkplek. Erwin den Braber, business consultant IT bij VTM, legt in onderstaande video uit hoe de Moderne Werkplek van ons is opgebouwd.Voordelen Moderne Werkplek

  • Altijd en overal eenvoudig samenwerken;
  • Altijd de nieuwste versies van vertrouwde Office-programma’s zoals Word, PowerPoint en Excel;
  • Connectiviteit, gemak, samenwerken en security gecombineerd in één oplossing;
  • Veilig en up-to-date op elk apparaat;
  • Complete controle over jouw ICT-omgeving door proactief beheer en het centraal managen van controle- en beheertaken.

Altijd en overal eenvoudig samenwerken


Werken waar en wanneer je wilt

Werken is eenvoudiger wanneer je alles bij de hand hebt. Met Microsoft 365 maak je gebruik van de laatste versie van Windows en alle vertrouwde Office programma's op al jouw devices. Zo werk je waar en wanneer je wilt.

De Moderne Werkplek gebaseerd op Microsoft 365 is jouw vertrouwde werkplek in de cloud. Je hebt altijd jouw applicaties, bestanden en documenten bij de hand. Of je nu thuis bent, op de zaak of bij de klant, met een internetverbinding heb je toegang tot al jouw zakelijke gegevens en werk je altijd eenvoudig samen met collega's, partners en klanten.

Meer weten over de mogelijkheden van de Moderne Werkplek?

Vul onderstaande contactformulier in en wij nemen vrijblijvend contact op met je.

* verplichte velden