Zelfgebouwde apps voor zakelijke uitdagingen

Maak briljante apps van briljante ideeën. Geef iedereen in jouw organisatie de mogelijk om eigen apps te bouwen. Met Microsoft PowerApps moderniseert je processen binnen jouw organisatie en los je makkelijke én moeilijke uitdagingen op door eenvoudig zelf zakelijke apps te bouwen.

Met Microsoft Power Apps geef je iedereen binnen jouw organisatie, elk team, elke medewerker, de tools om geweldige apps te bouwen. Je bied iedereen de mogelijkheid om oplossingen te maken die ze nodig hebben, wanneer ze deze nodig hebben. Daarmee stimuleer je zakelijke, digitale transformatie binnen jouw bedrijf en het verhoogd de algemene efficiëntie en productiviteit.

Welcome to Microsoft Power AppsZet jouw gegevens aan het werk

Met Power Apps kunnen processen eenvoudiger en efficiënter worden ingericht. Koppel jouw bedrijfsapplicaties aan honderden gegevensbronnen om gegevens samen te brengen. Dit leidt tot een flexibele, wendbare organisatie, optimaliseert bedrijfsprocessen en levert een hogere productiviteit op binnen de organisatie.

Om het maximale resultaat uit Power Apps te halen is meer nodig dan technische inrichting. Daarnaast kun je Office 365-, Dynamics 365- en Azure-mogelijkheden aanpassen en uitbreiden. VTM helpt en adviseert organisaties met implementatie, inrichting en optimalisatie.

Waarom VTM 1


Eenvoudig professionele apps bouwen

Moderniseer processen en los moeilijke uitdagingen op door iedereen de tools te geven om eigen oplossingen te bouwen. Zonder dat hier uitgebreide ontwikkelingservaring voor nodig is.

  • Snel aan de slag

    Maak geavanceerde formulieren, werkstromen en aangepaste mobiele apps om processen te stroomlijnen. Bied jouw team de mogelijkheid om direct te beginnen met het bouwen en lanceren van apps met behulp van kant-en-klare sjablonen.

  • Apps bouwen zonder compromissen

    Geef iedereen de mogelijkheid om de apps te bouwen die ze nodig hebben met geavanceerde functionaliteit die voorheen alleen beschikbaar was voor professionele ontwikkelaars.

  • Uitbreidbaarheid mogelijk maken voor ontwikkelaars

    Geef professionele ontwikkelaars de hulpprogramma's om app-functies naadloos uit te breiden met Azure Functions en aangepaste connectors naar eigen of on-premises systemen.

Meer weten over Power Apps?

Vul onderstaande contactformulier in en wij nemen contact met je op.

* verplichte velden