Zelfgebouwde apps voor zakelijke uitdagingen

Maak briljante apps van briljante ideeën. Geef iedereen in uw organisatie de mogelijk om eigen apps te bouwen. Met Microsoft PowerApps moderniseert u processen binnen uw organisatie en lost u makkelijke én moelijke uitdagingen op door eenvoudig zelf zakelijke apps te bouwen.

Met Microsoft Power Apps geeft u iedereen binnen uw organisatie, elk team, elke medewerker, de tools om geweldige apps te bouwen. U biedt iedereen de mogelijkheid om oplossingen te maken die ze nodig hebben, wanneer ze deze nodig hebben. Daarmee stimuleert u zakelijke, digitale transformatie binnen uw bedrijf en het verhoogd de algemene efficiëntie en productiviteit.

Welcome to Microsoft Power AppsZet uw gegevens aan het werk

Met Power Apps kunnen processen eenvoudiger en efficiënter worden ingericht. Koppel uw bedrijfsapplicaties aan honderden gegevensbronnen om gegevens samen te brengen. Dit leidt tot een flexibele, wendbare organisatie, optimaliseert bedrijfsprocessen en levert een hogere productiviteit op binnen de organisatie.

Om het maximale resultaat uit Power Apps te halen is meer nodig dan technische inrichting. Daarnaast kunt u Office 365-, Dynamics 365- en Azure-mogelijkheden aanpassen en uitbreiden. VTM helpt en adviseert organisaties met implementatie, inrichting en optimalisatie.

Waarom VTM 1


Eenvoudig professionele apps bouwen

Moderniseer processen en los moeilijke uitdagingen op door iedereen de tools te geven om eigen oplossingen te bouwen. Zonder dat hier uitgebreide ontwikkelingservaring voor nodig is.

  • Snel aan de slag

    Maak geavanceerde formulieren, werkstromen en aangepaste mobiele apps om processen te stroomlijnen. Bied uw team de mogelijkheid om direct te beginnen met het bouwen en lanceren van apps met behulp van kant-en-klare sjablonen.

  • Apps bouwen zonder compromissen

    Geef iedereen de mogelijkheid om de apps te bouwen die ze nodig hebben met geavanceerde functionaliteit die voorheen alleen beschikbaar was voor professionele ontwikkelaars.

  • Uitbreidbaarheid mogelijk maken voor ontwikkelaars

    Geef professionele ontwikkelaars de hulpprogramma's om app-functies naadloos uit te breiden met Azure Functions en aangepaste connectors naar eigen of on-premises systemen.

Meer weten over Power Apps?

Neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen u graag!

Vul hiernaast het formulier in of neem contact op met onze Business Servicedesk;  0174 52 73 20  of  info@vtmgroep.nl

 

* verplichte velden