Hacker Alert (Honeypot)

De Canary is een (virtueel) apparaat dat in het netwerk geplaatst wordt. Het doel ervan is om alleen te luisteren totdat iemand een verbinding maakt.

De meldingen van de Canary worden direct doorgegeven aan het security operations center en zichtbaar gemaakt in het dashboard. Hierbij word je voorzien wordt van relevante informatie over de indringer zoals ip-adres, poort, ingevoerde gegevens en het gebruikte protocol.


Eenvoudige installatie

Het installeren van de VTM Honeypot is eenvoudig. We hebben slechts een paar gegevens van je nodig om de Honeypot veilig te kunnen configureren.

Nadat de Honeypot geconfigureerd is wordt deze fysiek of virtueel uitgeleverd en in het netwerk geplaatst. Daarna heb je er geen omkijken meer naar; de Honeypot zet zelf een beveiligde verbinding op met het Security platform. Wij controleren of de Honeypot online is en verzorgt alle noodzakelijke patches en updates.


Meer weten over onze Hacker Alert (Honeypot)?

Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek. Dat kan via 0174 52 73 20 of info@vtmgroep.nl

VTM Security Framework

Ons Security Framework voorziet in diensten, waarmee wij onze klanten faciliteren in het meest veilige gebruik van hun informatie en communicatiediensten, gebaseerd op de volgende categorieën;

  • Identify: Weten wat je hebt, wat belangrijk is en welke risico’s je loopt.
  • Prevent: Incidenten voorkomen met techniek, mens & procedures.
  • Detect: Monitoren van verdacht gedrag en incidenten opvolgen.
  • Respond: Reageren op dreigingen en detecties.
  • Recover: Herstel naar een normale bedrijfsvoering.
ICT security VTM

VTM Cybersecurity - uw digitale veiligheid is onze core business

Uw digitale veiligheid is onze core business

VTM richt zich op optimale beveiliging van organisaties, op basis van een risicogebaseerde aanpak. Voordat wij iets gaan doen, gaan we eerst met u in gesprek. Wij willen uw bedrijf begrijpen, hoe zien uw bedrijfsprocessen er uit en welke informatie en datastromen gebruikt u binnen uw organisatie? Doen we dit niet, dan is het onmogelijk om in te schatten welke risico’s u loopt.

Wanneer we uw bedrijfsprocessen en risicogebieden in kaart hebben, komen we met oplossingen. Oplossingen die aansluiten bij uw organisatie. Zodat u er zeker van kunt zijn dat u alleen investeert in oplossingen die passen bij uw organisatie.

Datacenter

VTM Cybersecurity - uw digitale veiligheid is onze core business

Benieuwd naar de expertise van VTM?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan zeker contact met ons op. Uw digitale veiligheid is onze core business!

Vul hiernaast het formulier in of neem contact op met onze Business Servicedesk;  0174 52 73 20  of  info@vtmgroep.nl

* verplichte velden