Breach Alarm

Zonder dat je het weet kan jouw e-mail gehackt zijn en gebruikt worden door criminelen. Bijvoorbeeld voor phishing of om een website plat te leggen. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Met VTM Breach Alarm krijg je zodra een mailadres van jouw organisatie opduikt in de gehackte database een alarm notificatie, zodat je direct actie kunt ondernemen.

Door zakelijke mailadressen continue te scannen op security breaches krijg je inzicht in gegevens welke hackers reeds hebben bemachtigd en welke publiekelijk beschikbaar zijn. Hiermee kun je actie ondernemen door inloggegevens te wijzigen op sites/databases waar deze gebruikt zijn.

Continue controle databases

VTM checked continue bekende databases op de aanwezigheid van gestolen en/of buitgemaakte gegevens. Sommige datalekken verschijnen niet in onze database, omdat zij nog niet zijn ontdekt. Andere verschijnen mogelijk niet omdat onze bronnen geen toegang hebben gekregen tot informatie over een bepaald datalek. Wanneer een bedrijf, service of dienst jou informeert over een datalek, lees de details zorgvuldig en volg hun aanbevelingen om jouw account te beschermen.


Meer weten over onze breach alarm dienst?

Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek.
Dat kan via 0174 52 73 20 of info@vtmgroep.nl

VTM Security Framework

Ons Security Framework voorziet in diensten, waarmee wij onze klanten faciliteren in het meest veilige gebruik van hun informatie en communicatiediensten, gebaseerd op de volgende categorieën;

  • Identify: Weten wat je hebt, wat belangrijk is en welke risico’s je loopt.
  • Prevent: Incidenten voorkomen met techniek, mens & procedures.
  • Detect: Monitoren van verdacht gedrag en incidenten opvolgen.
  • Respond: Reageren op dreigingen en detecties.
  • Recover: Herstel naar een normale bedrijfsvoering.
ICT security VTM

VTM Cybersecurity - uw digitale veiligheid is onze core business

Uw digitale veiligheid is onze core business

VTM richt zich op optimale beveiliging van organisaties, op basis van een risicogebaseerde aanpak. Voordat wij iets gaan doen, gaan we eerst met u in gesprek. Wij willen uw bedrijf begrijpen, hoe zien uw bedrijfsprocessen er uit en welke informatie en datastromen gebruikt u binnen uw organisatie? Doen we dit niet, dan is het onmogelijk om in te schatten welke risico’s u loopt.

Wanneer we uw bedrijfsprocessen en risicogebieden in kaart hebben, komen we met oplossingen. Oplossingen die aansluiten bij uw organisatie. Zodat u er zeker van kunt zijn dat u alleen investeert in oplossingen die passen bij uw organisatie.

Datacenter

VTM Cybersecurity - uw digitale veiligheid is onze core business

Benieuwd naar de cybersecurity mogelijkheden van VTM?

Vul onderstaande contactformulier in en onze cybersecurity specialist neemt contact met je op. 

* verplichte velden