Microsoft Azure AI

Ontdek Azure AI: een portfolio met kunstmatige-intelligentieservices (AI) voor ontwikkelaars en gegevenswetenschappers, om meer te doen met minder. Profiteer van decennialang baanbrekend onderzoek, verantwoorde kunstmatige-intelligentieprocedures en flexibiliteit die worden geboden door Azure AI om jouw eigen kunstmatige-intelligentieoplossingen te ontwikkelen en te implementeren. Krijg toegang tot kunstmatige-intelligentiemodellen van topkwaliteit voor beeld, spraak, taal en besluitvorming via eenvoudige API-aanroepen en maak jouw eigen machine learning-modellen met hulpprogramma's als Jupyter Notebooks, Visual Studio Code en opensource-frameworks als TensorFlow en PyTorch.

  • Schaalbaarheid: Azure AI kan een grote hoeveelheid data en verwerkingskracht aan, waardoor het gemakkelijk is om op- en af te schalen naar behoefte.

  • Integratie met andere Azure-diensten: Azure AI kan gemakkelijk worden geïntegreerd met andere Azure-diensten, zoals Azure Machine Learning, Azure Bot Service en Azure Cognitive Services. Dit maakt het mogelijk om uitgebreide AI-oplossingen te bouwen die gebruikmaken van het volledige scala aan mogelijkheden van Azure.

  • Beveiliging: Azure AI is gebouwd op het robuuste en beveiligde infrastructuur van Azure, met onder meer data-encryptie, identiteitsbeheer en toegangscontrole.

  • Tools en resources: Azure AI biedt een reeks tools en resources voor ontwikkelaars, zoals voorgebouwde modellen, voorbeeldcode en documentatie. Dit maakt het voor ontwikkelaars gemakkelijker om snel en efficiënt AI-applicaties te bouwen en te implementeren.

  • Flexibiliteit: Azure AI ondersteunt een breed scala aan programmeertalen, frameworks en platforms, waardoor het gemakkelijk is om AI-oplossingen te bouwen die werken met een verscheidenheid aan technologieën.

  • Kosteneffectiviteit: Azure AI biedt een verscheidenheid aan prijsopties, waaronder op basis van gebruik en abonnementen, wat het gemakkelijk maakt om een prijsoptie te kiezen die aansluit bij jouw behoeften en budget.

Team in overleg links

Meer weten over Microsoft Azure AI?

Vul onderstaande contactformulier in en wij nemen contact met je op. 

* verplichte velden