Hosted Telefonie

Toekomstvaste communicatie op basis van IP


Als ondernemer wilt u bereikbaar zijn. En flexibel. Nu en in de toekomst. Met Hosted Telefonie communiceert u via de Cloud. U kunt gebruik maken van ieder toestel, vast of mobiel, maar ook uw tablet en computer zijn met Hosted Telefonie een volwaardig onderdeel van uw telefooncentrale.

Hosted Telefonie van VTM is de communicatie oplossing voor de toekomst, op basis van IP waar vaste en mobiele telefonie volledig zijn geïntegreerd. U kiest voor een toekomstvaste oplossing, waarmee optimale bereikbaarheid van uw organisatie is gegarandeerd. Betrouwbaar, flexibel en zonder onaangename financiële verrassingen.

Onze oplossingen

De modules van KPN EEN

KPN ÉÉN

Uw vaste en mobiele telefonie, internet en software geïntegreerd in één oplossing.

Meer informatie

Optimaal vergaderen met Microsoft Teams

Microsoft Teams

Dé communicatietool van Microsoft, geïntegreerd met Office 365.

Meer informatie

VastMobiel in 1 1

VastMobiel in 1

Dé oplossing wanneer u zoekt naar de eenvoud en vrijheid van communiceren.

Meer informatie

Sip respons codes met toelichting

SIP Trunks

Vaste en mobiele telefonie volledig geïntegreerd op basis van IP communicatie.

Meer informatie

Voordelen van Cloud-telefonie

  • Uw medewerkers zijn optimaal bereikbaar
  • Geen eigen telefooncentrale op locatie
  • Flexibel aan te passen aan de behoeften van uw organisatie
  • Grip op uw kosten voor telefonie

Met Cloud-telefonie bent u volledig 'in control'. U bepaalt zelf waar een beller binnenkomt. Zo krijgt uw klant altijd iemand aan de lijn en u mist nooit meer een belangrijk telefoontje.

De centrale kan eenvoudig worden aangepast naar de behoeften van uw organisatie. U kunt flexibel op- en afschalen, waardoor u alleen betaalt voor wat u nodig heeft.

Hosted Telefonie en SIP Trunks

De communicatie oplossing van de toekomst

Goede bereikbaarheid en optimale samenwerking zijn essentieel bij modern zakendoen. De behoefte aan een betrouwbare telefonie-oplossing is groot. Een oplossing die het mogelijk maakt om flexibel in te spelen op veranderingen binnen en buiten de organisatie.

Hosted Telefonie vereist geen fysieke telefooncentrale. U betaalt alleen nog voor de functies die u gebruikt, en zowel functies als het aantal gebruikers kunt u op elk gewenst moment naar eigen wens en behoefte inrichten en aanpassen.

Lees hier meer over wat Hosted Telefonie precies inhoudt

Bellen in de Cloud VoIP cloudtelefonie 2

VoIP - Voice over IP

Bij Hosted Telefonie, ook wel Cloud-telefonie of VoIP-telefonie genoemd, belt u via uw internetverbinding. VoIP telefonie staat voor Voice over IP: bellen via het internet. Heel simpel, u heeft geen vaste telefoonlijn meer nodig, u gebruikt uw internetverbinding voor uw telefonie.

Uw telefooncentrale bevindt zich in de Cloud, waardoor u niet hoeft te investeren in aanschaf en onderhoud van een eigen telefooncentrale op locatie. U heeft alle vrijheid om te werken waar en wanneer u wilt, uw telefonie verhuist gewoon met u mee.

Bellen in de Cloud VoIP cloudtelefonie 3

Het alternatief voor ISDN

Per 1 september 2019 zijn enkelvoudige en meervoudige ISDN1/2 en meervoudige PSTN netlijnen volledig uitgefaseerd. Dit levert nieuwe kansen op voor uw telefonie omgeving. Door het komen te vervallen van de traditionele netlijnen is de overstap op nieuwe technieken zoals VoIP een vereiste. Stap vandaag nog over!

PBX

Hosted Telefonie en SIP Trunks van VTM is de communicatie oplossing voor de toekomst. U kiest zelf of u gebruik wilt maken van een volledig in de Cloud gehoste PBX (Hosted Telefonie) of uw bestaande lokale PBX wilt ontsluiten via een SIP Trunk. In beide gevallen heeft u een vast bedrag per maand voor de dienstverlening zonder investeringen in hardware.

SIP Trunks - Toekomstvaste communicatie op basis van IP

Bellen in de Cloud

VoIP-telefonie levert uw organisatie genoeg voordelen op. En nieuwe kansen. Hoe het werkt en wat er verandert voor de ICT in uw organisatie kunt u ook lezen in onze whitepaper Bellen in de Cloud.

Welke hosted oplossing past bij uw organisatie?

Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Vul hiernaast het formulier in of neem contact op met onze Business Servicedesk;  0174 52 73 20  of  info@vtmgroep.nl

* verplichte velden