Hosted Telefonie

Toekomstvaste communicatie op basis van IP


Als ondernemer wil je bereikbaar zijn. En flexibel. Nu en in de toekomst. Met Hosted Telefonie communiceer je via de Cloud. Je kunt gebruik maken van ieder toestel, vast of mobiel, maar ook je tablet en computer zijn met Hosted Telefonie een volwaardig onderdeel van jouw telefooncentrale.

Hosted Telefonie van VTM is de communicatie oplossing voor de toekomst, op basis van IP waar vaste en mobiele telefonie volledig zijn geïntegreerd. Je kiest voor een toekomstvaste oplossing, waarmee optimale bereikbaarheid van jouw organisatie is gegarandeerd. Betrouwbaar, flexibel en zonder onaangename financiële verrassingen.

Onze oplossingen

De modules van KPN EEN

KPN ÉÉN

Je vaste en mobiele telefonie, internet en software geïntegreerd in één oplossing.

Meer informatie

Optimaal vergaderen met Microsoft Teams

Microsoft Teams

Dé communicatietool van Microsoft, geïntegreerd met Office 365.

Meer informatie

VastMobiel in 1 1

VastMobiel in 1

Dé oplossing wanneer je zoekt naar de eenvoud en vrijheid van communiceren.

Meer informatie

Sip respons codes met toelichting

SIP Trunks

Vaste en mobiele telefonie volledig geïntegreerd op basis van IP communicatie.

Meer informatie

Voordelen van Cloud-telefonie

  • Je medewerkers zijn optimaal bereikbaar
  • Geen eigen telefooncentrale op locatie
  • Flexibel aan te passen aan de behoeften van jouw organisatie
  • Grip op jouw kosten voor telefonie

Met Cloud-telefonie ben je volledig 'in control'. Jij bepaalt zelf waar een beller binnenkomt. Zo krijgt jouw klant altijd iemand aan de lijn en jij mist nooit meer een belangrijk telefoontje.

De centrale kan eenvoudig worden aangepast naar de behoeften van jouw organisatie. Je kunt flexibel op- en afschalen, waardoor je alleen betaalt voor wat je nodig hebt.

Hosted Telefonie en SIP Trunks

De communicatie oplossing van de toekomst

Goede bereikbaarheid en optimale samenwerking zijn essentieel bij modern zakendoen. De behoefte aan een betrouwbare telefonie-oplossing is groot. Een oplossing die het mogelijk maakt om flexibel in te spelen op veranderingen binnen en buiten de organisatie.

Hosted Telefonie vereist geen fysieke telefooncentrale. Je betaalt alleen nog voor de functies die je gebruikt, en zowel de functies als het aantal gebruikers kun je op elk gewenst moment naar eigen wens en behoefte inrichten en aanpassen.

Lees hier meer over wat Hosted Telefonie precies inhoudt

Bellen in de Cloud VoIP cloudtelefonie 2

VoIP - Voice over IP

Bij Hosted Telefonie, ook wel Cloud-telefonie of VoIP-telefonie genoemd, bel je via jouw internetverbinding. VoIP telefonie staat voor Voice over IP: bellen via het internet. Heel simpel, je hebt geen vaste telefoonlijn meer nodig, je gebruikt jouw internetverbinding voor je telefonie.

Jouw telefooncentrale bevindt zich in de Cloud, waardoor je niet hoeft te investeren in aanschaf en onderhoud van een eigen telefooncentrale op locatie. Je hebt alle vrijheid om te werken waar en wanneer je wilt, jouw telefonie verhuist gewoon met je mee.

Bellen in de Cloud VoIP cloudtelefonie 3

Het alternatief voor ISDN

Per 1 september 2019 zijn enkelvoudige en meervoudige ISDN1/2 en meervoudige PSTN netlijnen volledig uitgefaseerd. Dit levert nieuwe kansen op voor jouw telefonie omgeving. Door het komen te vervallen van de traditionele netlijnen is de overstap op nieuwe technieken zoals VoIP een vereiste. Stap vandaag nog over!

PBX

Hosted Telefonie en SIP Trunks van VTM is de communicatie oplossing voor de toekomst. Je kiest zelf of je gebruik wilt maken van een volledig in de Cloud gehoste PBX (Hosted Telefonie) of jouw bestaande lokale PBX wilt ontsluiten via een SIP Trunk. In beide gevallen heb je een vast bedrag per maand voor de dienstverlening zonder investeringen in hardware.

SIP Trunks - Toekomstvaste communicatie op basis van IP

Bellen in de Cloud

VoIP-telefonie levert jouw organisatie genoeg voordelen op. En nieuwe kansen. Hoe het werkt en wat er verandert voor de ICT in jouw organisatie kun je ook lezen in onze whitepaper Bellen in de Cloud.

Welke hosted oplossing past bij jouw organisatie?

Vul onderstaande contactformulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.  

* verplichte velden