Vast op mobiel: overal bereikbaar op jouw vaste nummer


Jouw bedrijf verandert. Medewerkers kunnen steeds vaker kiezen waar en wanneer zij werken met de middelen die daarbij nodig zijn. Daardoor gaan ze efficiënter met hun tijd om en zijn ze slagvaardiger in hun handelen.

Met VaMo, Vast Mobiel integratie, maak je de communicatie binnen jouw bedrijf eenvoudig en toekomstbestendig. Medewerkers hebben de vrijheid om te werken zoals zij dat willen en zijn overal bereikbaar op hun vaste telefoonnummer. Ook uitbellen kan via mobiel, maar wel met het vaste nummer, alles geregeld via een gratis app. Dat is de eenvoud van communiceren.

Eenvoud en professioneel

Een vast telefoonnummer straalt professionaliteit uit naar jouw klanten. Met Vast op Mobiel Bellen kun je een vast nummer koppelen aan een mobiel abonnement. Dat biedt veel nieuwe mogelijkheden:

 • Jouw mobiel maakt onderdeel uit van de telefooncentrale;
 • Mobiel én vast telefoonnummer op mobiel;
 • Met jouw mobiel jouw vaste nummer gebruiken voor in- en uitgaande gesprekken;
 • Verbind gesprekken door naar collega's;
 • Eenvoudig beheer in gratis app.
Bellen in de Cloud VoIP cloudtelefonie 1

Lely kiest voor VTM met VastMobiel in 1 van KPNBesparen op telefoniekosten

Bedrijven willen meer zekerheid over de kosten van hun telefonie. VastMobiel in 1 is ideaal voor een internationaal opererend bedrijf als Lely, ook vanwege de uitgebreide functionaliteit. Veel ondernemers staan er niet altijd bij stil hoe flexibel en voorspelbaar de nieuwe alles-in-1-proposities kunnen zijn.

Lees ook: Lely kiest voor VTM met VastMobiel in 1 van KPN


Ontdek de voordelen van Vast op Mobiel bellen

 • Overal bereikbaar op jouw vaste nummer

  Met een vast telefoonnummer op mobiel ben je overal bereikbaar. Of je nu thuis werkt of op pad bent, jouw klanten hebben het niet in de gaten. Daarnaast kun je ook uitgaande gesprekken voeren met jouw vaste nummer op jouw mobiel.

 • Betere service, meer focus

  Ben je even niet bereikbaar? Verbind jouw klanten automatisch door naar een collega of voicemail-bericht. Overal bereikbaar betekent dus niet altíjd bereikbaar. Je beheert én bewaakt zelf jouw eigen beschikbaarheid, zonder dat dit ten koste gaat van jouw klantvriendelijkheid.

Meer weten over de mogelijkheden
van vast op mobiel bellen?

Neem contact met ons op voor een afspraak