Ga direct naar de inhoud.

Kennissessies

VTM organiseert regelmatig kennissessies om klanten te informeren over een specifiek onderwerp, product of thema. Denk aan een verdiepingssessie over KPN ÉÉN, of bijvoorbeeld een informatieve kennissessie over Werkplekbeheer of ICT security.

Kennissessie Werken met KPN EEN

KPN EEN kennissessie

Woensdag 27 november organiseren we speciaal voor beheerders een Kennissessie Werken met KPN EEN, waarin we dieper ingaan op het beter benutten van de mogelijkheden van KPN EEN.

Kennissessie Modern Workplace (volgeboekt)

VTM Modern Workplace

Hoe helpt de werkplek van de toekomst u om succesvoller te zijn als organisatie? Waar moet u op letten bij inrichting en beheer van werkplekken binnen uw organisatie? Hierover organiseert VTM de kennissessie: Modern Workplace op vrijdag 29 november 2019.

Kennissessie Modern Workplace

VTM Modern Workplace

Hoe helpt de werkplek van de toekomst u om succesvoller te zijn als organisatie? Waar moet u op letten bij inrichting en beheer van werkplekken binnen uw organisatie? Hierover organiseert VTM de kennissessie: Modern Workplace op vrijdag 17 januari 2020.

Kennissessie Modern Workplace

VTM Modern Workplace

Hoe helpt de werkplek van de toekomst u om succesvoller te zijn als organisatie? Waar moet u op letten bij inrichting en beheer van werkplekken binnen uw organisatie? Hierover organiseert VTM de kennissessie: Modern Workplace op vrijdag 14 februari 2020.

Hoe veilig is uw ICT-omgeving?

ICT security VTM

ICT vormt voor veel organisaties het hart van de organisatie. Een veilige en betrouwbare ICT-omgeving is voor elke organisatie van groot belang. Hierover organiseert VTM regelmatig de ontbijtsessie Security & Risk Management. 

VTM - Professionals in ICT, Telecom, Cybersecurity en IoT

Blog en Nieuws

Meer informatie over onze organisatie? Bekijk ook:

0+

Geweldige klanten

0

CES klanttevredenheid

0

NPS klanttevredenheid

0

Dedicated professionals