Ga direct naar de inhoud.

Kennissessies

VTM organiseert regelmatig kennissessies om klanten te informeren over een specifiek onderwerp, product of thema. Denk aan een verdiepingssessie over KPN ÉÉN, of bijvoorbeeld een informatieve kennissessie over Werkplekbeheer of ICT security.

Kennissessie Modern Workplace

VTM Modern Workplace

Hoe helpt de werkplek van de toekomst u om succesvoller te zijn als organisatie? Waar moet u op letten bij inrichting en beheer van werkplekken binnen uw organisatie? Hierover organiseert VTM de kennissessie: Modern Workplace op vrijdag 17 januari 2020.

Programmeren voor kinderen

Kennissessie Kinderen Leren Programmeren

Kinderen zijn de toekomst, maar de wereld van morgen is een andere dan die van vandaag. Kinderen daarin meenemen én op voorbereiden is essentieel. Voor VTM is die nieuwe wereld (op het vlak van digitalisering) onze dagelijkse bezigheid en daarin pakken wij graag een voortrekkersrol.

Kennissessie Modern Workplace

VTM Modern Workplace

Hoe helpt de werkplek van de toekomst u om succesvoller te zijn als organisatie? Waar moet u op letten bij inrichting en beheer van werkplekken binnen uw organisatie? Hierover organiseert VTM de kennissessie: Modern Workplace op vrijdag 14 februari 2020.

Automatiseren tot de Max!

Microsoft Power Platform

Door bedrijfsprocessen makkelijk en efficiënt in te richten, is er meer tijd en ruimte om te focussen op de kernactiviteiten van de organisatie. Hoe helpt automatisering om succesvoller te zijn als organisatie? Hierover organiseert VTM de kennissessie: Automatiseren tot de Max! vrijdag 13 maart 2020.

Hoe veilig is uw ICT-omgeving?

ICT security VTM

ICT vormt voor veel organisaties het hart van de organisatie. Een veilige en betrouwbare ICT-omgeving is voor elke organisatie van groot belang. Hierover organiseert VTM regelmatig de ontbijtsessie Security & Risk Management. 

VTM - Professionals in ICT, Telecom, Cybersecurity en IoT

Blog en Nieuws

Meer informatie over onze organisatie? Bekijk ook:

0+

Geweldige klanten

0

CES klanttevredenheid

0

NPS klanttevredenheid

0

Dedicated professionals