Kennissessies

VTM organiseert regelmatig (online) kennissessies om klanten te informeren over een specifiek onderwerp, product of thema. Onze experts praten jou bij over onderwerpen als de Moderne Werkplek, KPN ÉÉN, Microsoft Teams, Business Optimalisatie of ICT-security.

Van Sensor Tot Dashboard

Donderdag 8 april was het zover! Meer dan 400 deelnemers kregen de mogelijkheden van het Internet of Things te zien. Terugkijken kan hier.

Van Sensor Tot Dashboard  -  Terugkijken >>

Moderne Werkplek

Hoe helpt de werkplek van de toekomst jouw organisatie om (nog) succesvoller te zijn? Wat zijn de mogelijkheden voor jouw organisatie?

kennissessie: donderdag 10 juni 2021  -  Lees meer >>

Bellen met Microsoft Teams

Microsoft Teams biedt dé complete hub voor teamwork. Met ook bellen via Teams heb je alles op 1 plek om prettig (samen) te werken.

kennissessie: vrijdag 17 september 2021  -  Lees meer >>

IT-security

Een veilige, betrouwbare IT-omgeving is dan ook van groot belang voor de bedrijfscontinuïteit. Hoe veilig is de IT-omgeving van jouw organisatie?

kennissessie: vrijdag 8 oktober 2021  -  Lees meer >>

Make IoT happen

Internet of Things biedt mogelijkheden voor bedrijven in verschillende sectoren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Hoe helpt IoT jouw bedrijf verder?

kennissessie: vrijdag 12 november  -  Lees meer >>

Moderne Werkplek

Hoe helpt de werkplek van de toekomst jouw organisatie om (nog) succesvoller te zijn? Wat zijn de mogelijkheden voor jouw organisatie?

kennissessie: vrijdag 10 december 2021  -  Lees meer >>

VTM - professionals in ICT, Telecom, Cybersecurity, Internet of Things (IoT) en ERP business optimalisatie