Kennissessies

VTM organiseert regelmatig (online) kennissessies om klanten te informeren over een specifiek onderwerp, product of thema. Onze experts praten jou bij over onderwerpen als de Moderne Werkplek, KPN ÉÉN, Microsoft Teams, Business Apps en/of IT-security. Bekijk hieronder de aankomende kennissessies en meld je aan.

Aankomende kennissessies

Wil je op de hoogte gehouden worden van alle aankomende kennissessies? Eens per maand versturen wij een Business Update met informatie over de eerstvolgende kennissessie en al het recente nieuws over IT, Telecom, Cybersecurity, Internet of Things en Business Apps. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Unlocking the Potential of AI

Tijdens deze kennissessie leren deelnemers over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Kunstmatige Intelligentie en hoe deze kunnen worden toegepast in hun bedrijf. 

Unlocking the Potential of AI - 14 april, 10 en 24 mei 2023

Microsoft Power Apps

In deze kennissessie nemen onze Power Apps-specialisten jou mee in de mogelijkheden van automatiseren en het verbinden van bedrijfsprocessen. 

Power Apps - 12 mei 2023

Smart Building (IoT)

Tijdens deze sessie zullen onze IoT-specialisten verder inzoomen op de sensoren en het IoT-dashboard. Denk hierbij aan welke sensoren je gebruikt bij welke toepassing, en wat de mogelijkheden zijn van het IoT-dashboard.

Internet of Things: Smart building - 16 juni 2023

VTM - professionals in ICT, Telecom, Cybersecurity, Internet of Things (IoT) en ERP business optimalisatie

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Eens per maand versturen wij een Business Update met al het recente nieuws over IT, Telecom, Cybersecurity, Internet of Things en Business Optimalisatie.