Ga direct naar de inhoud.

Kennissessies

VTM organiseert regelmatig kennissessies om klanten te informeren over een specifiek onderwerp, product of thema. Denk aan een verdiepingssessie over KPN ÉÉN, of bijvoorbeeld een informatieve kennissessie over Werkplekbeheer of ICT security.

Kennissessie Modern Workplace (volgeboekt)

VTM Modern Workplace

Hoe helpt de werkplek van de toekomst u om succesvoller te zijn als organisatie? Waar moet u op letten bij inrichting en beheer van werkplekken binnen uw organisatie? Hierover organiseert VTM de kennissessie: Modern Workplace op vrijdag 4 oktober 2019.

Kennissessie Modern Workplace

VTM Modern Workplace

Hoe helpt de werkplek van de toekomst u om succesvoller te zijn als organisatie? Waar moet u op letten bij inrichting en beheer van werkplekken binnen uw organisatie? Hierover organiseert VTM de kennissessie: Modern Workplace op vrijdag 1 november 2019.

Kennissessie Modern Workplace

VTM Modern Workplace

Hoe helpt de werkplek van de toekomst u om succesvoller te zijn als organisatie? Waar moet u op letten bij inrichting en beheer van werkplekken binnen uw organisatie? Hierover organiseert VTM de kennissessie: Modern Workplace op vrijdag 29 november 2019.

Hoe veilig is uw ICT-omgeving?

ICT security VTM

ICT vormt voor veel organisaties het hart van de organisatie. Een veilige en betrouwbare ICT-omgeving is voor elke organisatie van groot belang. Hierover organiseert VTM regelmatig de ontbijtsessie Security & Risk Management. 

Blog en Nieuws

Meer informatie over onze organisatie? Bekijk ook:

0+

Geweldige klanten

0

CES klanttevredenheid

0

NPS klanttevredenheid

0

Dedicated professionals