Kennissessie Unlocking the Potential of AI 24 mei 2023 (EXTRA)

Op woensdag 24 mei organiseren wij de Kennissessie; "Unlocking the Potential of AI: Een kennissessie voor succesvolle implementatie in uw bedrijf".

Schrijf je in!

Tijdens deze kennissessie leren deelnemers over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Kunstmatige Intelligentie en hoe deze kunnen worden toegepast in hun bedrijf. De kennissessie behandelt een breed scala aan onderwerpen, waaronder machine learning, natuurlijke taalverwerking, computer vision en meer.

Deelnemers krijgen de kans om te leren van experts binnen VTM op dit gebied, te netwerken met andere professionals en praktische inzichten op te doen over hoe ze AI succesvol kunnen implementeren in hun eigen organisatie.

Hoe kan AI worden toegepast in mijn bedrijf?

AI kan in een bedrijf worden toegepast voor verschillende taken, zoals het automatiseren van routinetaken, het analyseren en interpreteren van grote gegevensreeksen, het herkennen van patronen in gegevens, het doen van voorspellingen en het nemen van beslissingen. AI kan bedrijven helpen hun activiteiten te verbeteren, kosten te verlagen, productiviteit en efficiëntie te verhogen en een concurrentievoordeel te behalen.

Er zijn veel voorbeelden van AI die in bedrijven wordt gebruikt om echte problemen op te lossen.

Bedrijven gebruiken bijvoorbeeld:

  • Chatbots met AI om klantenservice te verlenen
  • Op AI gebaseerd voorspellend onderhoud om stilstand in fabrieken te verminderen
  • Op AI gebaseerde fraudedetectiesystemen om financiële verliezen te voorkomen
  • Op AI gebaseerde beeld- en spraakherkenningssystemen om de gebruikerservaring te verbeteren

Het is echter belangrijk op te merken dat de implementatie van AI in een bedrijf een complex proces kan zijn waarbij de juiste use case moet worden geïdentificeerd, de nodige middelen, zoals gegevens en expertise, moeten worden verworven en de resultaten zorgvuldig moeten worden getest en gecontroleerd.

Aanmelden voor deze kennissessie kan helaas niet meer, wel kan je je nog aansluiten bij de volgende kennissessie AI op woensdag 10 mei; Schrijf je hier in.

Praktische Informatie

Locatie:  Kantoor: Honderdland 190, Maasdijk
Datum:  Woensdag 24 mei 2023
Tijd:  (Inloop 7:45) 8:00 tot 9:30 uur

ai kennissessie 450x300

Deel dit artikel via:

Aanmelden

Aanmelden kan via jouw VTM accountmanager of via onderstaand formulier.

Voor optimale interactie organiseren wij dergelijke sessies in een kleine setting.
Het aantal plekken is daarom beperkt. Deelname is gratis.

* verplichte velden