Ben jij er klaar voor om VTM te versterken?

VTM; een naam die ergens voor staat! VTM is toonaangevend leverancier van Telecom en ICT oplossingen.

De dynamiek van de Telecom en ICT markt dwingt ons iedere dag beter te worden. Te midden van al het geweld van nieuwe technologie wil de klant simpelweg gemak. Daarvoor hebben we mensen nodig die vakkennis weten te vertalen naar concrete oplossingen, diensten en producten waar de klant blij mee is.

Werken bij VTM levert jou veel op. Al is het alleen maar de betrokkenheid die je ervaart en de enorme expertise binnen de verschillende disciplines. Spreekt dit jou aan? En werk jij graag resultaatgericht samen met een team van gedreven collega’s? Bekijk dan snel onze vacatures.

Op dit moment hebben we binnen VTM de volgende vacatures:

Application developer

Word jij onze nieuwe collega? Door verdere groei van onze organisatie zijn wij momenteel op zoek naar een Application developer.

Senior Netwerk Engineer

Word jij onze nieuwe collega? Door verdere groei van onze organisatie zijn wij momenteel op zoek naar een Senior Netwerk Engineer.

Word jij onze volgende ICT Trainee?

Word jij onze nieuwe collega? Door verdere groei van onze organisatie hebben wij momenteel plek voor een ICT traineeship. Kom werken, studeren en jezelf verder ontwikkelen bij VTM.

Bekijk in 2 minuten wat werken bij VTM inhoudt