VTM - professionals in ICT, Telecom, Cybersecurity, Internet of Things (IoT) en ERP business optimalisatie

Ben jij er klaar voor om VTM te versterken?

VTM; een naam die ergens voor staat! VTM is een toonaangevende leverancier van telecom-, IT- en IoT-oplossingen.

De dynamiek van de telecom- en IT-markt dwingt ons om iedere dag beter te worden. Te midden van alle nieuwe technologieën wil de klant eenvoud. Daarvoor hebben we mensen nodig die vakkennis kunnen vertalen naar concrete oplossingen, diensten en producten waar de klant blij mee is.

Werken bij VTM levert jou veel op, zelfs als het alleen maar de betrokkenheid is die je ervaart en de enorme expertise binnen de verschillende disciplines. Spreekt dit jou aan? En werk jij graag resultaatgericht samen met een team van gedreven collega’s? Bekijk dan snel onze vacatures.

Op dit moment hebben we binnen VTM de volgende vacatures:


SBB Erkend LeerbedrijfSBB Erkend Leerbedrijf

VTM is een door SBB erkend leerbedrijf voor studenten. Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) om studenten de beste praktijkopleiding te bieden met uitzicht op een baan.

Onder begeleiding van onze experts en professionals leer je de dynamische markt van ICT, Telecom en IoT kennen. Dit doe je binnen een leuk en uitdagend bedrijf, waar je alle mogelijkheden hebt om jezelf verder te ontwikkelen na jouw stage of afstudeertraject.

Wil je meer weten over onze stage- en afstudeermogelijkheden, neem dan zeker contact met ons op via 0174 527 320 of recruitment@vtmgroep.nl.

MonitorGroep TopWerkgeverschap

VTM voert het certificaat TopWerkgever. 

Het TopWerkgever certificaat wordt uitgereikt aan organisaties die goed werkgeverschap tonen en medewerkers in dienst hebben die naar grote tevredenheid en plezier voor de organisatie werken.

Het certificaat Topwerkgever is een initiatief van de MonitorGroep. De MonitorGroep helpt organisaties werken aan werkgeluk en is trots op alle organisaties die zich daarvoor inzetten.

Organisaties die in het medewerkersonderzoek aantonen dat zij excellent presteren op het gebied van werkgeluk en tevredenheid komen in aanmerking voor dit certificaat.

Meer informatie is te vinden op de website van de MonitorGroep.