VTM - professionals in ICT, Telecom, Cybersecurity, Internet of Things (IoT) en ERP business optimalisatie

Ben jij er klaar voor om VTM te versterken?

VTM; een naam die ergens voor staat! VTM is toonaangevend leverancier van Telecom, IT en IoT oplossingen.

De dynamiek van de Telecom en IT markt dwingt ons iedere dag beter te worden. Te midden van al het geweld van nieuwe technologie wil de klant simpelweg gemak. Daarvoor hebben we mensen nodig die vakkennis weten te vertalen naar concrete oplossingen, diensten en producten waar de klant blij mee is.

Werken bij VTM levert jou veel op. Al is het alleen maar de betrokkenheid die je ervaart en de enorme expertise binnen de verschillende disciplines. Spreekt dit jou aan? En werk jij graag resultaatgericht samen met een team van gedreven collega’s? Bekijk dan snel onze vacatures.

Op dit moment hebben we binnen VTM de volgende vacatures:

Bekijk hier wat werken bij VTM inhoudt

VTM rondleiding


SBB Erkend LeerbedrijfSBB Erkend Leerbedrijf

VTM is SBB Erkend Leerbedrijf voor studenten. Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan.

Aan de hand van onze experts en professionals leer je de dynamische markt van ICT, Telecom en IoT kennen. Dit doe je binnen een leuk en uitdagend bedrijf, met alle mogelijkheden om jezelf na jouw stage of afstudeertraject verder door te ontwikkelen.

Wil je meer weten over onze stage en afstudeermogelijkheden, neem dan zeker contact met ons op via 0174 527 320 of recruitment@vtmgroep.nl.

Werken bij VTM - Professionals in ICT, Telecom en Internet of Things