Netwerk diensten van VTM

VTM levert hoogwaardige netwerkarchitecturen op basis van high-end apparatuur. Inclusief geavanceerde beheer en security mogelijkheden. Wij maken gebruik van een modulaire opbouw in combinatie met standaardisatie. Jij bepaalt zelf welke modules Je afneemt, zodat de inrichting van jouw netwerk volledig kan worden afgestemd op de specifieke eisen van jouw organisatie en infrastructuur.

Onze diensten

Datacenter

Netwerkinrichting

Toekomstgerichte netwerkarchitecturen op basis van high-end solutions en apparatuur.

Meer informatie

NOC 1

Beheer en Beveiliging

Volledig beheer van jouw infrastructuur, betrouwbaar en altijd optimaal beveiligd.

Meer informatie

ICT serverruimte VTM Grip

VTM Grip

Jouw ICT ontzorgen, maar dan 2.0. Kies voor complete controle over jouw IT-omgeving.

Meer informatie

VTM Verbindingen 1

NOC & SOC

VTM werkt full service met een eigen Network Operation Center en Security Operation Center.

Meer informatie

Stand alone

Netwerkinrichting van VTM is een stand alone dienst, welke zonder nevendiensten van VTM is te gebruiken. Wij raden echter altijd aan netwerk diensten af te nemen in combinatie met beheerdiensten, zoals VTM Grip en de internet of VPN diensten van VTM.

Veilig en betrouwbaar

Bescherming van jouw netwerk en systemen is van essentieel belang voor de continuïteit van jouw organisatie. Aan veiligheid en privacy worden daarom steeds hogere eisen gesteld. VTM ondersteunt jou in het betrouwbaar en veilig werken in een nieuw digitaal tijdperk.

VTM ICT 1

Pro-actief

Pro-actief beheer verbetert de stabiliteit van jouw gehele ICT-omgeving. Vanuit ons eigen Network en Security Operations Center bewaken wij de beschikbaarheid en prestaties van jouw datalijnen, servers, werkstations en netwerk apparatuur. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

4G back-up

Een feilloos werkende internetverbinding is cruciaal voor elke organisatie. Met 4G internet back-up van VTM draait jouw organisatie gewoon door. Valt de hoofdverbinding uit, dan wordt deze automatisch vervangen door de 4G back-up verbinding.

 

Datacenter

Meer weten over de Netwerk diensten van VTM?

Vul onderstaande contactformulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op. 

* verplichte velden