Source Code Review

Laat uw code door externe, onafhankelijke, experts controleren op beveiligingsfouten en kwaliteit. Met het uitvoeren van een Code Review wordt een belangrijke stap gezet naar het veiliger maken van uw software en applicaties.

Tijdens een Code Review controleren de ervaren specialisten van VTM uw code op beveiligingslekken en verbeterpunten.

Kwetsbaarheden en risico’s worden vroegtijdig opgespoord waarmee de kwaliteit van de code naar een hoger niveau getild wordt. Een groot deel van onze Source Code Reviews richt zich vandaag de dag op web- en mobiele-applicaties ontwikkeld in Java, C#, JS, PHP, Swift, Python, Ruby en Go.

Bij voorkeur vindt een Source Code Review uiteraard plaats vóórdat een applicatie in productie wordt genomen en idealiter is het integraal onderdeel van de sprints om fouten al vroegtijdig te signaleren en voorkomen (Agile Security). Echter doen we dit ook regelmatig voor applicaties die al jaren in productie zijn, net zijn opgeleverd of al tussentijds tijdens de bouw.


Meer weten over onze Source Code Review?

Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek. Dat kan via 0174 52 73 20 of info@vtmgroep.nl

VTM Security Framework

Ons Security Framework voorziet in diensten, waarmee wij onze klanten faciliteren in het meest veilige gebruik van hun informatie en communicatiediensten, gebaseerd op de volgende categorieën;

  • Identify: Weten wat je hebt, wat belangrijk is en welke risico’s je loopt.
  • Prevent: Incidenten voorkomen met techniek, mens & procedures.
  • Detect: Monitoren van verdacht gedrag en incidenten opvolgen.
  • Respond: Reageren op dreigingen en detecties.
  • Recover: Herstel naar een normale bedrijfsvoering.
Pentest Web Applicaties

VTM Cybersecurity - uw digitale veiligheid is onze core business

Uw digitale veiligheid is onze core business

VTM richt zich op optimale beveiliging van organisaties, op basis van een risicogebaseerde aanpak. Voordat wij iets gaan doen, gaan we eerst met u in gesprek. Wij willen uw bedrijf begrijpen, hoe zien uw bedrijfsprocessen er uit en welke informatie en datastromen gebruikt u binnen uw organisatie? Doen we dit niet, dan is het onmogelijk om in te schatten welke risico’s u loopt.

Wanneer we uw bedrijfsprocessen en risicogebieden in kaart hebben, komen we met oplossingen. Oplossingen die aansluiten bij uw organisatie. Zodat u er zeker van kunt zijn dat u alleen investeert in oplossingen die passen bij uw organisatie.

ICT security VTM

VTM Cybersecurity - uw digitale veiligheid is onze core business

Benieuwd naar de cybersecurity mogelijkheden van VTM?

Vul onderstaande contactformulier in en onze cybersecurity specialist neemt contact met je op. 

* verplichte velden