Ga direct naar de inhoud.

Cybersecurity basics

cybersecurity e book 1

Het beschermen van je gegevens en systemen tegen cyberaanvallen is essentieel om je bedrijfscontinuïteit, reputatie en klantvertrouwen te waarborgen. Maar hoe zorg je ervoor dat je cybersecurity op orde is?

Keeper

Ontwerp zonder titel 2 1

Wil jij af van zwakke, niet unieke en slecht beveiligde wachtwoorden? Kies dan voor Keeper! Onze specialist, Marco Vermoen, heeft een whitepaper opgesteld met alle praktische informatie over Keeper en waarom jouw organisatie gebruik moet maken hiervan.

Dataverzameling en visualisatie via het LoRa-netwerk

MicrosoftTeams image

LoRa is de ideale keuze voor het verbinden van vele apparaten met het internet. Laat ons LoRa-netwerk jouw IoT-visie werkelijkheid maken en lees alle belangrijke informatie over het LoRa-netwerk in ons whitepaper. 

CO2-melders

VTM whitepaper cover co2 meter

Goede ventilatie en een gezond binnenklimaat bevorderen concentratie- en prestatieniveau en zijn cruciaal om overdracht van luchtweginfecties, zoals COVID-19, te beperken. Een gezond binnenklimaat is van belang voor alle organisaties waarbij groepen mensen (langdurig) binnen zitten, zoals bijvoorbeeld scholen, verzorgingstehuizen, winkels of horeca.

Rookmelders

VTM whitepaper rookmelder

Per 1 juli 2022 is het verplicht om een rookmelder te hebben op elke verdieping in een gebouw. Daarnaast moeten ook besloten ruimtes waar een vluchtroute doorheen loopt, zijn voorzien van een rookmelder.

Cybersecurity

VTM whitepaper Cybersecurity

De wereld waarin we leven ontwikkelt zich continu en wordt steeds digitaler. Het is belangrijk dat jouw organisatie dit tempo bijhoudt en klaar is voor de toekomst. Maar belangrijker nog: hoe zorg je ervoor dat dit op een veilige manier gebeurt?

Bellen met Microsoft Teams

VTM whitepaper Bellen met MS teams cover

Microsoft Teams heeft een stormachtige opkomst doorgemaakt. We zien steeds meer communicatie verhuizen naar één centraal platform, zeker nu ook Bellen via Teams zijn intrede heeft gedaan. De verwachting is dan ook dat het gebruik van Microsoft Teams de komende jaren sterk gaat doorgroeien.

Moderne Werkplek

VTM whitepaper cover wp Moderne Werkplek

De VTM Moderne Werkplek is een combinatie van Microsoft 365 en VTM Grip. Het is de meest geavanceerde werkplekoplossing die momenteel voor handen is. Medewerkers hebben de vrijheid om te werken hoe en waar ze dat willen.

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Eens per maand versturen wij een Business Update met al het recente nieuws over IT, Telecom, Cybersecurity, Internet of Things en Business Optimalisatie.