Ga direct naar de inhoud.

CO2-melders

VTM whitepaper cover co2 meter

Luchtkwaliteit monitoring op basis van Internet of Things helpt bij een gezonde werk- en leefomgeving.

Rookmelders

VTM whitepaper rookmelder

Wij leveren draadloze en hoogwaardige kwalitatieve rookmelders op basis van Internet of Things

Cybersecurity

VTM whitepaper Cybersecurity

De wereld waarin we leven ontwikkelt zich continu en wordt steeds digitaler. Het is belangrijk dat jouw organisatie dit tempo bijhoudt en klaar is voor de toekomst. Maar belangrijker nog: hoe zorg je ervoor dat dit op een veilige manier gebeurt?

Bellen met Microsoft Teams

VTM whitepaper Bellen met MS teams cover

Microsoft Teams heeft een stormachtige opkomst doorgemaakt. We zien steeds meer communicatie verhuizen naar één centraal platform, zeker nu ook Bellen via Teams zijn intrede heeft gedaan. De verwachting is dan ook dat het gebruik van Microsoft Teams de komende jaren sterk gaat doorgroeien.

Klaar voor de toekomst met 5G

VTM whitepaper 5G cover kl

Dankzij de capaciteit en betrouwbaarheid van het 5G netwerk worden nieuwe toepassingen en oplossingen mogelijk. Dit stelt ondernemers in staat nog beter, sneller, slimmer en duurzamer te werken. Is jouw organisatie klaar voor de toekomst met 5G?

Moderne Werkplek

VTM whitepaper cover wp Moderne Werkplek

De VTM Moderne Werkplek is een combinatie van Microsoft 365 en VTM Grip. Het is de meest geavanceerde werkplekoplossing die momenteel voor handen is. Medewerkers hebben de vrijheid om te werken hoe en waar ze dat willen.

Internet of Things is here to stay

VTM whitepaper Internet of Things is here to stay

Internet of Things is ‘here to stay’. Ook wanneer organisaties zelf niet direct actief zijn op het gebied van IoT, zal het impact hebben op de bedrijfsvoering. Is uw organisatie klaar voor deze 4e industriële revolutie?

Bellen in de Cloud

whitepaper Bellen in de Cloud

Met bellen in de Cloud kiest u voor telefonie op maat. Lees alles over het gemak, de voordelen en de flexibiliteit van bellen in de Cloud in onze whitepaper.

Spelregels van de AVG

whitepaper Spelregels van de AVG

Per 25 mei 2018 geldt de AVG in Nederland. Wat zijn de spelregels en wat is de impact op uw organisatie? Lees er alles over in deze whitepaper.

VTM - professionals in ICT, Telecom, Cybersecurity, Internet of Things (IoT) en ERP business optimalisatie

VTM kennisbank

Nog niet gevonden wat u zocht?