Pentesting IT-infrastructuur

VTM voert penetratietesten uit op webapplicaties en onderliggende systemen. Onze experts brengen beveiligingsrisico's en zwakke plekken in kaart, waar hackers mogelijk misbruik van kunnen maken.

Bij een Penetratietest IT-infrastructuur beoordelen en testen wij de staat van uw systemen, firewalls, routers, switches, servers, SQL databases etc. Maar ook uw aanwezige WiFi netwerken, lokale netwerk, desktop computers, laptops en andere aangesloten apparaten.

Ons doel is om mogelijke kwetsbaarheden te vinden, dan wel toegang tot het netwerk en/of systemen te verkrijgen, uiteraard zonder schade aan uw systemen te veroorzaken.

Resultaat

Na het uitvoeren van deze test heeft u inzicht in de risico’s die zich in uw IT infrastructuur bevinden. De Pentest IT-infrastructuur genereert een samenvatting met feitelijke bevindingen uit de test. Dat geeft inzicht in de huidige situatie, plus u ontvangt een advies voorstel met verbeter/aandacht punten.


Meer weten over onze Pentest IT-infrastructuur?

Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek. Dat kan via 0174 52 73 20 of info@vtmgroep.nl

VTM Security Framework

Ons Security Framework voorziet in diensten, waarmee wij onze klanten faciliteren in het meest veilige gebruik van hun informatie en communicatiediensten, gebaseerd op de volgende categorieën;

  • Identify: Weten wat je hebt, wat belangrijk is en welke risico’s je loopt.
  • Prevent: Incidenten voorkomen met techniek, mens & procedures.
  • Detect: Monitoren van verdacht gedrag en incidenten opvolgen.
  • Respond: Reageren op dreigingen en detecties.
  • Recover: Herstel naar een normale bedrijfsvoering.
Datacenter

VTM Cybersecurity - uw digitale veiligheid is onze core business

Uw digitale veiligheid is onze core business

VTM richt zich op optimale beveiliging van organisaties, op basis van een risicogebaseerde aanpak. Voordat wij iets gaan doen, gaan we eerst met u in gesprek. Wij willen uw bedrijf begrijpen, hoe zien uw bedrijfsprocessen er uit en welke informatie en datastromen gebruikt u binnen uw organisatie? Doen we dit niet, dan is het onmogelijk om in te schatten welke risico’s u loopt.

Wanneer we uw bedrijfsprocessen en risicogebieden in kaart hebben, komen we met oplossingen. Oplossingen die aansluiten bij uw organisatie. Zodat u er zeker van kunt zijn dat u alleen investeert in oplossingen die passen bij uw organisatie.

ICT security VTM

VTM Cybersecurity - uw digitale veiligheid is onze core business

Benieuwd naar de expertise van VTM?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan zeker contact met ons op. Uw digitale veiligheid is onze core business!

Vul hiernaast het formulier in of neem contact op met onze Business Servicedesk;  0174 52 73 20  of  info@vtmgroep.nl

* verplichte velden