Machine 2 Machine

Connectiviteit is een vitaal onderdeel van elke M2M oplossing. Het faciliteert de communicatie naar jouw apparaat, de communicatie tussen de apparaten en de communicatie naar de server.

VTM zorgt ervoor dat je de bedrijfsdoelstellingen haalt. Onze M2M-connectiviteitsdienst bespaart op verschillende manieren kosten, hanteert de hoogste eisen voor informatiebeveiliging, biedt automatische configuratie, flexibele tariefplannen en uitgebreide VPN mogelijkheden.

De voordelen van Machine 2 Machine:

M2M kan in elk bedrijfsproces het verschil maken. Zodanig dat jij en jouw klanten er efficiënter, veiliger of zuiniger door gaan ondernemen en leven. Of dat nou op het gebied van de gezondheidszorg, wagenparkbeheer, veiligheid of connectivity in het algemeen is. VTM heeft de techniek en diensten in huis die jou en jouw klanten dagelijks op elk bedrijfsniveau een voorsprong geven.

  • Eenvoud: 1 contract voor alle sims wereldwijd met 1 tarief en 1 service level mogelijk;
  • Controle: Toegang tot het online M2M Control Center voor overzicht en inzicht in alle simkaarten en real-time management informatie;
  • Betrouwbaar: Hoogwaardige en innovatieve infrastructuur van VTM;
  • Flexibel: Flexibele tariefplannen die zowel postpaid of event bundles bieden. Helemaal op maat voor jouw behoefte;
  • Beveiliging: Uitgebreide VPN mogelijkheden om jouw data beveiligd te versturen;
  • Integratie: API interface die het M2M Control Center met uw back end systemen koppelt.

Connectiviteit

Connectiviteit is een vitaal onderdeel van elke end-to-end M2M oplossing. Connectiviteit faciliteert de communicatie van de server naar de machines en van de machines naar de server.

Het gegevensverkeer wordt steeds intensiever, het aantal deelnemers en devices neemt toe en de toepassingen welke hieraan worden toevertrouwd worden steeds kritischer. De eisen welke organisaties en de maatschappij stellen ten aanzien van stabiliteit, continuïteit en bescherming van de gegevens worden terecht steeds hoger.

Of je nu behoefte hebt aan een totale M2M-oplossing of slechts een M2M-connectie, wij zorgen ervoor dat je een streepje voor hebt op jouw concurrentie. Je kunt vertrouwen op onze connectie, service, klantervaring en expertise.

Meer weten over Machine 2 Machine?

Vul onderstaande contactformulier in en wij nemen contact met jou op. 

* verplichte velden