Turn data into opportunity

Microsoft Power BI is een interactieve tool voor het visualiseren van data en business intelligence beschikbaar te maken voor de eindgebruiker ten gunste van betere zakelijke beslissingen.

Met Microsoft Power BI heb je de juiste tools om data inzichtelijk te krijgen. Je creëert een gegevens gestuurde bedrijfscultuur met business intelligence voor iedereen, waarbij iedereen op elk niveau binnen jouw organisatie, de mogelijkheid heeft om betrouwbare beslissingen te nemen met behulp van real-time analysegegevens.

Welke gegevens dan ook. Welke schaal dan ook.

Power BI geeft iedereen de hulpprogramma's om geweldige dingen te doen met gegevens. Power BI bestaat uit een verzameling softwareservices, apps en connectors die samenwerken om verschillende gegevensbronnen om te zetten in interactieve inzichten.

De drie elementen, Power BI Desktop, de service en de mobiele apps, zijn ontworpen om zakelijke beslissingen te laten nemen die optimaal aansluiten bij jouw organisatie.

Om het maximale resultaat uit Microsoft Power BI te halen is meer nodig dan technische inrichting. VTM helpt en adviseert organisaties met implementatie, inrichting en optimalisatie.

Microsoft Power BI blocks

Welcome to Microsoft Power BI


Business intelligence voor iedereen

Geef iedereen op elk niveau in jouw organisatie de mogelijkheid om betrouwbare beslissingen te nemen met behulp van real-time analysegegevens.

  • Selfservice voor analyse gebruiken op ondernemingsschaal

    Beperk de hoeveelheid toegevoegde kosten, complexiteit en beveiligingsrisico's van meerdere oplossingen door gebruik te maken van een analyseplatform waarvan de schaal kan worden aangepast aan afzonderlijke gebruikers of de organisatie als geheel.

  • Slimme hulpprogramma's gebruiken voor sterke resultaten

    Zoek en deel nuttige inzichten met honderden gegevensvisualisaties, ingebouwde mogelijkheden voor kunstmatige intelligentie, nauwe integratie met Excel en vooraf gebouwde en aangepaste gegevensconnectoren.

  • Jouw analysegegevens beveiligen

    Profiteer van toonaangevende mogelijkheden voor vertrouwelijkheidsclassificaties en preventie van gegevensverlies om ervoor te zorgen dat jouw gegevens veilig blijven en aan de nalevingseisen blijven voldoen, zelfs als je de gegevens exporteert.

Meer weten over de mogelijkheden van Power BI?

Vul onderstaande contactformulier in en wij nemen contact met je op. 

* verplichte velden