Wees productiever. Automatisch.


Microsoft Flow is nu Power Automate: een veelzijdig automatiseringsplatform dat naadloos integreert met honderden apps en services. Verhoog jouw productiviteit als nooit tevoren door bedrijfsprocessen in jouw hele organisatie te automatiseren.

Power Automate is een service van Microsoft om werkstromen (workflows) te maken om processen en taken voor diverse applicaties te automatiseren. En dat werkt heel eenvoudig! Je kunt bijvoorbeeld een mail versturen als er een document in een SharePoint bibliotheek geplaatst wordt, of een social media bericht publiceren als er een video in een Youtube kanaal wordt geplaatst.

Werkstromen inrichten

Zet herhalende taken om in werkstromen met meerdere stappen. Denk bijvoorbeeld aan het ontvangen van een pushmelding wanneer je een mail ontvangt van jouw baas, een mail verzenden wanneer een nieuw bestand is geüpload, snel en eenvoudig notities aan jezelf mailen of dagelijks een overzicht ontvangen van belangrijk nieuws.

Vrijwel alle essentiële apps en services kunnen eenvoudig met elkaar worden verbonden. Power Automate biedt de mogelijkheid om te automatiseren als nooit te voren. Processen kunnen eenvoudiger en efficiënter worden ingericht, wat leidt tot een flexibele, wendbare organisatie.

Microsoft Power Automate


Hoe werkt Microsoft Power Automate (voorheen Microsoft Flow)?


Meer weten over Microsoft Flow?

Vul onderstaande contactformulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op. 

* verplichte velden