VTM - Professionals in ICT en Telecom


ICT

Wij helpen uw organisatie vooruit. Met onze complete ICT-oplossingen en support helpen wij uw bedrijfsprocessen efficiënter in te richten. Flexibel, veilig en betrouwbaar, zodat u direct kunt inspelen op veranderingen in de markt of binnen uw bedrijf.

Altijd en overal online en werken in de cloud zijn slechts enkele voorbeelden van steeds verdergaande digitalisering in Nederland. Dit biedt nieuwe kansen, maar heeft tegelijk een grote impact op de ICT-omgeving van uw organisatie. Die ICT-omgeving is vaak het kloppend hart van uw organisatie. Het moet veilig en betrouwbaar zijn. Wij snappen dat. Wij helpen en adviseren u met het inrichten en beheren van uw ICT-omgeving op een manier die past bij uw bedrijf.

»»  Ontdek wat onze ICT-oplossingen voor u kunnen doen


Cloud

Werken in de Cloud, de Cloud is de toekomst. Overal ziet u het, hoort u het, of leest u er over. Cloud computing is het leveren van services (zoals opslag, servers, software, netwerkfuncties etc.) via het internet, oftewel ‘in de Cloud’. Een Cloud server hangt aan het internet, waarop gebruikers kunnen inloggen op afstand. Vanaf iedere locatie, op elk gewenst moment en vanaf elk gewenst device heeft iedereen die inlogt toegang tot bedrijfsgegevens, applicaties, e-mail en documenten.

Enkele voordelen van werken in de Cloud

  • Altijd & overal kunnen werken
  • Besparen op ICT kosten
  • Schaalbaar en flexibel
  • Betrouwbaar en veilig

»»  Ontdek de Cloud oplossingen van VTM


Zakelijk bellen en internet

Zowel optimale bereikbaarheid als een snelle en betrouwbare internetverbinding zijn onmisbaar voor uw bedrijf. VTM levert en integreert hoogwaardige oplossingen voor telefonie, ICT en internet. Met de hoogst mogelijke uptime garantie en afgestemd op de behoeften en wensen binnen uw organisatie.

»»  Ontdek onze oplossingen op het gebied bellen en internet


Zakelijk glasvezel

Grote bandbreedte, hoge snelheden van internet en communicatie, gebruik maken van de ongekende mogelijkheden van de cloud? De oplossing heet glasvezel, dé technologie voor internetdiensten en communicatiemiddelen voor de toekomst.

»»  Communiceer sneller dan het licht met Zakelijk Glasvezel


Totaalcommunicatie

VTM is gespecialiseerd in totaaloplossingen voor ICT en Telecom voor het MKB. Vaste en mobiele telefonie, internet en online software geïntegreerd in één flexibele, schaalbare oplossing. Totaalcommunicatie op maat die eenvoudig mee verandert met uw organisatie. Hoe groot uw organisatie ook is, met een betrouwbare en toekomstvaste oplossing voor uw telefonie omgeving valt alles op zijn plek.

»»  Ontdek onze totaaloplossingen


Internet of Things

Het Internet of Things (IoT) gaat in ieders leven een grote rol van betekenis spelen. Als mens kunnen wij op een veiligere, gezondere en zuinigere manier leven, werken en ondernemen. Het stelt bedrijven in staat om efficiënter te werken en heeft raakvlakken met ieder bedrijfsproces.

Het Internet of Things breekt grenzen af en creëert eindeloze mogelijkheden. Wanneer we kijken naar de wereld om ons heen, zijn er diverse gebieden waar we met deze technologie het verschil kunnen maken. Door de slimme inzet van innovatieve technologie, zorgen wij voor duurzame oplossingen in het bedrijfsproces.

»»  Ontdek onze oplossingen op het gebied van IoT, LoRa en M2M


Zakelijk Mobiel

VTM biedt zakelijk mobiele abonnementen die volledig zijn aangepast aan de wensen van u als moderne ondernemer. Zo gebruikt u uw mobiele telefoon zoals u het wilt. Met een zakelijk mobiel internet abonnement heeft u, waar u ook bent, altijd uw e-mail, documenten en agenda bij de hand.

Als partner van zowel KPN als van Telfort zijn wij in staat om altijd de oplossing te bieden die het beste bij u past. Over het beste netwerk van Nederland, tegen de juiste prijs kwaliteit verhouding. In combinatie met onze diepgaande expertise en lokale aanwezigheid de perfecte combinatie voor de zakelijke markt.

»»  Ontdek de Zakelijk Mobiel oplossingen van VTM


 

© copyright 1988-2018 VTM Groep | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap | Info
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie?

Onderdeel van svg