VTM detacheringsdiensten

Snel de juiste expertise op locatie


Om verschillende redenen kan het voorkomen dat jouw IT omgeving (tijdelijk) intensiever aandacht nodig heeft dan normaal. Bijvoorbeeld bij een migratie naar de Cloud of nieuwe omgeving. Omdat het in dienst nemen van een IT professional niet altijd voor de hand ligt, of niet aan de orde is vanwege de tijdelijke aard van de werkzaamheden, kun je gebruik maken van onze detacheringsdienstverlening.

Een medewerker van VTM is dan werkzaam voor de klant en zal onder leiding en toezicht van de klant overeengekomen werkzaamheden verrichten. De aard van de werkzaamheden en de duur van de detachering worden altijd in overleg bepaald.

Samen bekijken we jouw situatie en maken we een plan. Welke werkzaamheden worden verricht/verwacht? Wat is het benodigde niveau van de medewerker in relatie tot de werkzaamheden? Met welke systemen/applicaties moet er gewerkt worden? Hoeveel uur per week is de inzet en voor welke periode is dit gewenst (begin/eind datum)?

Voordelen detachering

  • Door detachering kun je eenvoudig de juiste en gewenste expertise inhuren.
  • Je hebt de beschikking over werknemers met kennis en ervaring welke je zelf niet per definitie in huis hebt.
  • Je maakt tijdelijk gebruik van de benodigde expertise en hoeft dus niet iemand daarvoor speciaal aan te nemen.
  • Het kan goed zijn voor de organisatie om nieuwe mensen in dienst te hebben. Zij kijken anders tegen sommige dingen aan en kunnen wellicht inspireren met nieuwe, frisse ideeën.

DSC04231 1

Meer weten over de mogelijkheden?

Vul onderstaande contactformulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.

* verplichte velden