Uw netwerkinrichting door VTM; altijd beschikbaar, betrouwbaar en veilig

VTM levert hoogwaardige netwerkarchitecturen op basis van high-end apparatuur. Wij maken gebruik van een modulaire opbouw in combinatie met standaardisatie. U bepaalt zelf welke modules u afneemt, zodat de inrichting van uw netwerk volledig kan worden afgestemd op de specifieke eisen van uw organisatie en infrastructuur.

Toenemende informatiestromen

Organisaties nemen een steeds breder scala af aan internetdiensten. Informatiestromen binnen uw organisatie nemen toe. Uw ICT-netwerk wordt hier dagelijks mee belast. En omdat wij meer informatie dan ooit verzenden via mail en bedrijfsapplicaties, is de kwetsbaarheid van deze informatie bedreigender dan enkele jaren geleden. 

VTM ondersteunt uw organisatie op dit vlak met:

  • Advies
  • Implementatie
  • Beheer & Monitoring
  • Onderhoud
Team in overleg 1

Van netwerkinrichting tot netwerkbeheer

Een goed netwerkbeheer begint met de juiste inrichting van uw netwerk. VTM helpt u om uw netwerk vorm te geven, inclusief bijbehorende supersnelle verbindingen en voldoende ruimte voor al uw datastromen. Optimaal ingericht, bestaande uit hoogwaardige hardware-componenten en voorzien van geavanceerde beheer en security oplossingen.

VTM Telecom ICT M2M IoT netwerkinrichting

Creëer uw eigen betrouwbare netwerk

VTM kan de volledige inrichting van uw LAN (Local Area Network) verzorgen. Of het nu gaat om de inrichting van uw core router en edge switches, het beheervan uw firewall of het maken van een netwerk architectuur, wij helpen u graag met het bouwen van een betrouwbare LAN omgeving. Ook het documenteren, patchen en 24/7 monitoren en beveiligen van uw (huidige) LAN omgeving kunnen wij voor u verzorgen.

Meer informatie

Indoor network solutions

Een optimale verbinding voor mobiele telefonie en mobiel internetverkeer is niet in elk bedrijfspand gegarandeerd. Door problemen in bijvoorbeeld dekking kan de bereikbaarheid te wensen overlaten. Indoor Network Solutions zijn effectieve inpandige (mobiele) oplossingen waarmee we het gebruik van uw mobiele telefonie binnen uw pand optimaliseren.

Meer informatie

Netwerkvirtualisatie

Netwerkvirtualisatie verbetert de productiviteit en efficiëntie van de beheerder en optimaliseert netwerksnelheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en veiligheid. Veel taken kunnen automatisch worden uitgevoerd, ongeacht de complexiteit van het netwerk.

Meer informatie

Meer weten over de Netwerk diensten van VTM?

Vul onderstaande contactformulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op. 

* verplichte velden