Creëer uw eigen betrouwbare netwerk

VTM kan de volledige inrichting van uw LAN (Local Area Network) verzorgen. Of het nu gaat om de inrichting van uw core router en edge switches, het beheervan uw firewall of het maken van een netwerk architectuur, wij helpen u graag met het bouwen van een betrouwbare LAN omgeving. Ook het documenteren, patchen en 24/7 monitoren en beveiligen van uw (huidige) LAN omgeving kunnen wij voor u verzorgen.

 • 1 Aanspreekpunt voor uw gehele IT netwerk
 • 24/7 Monitoring en beveiliging van uw netwerk

Het verbinden van filialen, locaties en thuiswerkers van uw bedrijf regelt u eenvoudig en veilig via de VPN oplossingen van VTM. Zo creëert u een privaat netwerk, ideaal voor alle bedrijfskritische en/of tijdkritische applicaties. Voor de koppeling maakt VTM gebruik van diverse technieken: Glasvezel, ADSL, SDSL-drager of een vaste verbinding.

IP-VPN

Een VPN biedt een beveiligd en besloten netwerk over IP-gebaseerde infrastructuur. U bepaalt zelf welke diensten over uw eigen netwerk verspreid gaan worden. Daarmee is het een passende oplossing voor bedrijven in het MKB. Ook omdat u geen hoge investeringen hoeft te doen. Een netwerk op basis van IP-VPN is snel, betrouwbaar, flexibel en toekomstvast. Ook is uw netwerk toegankelijk voor andere bedrijfslocaties, telewerkers en leveranciers.

 • één groot besloten netwerk voor meerdere locaties
 • Veilige communicatie tussen vestigingen, apparaten en thuiswerkers
 • End-to-end controle en beveiliging dooen provider

Site-to-site en OpenVPN

VTM heeft de expertise in huis om Site-to-Site of OpenVPN netwerken te creeren gebruik makend van het publieke internet. Via goed beveiligde VPN-tunnels beschikt u over een hoogwaardige verbinding. Ongeacht de internetverbinding die op een locatie aanwezig is, kunt u twee of meer locaties met elkaar verbinden.

 • Gebruikmakend van reeds aanwezige internet verbindingen
 • Veilige communicatie tussen vestigingen, apparaten en thuiswerkers
 • Beveiligd en betrouwbaar netwerk

Ethernet VPN

Met Ethernet VPN kunt u eenvoudig één groot Local Area Network (LAN) creëren, door vestigingen te koppelen op basis van ethernettechniek. Bij Ethernet VPN maakt u gebruik van hoogwaardige glasvezelinfrastructuur. Deze techniek waarborgt hoge snelheden voor data- en internetverkeer. Ethernet VPN biedt u verschillende bandbreedtes tot 1 Gbit/s.

 • Eén groot Local Area Network (LAN) voor meerdere locaties
 • Veilige communicatie tussen vestigingen, apparaten en thuiswerkers
 • Beveiligd en betrouwbaar netwerk

Bekijk ook: Internet VPN of provider VPN

 

IP-VPN op uw locatie?

Neem contact met ons op, onze specialisten bespreken graag met u de mogelijkheden betreffende uw eigen netwerk.

Vul hiernaast het formulier in of neem contact op met onze Business Servicedesk;  0174 52 73 20  of  info@vtmgroep.nl

* verplichte velden