Bouw snel datagestuurde bedrijfsoplossingen

Microsoft Power Platform is een verzameling tools voor bedrijfsanalyse en productiviteit waarmee gebruikers gegevens kunnen analyseren, apps op maat kunnen bouwen, processen kunnen automatiseren en virtuele agenten kunnen creëren.

Het is ontworpen om organisaties van elke omvang te helpen hun activiteiten te stroomlijnen en weloverwogen beslissingen te nemen door hen realtime data-inzichten te bieden en hen in staat te stellen op maat gemaakte oplossingen te bouwen die aan hun specifieke behoeften voldoen.

Microsoft Power Platform

Doe meer met minder door tools met weinig code te gebruiken voor aanpassingen

power automate

Power Automate Microsoft Power Automate

Dit is een tool voor workflowautomatisering waarmee gebruikers repetitieve taken en processen kunnen automatiseren door aangepaste stromen te maken die worden geactiveerd door specifieke gebeurtenissen.

Het kan worden geïntegreerd met een reeks services en toepassingen, waaronder Office 365, Dynamics 365 en SharePoint, zodat gebruikers complexe processen kunnen automatiseren zonder dat er aangepaste code nodig is.

powerapps 1

Power Apps Microsoft Power Apps

Een platform met weinig code waarmee gebruikers zakelijke apps op maat kunnen bouwen zonder dat ze programmeervaardigheden nodig hebben.

Het biedt een reeks sjablonen en kant-en-klare connectoren waarmee gebruikers snel apps kunnen bouwen en implementeren voor taken als gegevensverzameling, workflowautomatisering en taakbeheer.

power bi

Power BI Microsoft Power BI

Dit is een tool voor bedrijfsanalyse waarmee gebruikers gegevens uit verschillende bronnen kunnen visualiseren en analyseren, waaronder Excel, SQL Server en cloudservices zoals Salesforce en Google Analytics.

Het biedt interactieve dashboards en rapporten die kunnen worden gedeeld met belanghebbenden en toegankelijk zijn vanaf elk apparaat.

powervirtualagents

Power Virtual Agents Microsoft Virtual Agents

Dit is een chatbot-bouwer waarmee gebruikers virtuele agenten kunnen maken en publiceren die klanten en werknemers kunnen helpen met taken zoals het beantwoorden van veelgestelde vragen en het begeleiden van processen.

Het maakt gebruik van natuurlijke taalverwerking en machine learning om gebruikersverzoeken in realtime te begrijpen en erop te reageren.


Microsoft Dynamics 365 Microsoft Dynamics 365

Dit is een cloudgebaseerd CRM- (Customer Relationship Management) en ERP-platform (Enterprise Resource Planning) waarmee organisaties hun klantinteracties, verkoop, marketing en activiteiten kunnen beheren. Het biedt een scala aan tools en functies waarmee gebruikers klantrelaties kunnen beheren, bedrijfsprocessen kunnen automatiseren en gegevens kunnen analyseren om weloverwogen beslissingen te nemen.

Dynamics 365 maakt deel uit van het Microsoft Power Platform en kan worden gebruikt in combinatie met de andere componenten, zoals Power BI en Power Apps, om een complete oplossing te bieden voor zakelijke productiviteit en analyse. Het integreert naadloos met andere Microsoft-producten, zoals Office 365 en Azure, en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van een organisatie.

Al met al is Microsoft Dynamics 365 een krachtige tool die organisaties helpt hun klantrelaties te beheren, bedrijfsprocessen te automatiseren en gegevens te analyseren om weloverwogen beslissingen te nemen. Het is een integraal onderdeel van het Microsoft Power Platform en kan worden gebruikt in combinatie met andere componenten om een complete oplossing te bieden voor zakelijke productiviteit en analyse.

Iedereen kan een ontwikkelaar zijn met Microsoft Power Platform

Een krachtige verzameling tools en services

Over het algemeen is Microsoft Power Platform een krachtige verzameling tools en services die organisaties van elke omvang helpt hun activiteiten te stroomlijnen en weloverwogen beslissingen te nemen door hen realtime gegevensinzichten te bieden en hen in staat te stellen aangepaste oplossingen te bouwen om aan hun specifieke behoeften te voldoen.

Meer weten over het Microsoft Power Platform?

Vul onderstaande contactformulier in en wij nemen contact met je op.

* verplichte velden