Ga direct naar de inhoud.

Overal zorgeloze wifi op de zaak

Premium wifi overal uitstekende veilige wifi

Een goede wifi-verbinding wordt door veel mensen tegenwoordig als ‘normaal’ ervaren. Voor bedrijven is het belangrijker dan ooit om digitaal in business te zijn en is uitstekende wifi een noodzakelijke voorwaarde voor een goede bedrijfsvoering. Toch hebben bedrijven dit niet altijd even goed op orde.

Update vandaag nog naar iOS 14.5.1

ios1451

Verleden week is iOS 14.5 verschenen. Daarop volgend is sinds gisteren een extra update, iOS 14.5.1 uitgebracht. Naast een verbetering in de apptrackingfunctionaliteit lost deze extra update twee kwetsbaarheden op, welke mogelijk actief worden misbruikt.

53% van Nederlandse organisaties slachtoffer van Ransomware

Ransomware oops your computer is locked

In het eerste kwartaal van 2021 werden meer dan 3.800 gevallen van cybercriminaliteit gemeld bij de politie. Dit is een stijging van bijna 50% in vergelijking met het eerste kwartaal van 2020. Het werkelijke cijfer ligt naar verwachting nog hoger.

KPN zet eerste kopernetwerken uit in Nederland

KPN logo 1

Per 1 april is KPN begonnen met het uitschakelen van de eerste koperverbindingen in Nederland. Een historische stap, zeker als je bedenkt dat al sinds het einde van de 19e eeuw telefoon-, en later internetsignalen, via de koperen kabelnetwerken hebben gelopen.

Van Sensor Tot Dashboard groot succes!

vStD 8 april 4

Donderdag 8 april was het zover! Tijdens ons online IoT event van Sensor tot Dashboard kregen meer dan 400 deelnemers de mogelijkheden van het Internet of Things te zien. Alle onderdelen van een IoT oplossing kwamen aan bod, van sensor tot connectiviteit, van toepassing tot dashboard.

Slimmer en beter beslissen met behulp van IoT

IoT van Sensor tot Dashboard Jasper Kuin KPN IoT academy kl

Met trots presenteren wij één van de sprekers voor het event van Sensor tot Dashboard; Jasper Kuin van de KPN Internet of Things Academy. Al meer dan vijf jaar helpt de IoT Academy bedrijven met innoveren op het gebied van de nieuwe mogelijkheden van IoT. Donderdag 8 april neemt hij de bezoekers mee in deze wereld.

De werkplek na de coronapandemie

De Hybride Werkplek

Met alle collega’s tegelijk op kantoor is niet meer ‘gewoon’ en zal ook niet meer terugkeren. Afwisselend thuis en op kantoor werken wordt de nieuwe standaard; hybride werken noemen we dat. Echter om dit te realiseren moeten veel organisaties nog flinke stappen zetten.

D(w)ringend advies, begin aan tweefactorauthenticatie (2FA)

TwoFactorAuthentication 2FA

Tweefactorauthenticatie (2FA) is één van de effectiefste cybersecuritymaatregelen welke je als bedrijf kunt treffen. Het is een extra beveiligingslaag voor het inloggen op accounts en systemen. Zowel het Nationaal Cyber Security Centrum als alle experts op het gebied van digitale veiligheid, raden bedrijven met klem aan om 2FA in te stellen.

KPN IoT en VTM verstevigen bestaande samenwerking

Ondertekening contracten VTM vs KPN IoT

Al meerdere jaren werken VTM en KPN IoT samen op het gebied van Managed IoT-oplossingen voor de zakelijke markt. Verleden week zijn de handtekeningen gezet onder het verlengen én versterken van deze samenwerking. Hiermee delen VTM en KPN de visie om nog meer organisaties te helpen met innovatieve IoT-toepassingen.

VTM kennisbank

VTM op twitter