Ga direct naar de inhoud.

Hoe KPN Health de zorgsector veiliger maakt met IoT en cybersecurity certificering

kpn health partner 480x350

De zorgsector staat voor digitale uitdagingen op het gebied van innovatie, veiligheid en verbonden apparaten. Slimme oplossingen zoals digitale consulten, medische wearables en gezondheidssensoren kunnen de kwaliteit en service verbeteren. Maar hoe beschermen we de gegevens van patiënten en zorgverleners tegen cyberaanvallen en datalekken?

Generatieve AI wordt geïntegreerd in Power Apps en AI Builder van Microsoft

Zonder titel 480 x 350 px

Microsoft heeft recentelijk AI-technologieën geïntegreerd in hun Power Apps en AI Builder. Microsoft stelt Power Virtual Agents ontwikkelaars in staat om slimme chatbots te bouwen voor verschillende toepassingen. Met de integratie van Azure OpenAI in AI Builder hebben gebruikers nu de mogelijkheid om toegang te krijgen tot nieuwe low-code generatieve AI-modellen en templates in Power Automate en Power Apps. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over deze ontwikkeling.

Vijf manieren waarop Microsoft Power Apps jouw bedrijfsprocessen kunnen stroomlijnen

5manieren powerapps 450x300

Ben jij op zoek naar manieren om je bedrijfsprocessen nog verder te stroomlijnen? Dan is Microsoft Power Apps wellicht de oplossing die je zoekt. Power Apps is een krachtige tool die jouw bedrijf kan helpen om efficiënter te werken en meer tijd te besparen. In dit artikel zullen we vijf manieren bespreken waarop Power Apps jouw bedrijfsprocessen nog beter kan stroomlijnen.

Boost jouw bedrijfsprestaties

gebrek aan inzicht artikelen 450x300

Het is van essentieel belang om inzicht te hebben in jouw bedrijfsprocessen en om gegevens te analyseren om betere beslissingen te nemen. Het kan echter een uitdaging zijn om de juiste tools te vinden, om deze taken uit te voeren. Power Apps en Power BI kunnen hierbij helpen door gegevens te verzamelen, te analyseren, rapporten en dashboards te maken die inzicht bieden in de bedrijfsprestaties. in dit artikel lees je er alles over. 

Wat is de Microsoft Customer Agreement?

Microsoft

Ben je geïnteresseerd in het gebruik van Microsoft-cloudservices zoals Azure, Office 365 en Dynamics 365 voor je bedrijf? Dan is het belangrijk om kennis te hebben van de Microsoft Customer Agreement (MCA). 

KPN Partner Network Indexatie 2023

KPN logo 2

Jaarlijks past KPN haar prijzen en tarieven aan als gevolg van inflatie, om te kunnen blijven investeren in de kwaliteit, stabiliteit en veiligheid van producten, diensten en netwerken. In dit artikel vindt je alle relevante informatie die nodig is.

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Eens per maand versturen wij een Business Update met al het recente nieuws over IT, Telecom, Cybersecurity, Internet of Things en Business Optimalisatie.