Ga direct naar de inhoud.

Altijd verbonden met 5G

5G

Waar 4G vooral mensen verbindt, gaat 5G de samenleving in zijn geheel verbinden. Het nieuwe netwerk draagt bij aan de digitalisering van verschillende industrieën. Het maakt nieuwe toepassingen mogelijk en wordt ‘the next step’ van de digitale transformatie.

Update BelAssistent Telfort Zakelijk

Telfort Zakelijk BelAssistent

Woensdag 12 juni komt de nieuwste versie (2.2.4) van de Android en iOS BelAssistent beschikbaar. Graag informeren wij u bijgaand over de aanpassingen. 

Update KPN ÉÉN MijnGesprek

MijnGesprek app KPN EEN

Woensdag 5 juni heeft KPN een update doorgevoerd op de KPN ÉÉN MijnGesprek app. Graag informeren wij u bijgaand over de aanpassingen. 

Gehackt door inlog op openbaar WiFi-netwerk

free wifi

Inloggen op een openbaar WiFi netwerk is niet veilig. Recent dacht een klant gebruik te maken van een veilig WiFi-netwerk, echter zonder het te weten maakte hij gebruik van een WiFi-netwerk van een hacker. Met alle gevolgen van dien.

Eén jaar AVG

Joeri Schnetz Operationeel Directeur VTM ICT en Telecom kl

In mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) definitief in werking getreden. Belangrijkste uitgangspunt van de wet was/is betere bescherming van persoonsgegevens en privacy van de burger/klant. Een jaar na invoering is een eerste balans opgemaakt.

Aantal cyberaanvallen flink gestegen; gemiddelde schade 330.000 euro

Alert Online 2

Het aantal cyberaanvallen op bedrijven en overheidsinstellingen wereldwijd is het afgelopen jaar flink gestegen. Wat Nederland betreft, kreeg 68 procent van de private en publieke instellingen het afgelopen jaar te maken met een vorm van een cyberaanval.

Einde ondersteuning Windows Server 2008

Windows Server 2008

Eerder berichtten we op onze site al over het einde van de ondersteuning op Windows 7. Ook eindigt Microsoft per 14 januari 2020 de ondersteuning voor Windows Server 2008 en 2008 R2. Vanaf die datum komen er geen reguliere beveiligingsupdates meer.

Klantbrief KPN inzake einde ISDN 1/2 en PSTN_mv

Einde ISDN 3

Om resterende ISDN1, ISDN2 en PSTN Meervoudig klanten duidelijk te maken dat de dienst die ze gebruiken echt definitief gaat stoppen stuurt KPN volgende week een duidelijke brief naar zijn klanten.

58% van totale wereldbevolking heeft 5G-dekking in 2025

5G 1

De uitrol van 5G gaat sneller dan verwacht. De groei overtreft zelfs alle verwachtingen. Volgens Ken Hu, topman van het Chinese Huawei, heeft 58 procent van de totale wereldbevolking 5G-dekking in 2025.

Blijf op de hoogte!

Mis niet langer ons belangrijkste nieuws! Schrijf u in voor onze maandelijkse business
update en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de telecom en ICT markt.

VTM kennisbank

VTM op twitter

Mis het niet!

Blijf op de hoogte van ons belangrijkste nieuws.
Meld u aan voor onze maandelijkse business update.