Ga direct naar de inhoud.

Klantverhaal Taxture Audit - Ontzorging op IT

VTM klantvideo Taxture Audit thumb audit

“Het is voor ons belangrijk dat wij onszelf richting onze klant kunnen profileren als betrouwbare partner. Daarin ondersteunt VTM ons op IT-gebied. Zodat wij ons volledig kunnen focussen op ons eigen werk,” aldus Wiebe Bode werkzaam bij Taxture Audit in Den Haag.

#Tip van Bas: KPN Rapportagetool – Wallboard

Tip van Bas Peperkoorn KPN Rapportagetool Wallboard thumb

Het Wallboard in de KPN Rapportageportal geeft inzicht in het belverkeer binnen jouw centrale. Bas Peperkoorn Technical Lead VoIP bij VTM, legt uit wat je met het Wallboard kunt.

57% van Nederlandse bedrijven getroffen door cybercriminaliteit

Cyber Attack

Maar liefst 57% van alle Nederlandse bedrijven is op zijn minst 1 keer slachtoffer geweest van een vorm van cybercriminaliteit. Dit bleek uit een onderzoek eerder dit jaar door InSpark, onder 565 IT’ers. 77 procent van de ondervraagde IT’ers vreest dat zijn of haar bedrijf kwetsbaar is voor een aanval.

Jaaroverzicht 2019

VTM jaaroverzicht 2019

Wat was het weer een mooi jaar; 2019. We kijken terug op een jaar waarin we met VTM mooie stappen hebben gezet als organisatie. Eigenlijk te veel mooie stappen om op te noemen, maar in ons jaaroverzicht een kleine greep uit ons jaar 2019.

#Tip van Wendy: KPN ÉÉN factuur specificatie

Tip van Wendy Groenheide KPN EEN factuur specificatie uit MijnKPN insight thumb

Via KPN EEN Insight kun je eenvoudig jouw KPN EEN factuur opvragen, inclusief specificatie. Wendy Groenheide van de Business ServiceDesk legt uit hoe je jouw KPN EEN factuur kunt inzien.

VTM klanttevredenheid 2019

VTM Groep klanttevredenheid kl

Klanttevredenheid is voor ons een continu begrip. Als rode draad vloeit klanttevredenheid het hele jaar, elke dag door de organisatie. In alles wat wij doen! Wij zijn ons namelijk enorm bewust van het feit; zonder (tevreden) klanten, geen resultaat.

ICT-trends en ontwikkelingen voor 2020

ICT trends en ontwikkelingen 2020

De tijd dat we om half 9 inklokten op kantoor en om vijf uur het pand weer verlieten, ligt ver achter ons. Veel trends en ontwikkelingen op het gebied van Telecom en ICT hebben betrekking op deze veranderde werkcultuur.

VTM Groep strategisch partner van KPN

KPN Partner Network Strategische Partners 2020 VTM bokaal

Per 1 januari 2020 is VTM strategisch partner van het KPN Partner Network. VTM behoort hiermee tot een select gezelschap van bedrijven die als strategisch partner van KPN meedenken over de rol van het KPN partner netwerk.

Werkplek 2020

Werkplek 2020 VTM ICTTVonline

Onze werkomgeving ziet er vandaag de dag anders uit dan een aantal jaar geleden. Medewerkers hebben meer devices tot hun beschikking, dataverbindingen zijn snel en betrouwbaar, waardoor de vrijheid om overal en altijd te kunnen werken groot is.

Blijf op de hoogte!

Mis niet langer ons belangrijkste nieuws! Schrijf u in voor onze maandelijkse business
update en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de telecom en ICT markt.

VTM kennisbank

VTM op twitter

Mis het niet!

Blijf op de hoogte van ons belangrijkste nieuws.
Meld u aan voor onze maandelijkse business update.