Ga direct naar de inhoud.

Conditional access: iets wat ‘unconditional’ aandacht moet hebben

pexels andrea piacquadio 840996

Werken in de cloud biedt je altijd en overal toegang tot je gegevens. Dit is natuurlijk een uitkomst voor bedrijven, maar ook voor cybercriminelen. Zij kunnen meer dan ooit proberen toegang te krijgen tot jouw gegevens. Moeilijk is dat niet, want ruim 46% bedrijven heeft de cybersecurity niet op het niveau dat nodig is. Jij wil uiteraard niet bij 46% horen en wil dan ook dolgraag deze blog lezen waarin ik vertel hoe conditional access jou gaat helpen veilig te werken vanuit de cloud.

Hybride werken, heerlijk! Maar niet voor je security.

Hybride werken 540x405

Vier jaar geleden hadden we dat niet kunnen bedenken, maar hybride werken is de nieuwe realiteit. Naast dat het medewerkers meer vrijheid geeft en medewerkers beter presteren, zitten er ook risico’s aan verbonden. Onze systemen en data zijn namelijk makkelijker te hacken. Maar hoe bescherm je jezelf daartegen? Lees het hier!

Staat jouw profiel te koop op de marktplaats voor cybercriminelen?

profiel te koop 540x405

“Mijn gegevens in een datalek, daar hoef ik mij toch geen zorgen over te maken?”. Helaas is dit niet waar. Uit recent onderzoek van KPN Security blijkt dat (persoonlijke)gegevens van honderdduizenden personen te koop staan. Zo ook van duizenden Nederlanders. Maar waarom is dit zo gevaarlijk?

De voordelen van VTM GPT: een veilige en op maat gemaakte chatbot oplossing

vtmgpt

In de wereld van moderne bedrijfsvoering draait alles om efficiëntie, snelheid en bovenal veiligheid. Jij hebt ChatGPT waarschijnlijk ook al ontdekt als een waardevolle tool voor verschillende aspecten van je bedrijf. Of het nu gaat om het opstellen van zakelijke e-mails, het samenvatten van verslagen of het automatiseren van werkzaamheden zoals een klantenservice. ChatGPT heeft zich bewezen als een waardevolle bondgenoot in onze dagelijkse werkzaamheden.

Hoe KPN Health de zorgsector veiliger maakt met IoT en cybersecurity certificering

kpn health partner 480x350

De zorgsector staat voor digitale uitdagingen op het gebied van innovatie, veiligheid en verbonden apparaten. Slimme oplossingen zoals digitale consulten, medische wearables en gezondheidssensoren kunnen de kwaliteit en service verbeteren. Maar hoe beschermen we de gegevens van patiënten en zorgverleners tegen cyberaanvallen en datalekken?

Generatieve AI wordt geïntegreerd in Power Apps en AI Builder van Microsoft

Zonder titel 480 x 350 px

Microsoft heeft recentelijk AI-technologieën geïntegreerd in hun Power Apps en AI Builder. Microsoft stelt Power Virtual Agents ontwikkelaars in staat om slimme chatbots te bouwen voor verschillende toepassingen. Met de integratie van Azure OpenAI in AI Builder hebben gebruikers nu de mogelijkheid om toegang te krijgen tot nieuwe low-code generatieve AI-modellen en templates in Power Automate en Power Apps. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over deze ontwikkeling.

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Eens per maand versturen wij een Business Update met al het recente nieuws over IT, Telecom, Cybersecurity, Internet of Things en Business Optimalisatie.