Ga direct naar de inhoud.

Meerjaren strategie KPN; vol op glasvezel voor Nederland

KPN Accelerate to Grow

De komende jaren zet KPN vol in op glasvezel. Vanaf volgend jaar worden jaarlijks circa 500.000 nieuwe glasvezel lijnen uitgerold, een recordaantal. Samen met het volledig vernieuwde mobiele netwerk met 5G, vormt dit het meest moderne en krachtige netwerk, waarmee KPN vol inzet op verdere digitalisering van Nederland.

Het moet aan de voorkant goed geregeld zijn!

Stephan van den Bos Bove BV 5

Gelukkig beseffen steeds meer organisaties dat cybersecurity serieuze aandacht verdient. Goede cybersecurity is van groot belang voor de bedrijfscontinuïteit. Zo bleek ook tijdens onze gesprekken met Stephan van den Bos van Hygiënepapier.nl.

Phishing; 41% klikt op link, 23% laat gegevens achter

Phising mail

In opdracht van verschillende klanten heeft VTM inmiddels de nodige phishing simulaties uitgevoerd. Phishing is één van de grootste online dreigingen. Zowel via SMS als via whatsapp zien we het aantal phishing campagnes razendsnel toenemen, en ook via e-mail neemt phishing onverminderd toe.

Wel vol bereik, maar toch geen netwerkverbinding

Geen netwerk verbinding meer maar toch vol bereik

Sinds de release van iOS 14 (en ook al bij iOS 13 vorig jaar) merken wij dat veel iPhone gebruikers problemen ervaren met hun netwerkverbinding. Er is dan wel vol bereik, maar toch kun je niet gebeld worden of gebruik maken van data.

iPhone 12, Mini, Pro en Pro Max

iPhone 12

Deze week heeft Apple de vier nieuwe modellen van de iPhone 12 aangekondigd. Het gaat om de iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max. Naast bijna standaard, gebruikelijke verbeteringen als een verbeterde camera en betere processor, zijn er dit jaar nog enkele opvallende ontwikkelingen.

Bereikbaarheid VTM in verband met COVID-19

Bereikbaarheid VTM in verband met COVID 19

Helaas is het coronavirus nog (lang) niet onder controle. Opnieuw is Nederland in een gedeeltelijke lockdown. Dit heeft impact op ieder persoon, op iedere organisatie en op de maatschappij als geheel. Ook bij VTM hebben we maatregelen getroffen om mogelijke verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk in te dammen.

Hardware deals Q4-2020

HWdealsQ4

VTM heeft een aantal hardware combinaties samengesteld, waarmee bijvoorbeeld thuiswerkplekken beter kunnen worden ingericht. Ook zijn door de introductie van de iPhone 12 andere modellen smartphones in prijs verlaagd. Bekijk de deals en/of vraag jouw accountmanager om meer informatie.

eSIM ook ondersteund door KPN

eSIM ondersteund door KPN

Afgelopen maanden heeft KPN bekend gemaakt eSIM te ondersteunen. De embedded Sim, kortweg eSIM, is een digitale simkaart, waardoor bij een nieuw abonnement of een wissel van simkaart niet langer fysiek een nieuwe simkaart in de smartphone geplaatst hoeft te worden.

Meer grip op de werkstations

Wesley Willemsen project manager Tradiro

Recent hebben we bij Tradiro B.V. de Moderne Werkplek opgeleverd op basis van Microsoft 365 en VTM Grip. Vanuit één centrale beheersbare omgeving kunnen nu eenvoudig alle werkplekken beheerd worden. De uitrol hiervan is volledig geautomatiseerd vanuit Azure Active Directory.

VTM kennisbank

VTM op twitter