Ga direct naar de inhoud.

VTM Groep gold partner van Microsoft

Microsoft Gold Partner

VTM Groep is gecertificeerd Microsoft Gold Partner! Al lange tijd werkt VTM nauw samen met Microsoft en leveren we kwalitatief hoogwaardige Microsoft oplossingen aan onze klanten. Deze samenwerking is inmiddels uitgegroeid tot een Microsoft Gold Partner status voor VTM.

IT uitdagingen voor organisaties

IT uitdagingen voor organisaties

In de race naar zakelijk succes nemen organisaties inmiddels, al dan niet noodgedwongen, vol de afslag naar digitale transformatie. Beheers je digitale technologie en data, dan beheers je de markt. Werk aan de winkel voor organisaties.

5 voordelen van procesautomatisering voor jouw organisatie

5 voordelen van procesautomatisering voor jouw organisatie

Organisaties hebben constant te maken met processen: taken die uitgevoerd moeten worden om iets gedaan te krijgen. Hoe groter de organisatie, hoe complexer en foutgevoeliger deze processen zijn. In dit geval is procesautomatisering een effectieve oplossing om fouten te voorkomen en de werkefficiëntie te verbeteren.

Brief ontvangen van KPN over vernieuwen van simkaarten?

uw simkaarten worden vernieuwd

Heeft u recent van KPN een brief ontvangen over het vernieuwen/vervangen van uw KPN EEN simkaarten? Zo ja, neem dan, in tegenstelling tot wat in de brief staat, contact op met ons. Dat kan via uw accountmanager of via onze business servicedesk.

Van sensor tot teeltoptimalisatie

teeltoptimalisatie

Nederland behoort al sinds jaar en dag tot de belangrijkste exportlanden voor in kassen gekweekte producten. De groenten, fruit en bloemen die uit Nederlandse kassen komen, worden alom geroemd om hun smaak en kleur. IoT-toepassingen zorgen ervoor dat de kwaliteit en productie naar een nog hoger niveau worden getild.

VTM Groep en MCS strategisch partners

MCS

Al jaren zijn VTM en MCS volwaardige partners in het uitrollen en opleveren van succesvolle Managed IoT-oplossingen. Nu breiden zij dit partnership verder uit om zo nog meer organisaties kennis te laten maken met innovatieve IoT-toepassingen.

Grip op binnenklimaat van leer-, werk- en leefruimtes

IoT climate control 2

Goede ventilatie en een gezond binnenklimaat zijn cruciaal bij het beperken van de overdracht van luchtweginfecties, zoals COVID-19. CO2 monitoring is een IoT-totaaloplossing die scholen, zorginstellingen, maar ook andere organisaties, in staat stelt om een gezonde leer-, werk- en leefomgeving te creëren.

KPN heeft beste mobiele netwerk van Nederland

KPN heeft beste mobiele netwerk van Nederland 2

KPN heeft van alle mobiele providers van Nederland het snelste netwerk. En tevens de beste dekking. Dat bleek eind januari uit de jaarlijkse sneltest van onderzoeker Ookla.

VTM Grip | Beveiliging, Monitoring en Beheer van jouw complete IT-omgeving

Waarom VTM 1

Goede IT zorgt dat jouw medewerkers optimaal en veilig kunnen werken. Met VTM Grip verhoog en borg je de continuïteit van jouw complete IT-omgeving én organisatie. De Enterprise variant is aangevuld met de VTM Grip Security Package, waarmee je ook nog eens beschikt over geavanceerde security diensten.

VTM kennisbank

VTM op twitter