Ga direct naar de inhoud.

Slim en makkelijk samenwerken

Slim en makkelijk samenwerken

Onze werkomgeving ziet er tegenwoordig anders uit dan een aantal jaar geleden. Medewerkers zijn mobieler, flexibeler en hebben meer devices tot hun beschikking. De moderne werkplek biedt medewerkers de vrijheid om (samen) te werken hoe, waar en wanneer men dat wil.

Klantvideo Wehako - Eén aanspreekpunt voor alles

Klantvideo Wehako

Bekijk hoe de klantrelatie tussen VTM en Wehako Koudetechniek tot stand is gekomen. Met als groot voordeel voor Wehako dat ze voor al hun Telecom en ICT zaken nu één aanspreekpunt hebben. 

M2M Services wordt VTM IoT

M2M Services wordt VTM iot

M2M Services is als connectiviteitspecialist voor IoT toepassingen onderdeel van de VTM Groep. Om de synergie tussen deze twee merken, én om de verbreding van VTM naar IoT-oplossingen, verder te benadrukken, zal M2M Services verder gaan onder de naam VTM IoT.

Update KPN ÉÉN MijnGesprek

MijnGesprek app KPN EEN

Er is een nieuwe update uitgevoerd op de KPN EEN MijnGesprek app. Voor het gebruik van de app is het noodzakelijk dat deze woensdag 25 september geüpdatet wordt.

Update BelAssistent Telfort Zakelijk

Telfort Zakelijk BelAssistent

Er is een nieuwe update uitgevoerd op de Telfort Zakelijk BelAssistent. Voor het gebruik van de app is het noodzakelijk dat deze woensdag 25 september geüpdatet wordt.

ICT-sector en de Rijksbegroting

ICT sector en de Rijksbegroting

Tijdens Prinsjesdag deze week werd een investeringsfonds gepresenteerd, bedoeld om Nederland voor te bereiden op een toekomstige periode van minder economische groei. Het gaat om miljarden euro’s om te investeren in ‘duurzame economische groei’. Ook de ICT-sector zal hiervan profiteren.

Nederland wereldwijd bij koplopers ‘in de Cloud’

Nederland wereldwijd bij koplopers in de Cloud

Uit onderzoek van Gartner blijkt dat Nederland wereldwijd tot de koplopers behoort wat betreft het gebruik van clouddiensten. Een goede uitgangspositie voor de adoptie van nieuwe technologieën in de toekomst.

iPhone 11, Pro en Pro Max

iPhone11

Deze week heeft Apple zijn nieuwste modellen iPhone officieel gepresenteerd. De iPhone 11, 11 Pro en 11 Pro Max zijn de opvolgers van de iPhone XR, XS en XS Max.

Ode aan ISDN

Ode aan ISDN

ISDN mag dan worden uitgefaseerd, we moeten niet vergeten hoe deze techniek onze communicatie heeft veranderd en ons heeft gebracht waar we nu zijn.

Blijf op de hoogte!

Mis niet langer ons belangrijkste nieuws! Schrijf u in voor onze maandelijkse business
update en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de telecom en ICT markt.

VTM kennisbank

VTM op twitter

Mis het niet!

Blijf op de hoogte van ons belangrijkste nieuws.
Meld u aan voor onze maandelijkse business update.