Ga direct naar de inhoud.

Microsoft Copilot: 3 meest voorkomende vragen beantwoord

copilot meest voorkomende vragen beantwoord

Wat Microsoft Copilot is hoeven wij jou waarschijnlijk niet te vertellen. Nu jouw (toekomstige) AI-assistent ook beschikbaar is in de Nederlandse versie kunnen wij ons voorstellen dat je veel vragen hebt. Laten we de 3 meest voorkomende vragen van onze klanten beantwoorden.

Alles wat jij moet weten over de Microsoft Secure Score

Afbeelding tbv artikelen website 480x350 2

Tegenwoordig komen cyberaanvallen bijna vaker voor dan Nederlanders op een Spaanse camping en dat is een probleem. Van essentieel belang dus om de omgeving van jouw organisaties goed te beveiligen. Hoe fijn zou het zijn als er een soort meting was die jou inzicht geeft over de beveiligingsstatus van jouw organisatie. Je raadt het al, daar komt de Secure Score om de hoek kijken! Laat mij je meenemen in alles wat je over de Secure Score moet weten.

Conditional access: iets wat ‘unconditional’ aandacht moet hebben

pexels andrea piacquadio 840996

Werken in de cloud biedt je altijd en overal toegang tot je gegevens. Dit is natuurlijk een uitkomst voor bedrijven, maar ook voor cybercriminelen. Zij kunnen meer dan ooit proberen toegang te krijgen tot jouw gegevens. Moeilijk is dat niet, want ruim 46% bedrijven heeft de cybersecurity niet op het niveau dat nodig is. Jij wil uiteraard niet bij 46% horen en wil dan ook dolgraag deze blog lezen waarin ik vertel hoe conditional access jou gaat helpen veilig te werken vanuit de cloud.

8 rode vlaggen: zo herken jij phishing mails

Afbeelding tbv artikelen website 480x350 1 1

Welkom bij weer een nieuwe blog. Deze keer duiken we in een steeds groter groeiend probleem dat ons allemaal raakt: phishing. Het is een onderwerp dat misschien wat technisch klinkt, maar de impact ervan kan enorm zijn. Wij helpen je graag phishing te herkennen en hebben acht rode vlaggen op een rij gezet die jij niet mag negeren bij verdachte e-mails.  

Overstromingen in Nederland door hackers? Wij voorkomen dit met M2M VPN!

Afbeelding tbv artikelen website 480x350 8

Technologie speelt een cruciale rol in bijna elk aspect van ons dagelijks leven. Zo ook bij kritische gemeentelijke infrastructuur. Denk hierbij aan de bediening van sluizen op afstand, bruggen die hun status doorgeven via het internet, gemalen die automatisch worden aangepast op basis van weersomstandigheden. Een potentiële hack bij dit soort toepassingen zou enorme gevolgen hebben. Denk bijvoorbeeld aan een overstroming. Een juiste beveiliging is dus essentieel. Met onze secure M2M VPN oplossing zorgen wij dat veel gemeentes maximaal beschermd zijn. Lees hieronder hoe we dit doen!  

Hybride werken, heerlijk! Maar niet voor je security.

Hybride werken 540x405

Vier jaar geleden hadden we dat niet kunnen bedenken, maar hybride werken is de nieuwe realiteit. Naast dat het medewerkers meer vrijheid geeft en medewerkers beter presteren, zitten er ook risico’s aan verbonden. Onze systemen en data zijn namelijk makkelijker te hacken. Maar hoe bescherm je jezelf daartegen? Lees het hier!

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Eens per maand versturen wij een Business Update met al het recente nieuws over IT, Telecom, Cybersecurity, Internet of Things en Business Optimalisatie.