Ga direct naar de inhoud.

Einde ‘In-band’ DTMF

KPN logo 1

KPN investeert volop in de vernieuwing van zijn mobiele netwerk. Zo komt in het hele mobiele netwerk meer capaciteit en dekking beschikbaar. Maar waar nieuwe mobiele technologie geïntroduceerd wordt, wordt ook afscheid genomen van oudere generaties. Het is wel belangrijk om de consequenties daarvan scherp te hebben.

Jawid Shir begonnen als Cloud Engineer bij VTM

Jawid Shir Cloud Engineer VTM Groep LI

Met de zomervakantie in aantocht is het nog net op tijd voor een nieuw gezicht binnen het VTM team. Per 5 juli is namelijk Jawid Shir gestart als Cloud Engineer binnen het IT team. Graag stellen we Jawid kort voor.

Wachtwoorden onthouden middels wachtwoordmanager

Makkelijk wachtwoord

Tegenwoordig wordt er veel gebruik gemaakt van wachtwoordmanagers; een digitale kluis om wachtwoorden te bewaren. Dankzij een wachtwoordmanager hoef je slechts één sterk hoofdwachtwoord te onthouden. Deze verschaft toegang tot jouw andere wachtwoorden. Er zijn echter veel verschillende wachtwoordmanagers op de markt, die allemaal hun eigen voor- en nadelen hebben. In dit artikel behandelen wij de drie grootste aanbieders. Tevens gaan we dieper in op de voor- en nadelen van verschillende wachtwoordmanagers.

KPN schakelt 3G-netwerk in april 2022 uit

KPN stopt met ISDN

KPN schakelt zijn 3G-netwerk in april 2022 uit. Dat is 3 maanden later dan eerder was gemeld. Het 2G-netwerk van KPN blijft langer in de lucht, ten minste tot april 2025.

Megahack Kaseya-software: hackers eisen 59 miljoen euro losgeld

Ransomware aanval Kaseya

Vrijdagmiddag druppelden de eerste berichten door van een hack op Kaseya software. Inmiddels lijkt het te gaan om één van de grootste cyberaanvallen ooit.

Duurste cybersecuritysoftware geen garantie voor veiligheid

Cybersecurity trends voor bedrijven

De deur van jouw organisatie kan door zes dure, state-of-the art sloten worden beveiligd, maar als het raam ernaast open staat, hebben die dure sloten geen enkele nut. Inzicht verkrijgen over welke deuren en ramen er aanwezig zijn in jouw organisatie is een absolute must!

De deskplanner is een vereiste voor de toekomst

VTM deskplanner

Nederland gaat weer ‘open’. Na lockdowns en thuiswerk adviezen kunnen we weer naar kantoor. Maar liefst wel op verantwoorde wijze. Met de Deskplanner van VTM kunnen jouw medewerkers op een gecontroleerde manier weer terug naar kantoor. En ook gezien toekomstige ontwikkelingen qua werken op kantoor is de Deskplanner van VTM een vereiste.

Blijvende kloof tussen IT en de rest van het bedrijf

ICT voorzieningen

IT is belangrijk binnen organisaties voor het behalen van strategische doelstellingen. Toch zien veel organisaties dit helaas nog niet zo. Uit recent onderzoek van Insight bleek bijvoorbeeld dat bijna driekwart (72%) IT als een supportafdeling ziet in plaats van een zakelijke ‘enabler’.

VTM IoT platform - demo

IoT platform vtmgroep nl headquarters

Een IoT toepassing kan niet zonder een platform, waarin de data samenkomt. In het platform wordt IoT data samengebracht, kunnen vervolgens analyses gemaakt worden, inzichten verkregen en parameters ingericht worden. Bekijk nu een demo van ons VTM IoT platform.

VTM kennisbank

VTM op twitter