Ga direct naar de inhoud.

58% van totale wereldbevolking heeft 5G-dekking in 2025

5G 1

De uitrol van 5G gaat sneller dan verwacht. De groei overtreft zelfs alle verwachtingen. Volgens Ken Hu, topman van het Chinese Huawei, heeft 58 procent van de totale wereldbevolking 5G-dekking in 2025.

Uw Cloud leverancier kiezen. En dan?

Erwin den Braber Business Consultant ICT

Cloud technologie is één van de belangrijkste IT ontwikkelingen van de afgelopen jaren. Het kiezen van een Cloud leverancier moet voor organisaties dan ook een weloverwogen keus zijn. Maar wanneer u de keus heeft gemaakt, wat gebeurt er dan vanaf dat moment?

Zakelijk internet, eenvoudig geregeld

Zakelijk Glasvezel voor MKB bij VTM Groep

VTM levert zakelijk internet in heel Nederland, ook op uw locatie! Betrouwbaar en razendsnel, met maximale beschikbaarheid op verschillende netwerken in Nederland en premium, 24/7 ondersteuning en dienstverlening.

ICT aan de basis van uw bedrijfscontinuïteit

ICT aan de basis van uw bedrijfscontinuiteit kl

ICT is voor bedrijven steeds belangrijker, of zelfs onmisbaar. Online werkplekken, meerdere devices, toegang tot bedrijfssystemen, telefonie in de Cloud; ICT vormt het hart van uw organisatie. Het MKB moet echt werk maken van zijn ICT-strategie.

Ondersteuning Windows 7 stopt

Windows 7

Microsoft heeft eerder al aangekondigd dat de ondersteuning voor Windows 7 in 2020 afloopt. Over minder dan een jaar, op 14 januari 2020, komt na tien jaar een einde aan de ondersteuning van Windows 7. Overstappen naar Windows 10 is het advies.

Nederland breedbandland

Westland als speeltuin IoT 4

Nederland is internationaal één van de koplopers op het gebied van vaste verbindingen en internetconnectiviteit. Ook wat betreft kwaliteit van mobiel breedband, staat Nederland aan de top. Maar stilzetten is geen optie.

Digitale weerbaarheid MKB niet op orde

Cyberweerbaarheid

Veel MKB organisaties stoeien met hun digitale beveiliging. 60% van de onderzochte organisaties test niet regelmatig de beveiliging van bedrijfsapplicaties en de helft van de organisaties heeft moeite met het (tijdig) opsporen van zwaktes in hun eigen digitale beveiliging.

Beveiligingslek Google Chrome-browser

Google Chrome webbrowser

Er is deze week ontdekt dat er een gevaarlijke bug schuilt in de Google Chrome webbrowser. Hackers kunnen deze gebruiken bij het uitvoeren van een cyberaanval. Google raadt gebruikers aan om meteen een dringende update door te voeren in de browser.

Let op phishingmail Office 365 in omloop

Phishingmail Office365 2

Gebruikers van Office 365 krijgen mogelijk mails met als afzender Microsoft Non-Delivery Report en als onderwerp Non Delivery Report. Let op, want deze mails zijn nep! Klik niet op de links in de mail en laat al helemaal geen gegevens achter.

Blijf op de hoogte!

Mis niet langer ons belangrijkste nieuws! Schrijf u in voor onze maandelijkse business
update en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de telecom en ICT markt.

VTM kennisbank

VTM op twitter

Mis het niet!

Blijf op de hoogte van ons belangrijkste nieuws.
Meld u aan voor onze maandelijkse business update.