Ga direct naar de inhoud.

Cyberproof? Het moet én én zijn!

Hans Olsthoorn directeur VTM ICT Telecom IoT Cybersecurity

Ruim de helft van de MKB ondernemers denkt dat zijn organisatie niet interessant is voor cybercriminelen. De vraag is echter niet óf cybercriminaliteit u een keer overkomt, maar eerder wanneer. En als het dan gebeurt, bent u dan voldoende voorbereid?

KPN introduceert Smart Combinations voor de zakelijke markt

Smart Combinations

Met Smart Combinations biedt KPN slimme combinaties van het beste netwerk-, ICT- en security-diensten voor de zakelijke markt. De verschillende diensten zijn volledig op elkaar afgestemd en werken optimaal samen. Zodat u optimaal gebruik maakt van de nieuwste technologische mogelijkheden.

4G bellen & Mobiel bellen via WiFi

Mobiel via WiFi

Met 4G bellen bel je razendsnel en in superieure kwaliteit over het 4G netwerk. Met 4G bellen is het “praten alsof je naast elkaar staat”. Met het aanzetten van 4G bellen hebben klanten ook automatisch de mogelijkheid om gebruik te maken van Mobiel via WiFi.

Beter werken met KPN ÉÉN

KPN EEN zakelijk internet en telefonie in een

Met KPN ÉÉN bent u bereikbaar hoe, waar en wanneer u dat wilt. KPN ÉÉN biedt de flexibiliteit, waarbij de samenstelling van producten maandelijks aanpasbaar is. Hierdoor haalt u altijd het meeste uit uw internet, vaste telefonie & mobiele telefonie.

Gedrag essentieel onderdeel van ICT-security

ICT security Joeri Schnetz

Gedrag is essentieel onderdeel van digitale veiligheid. Een organisatie kan alle maatregelen nemen op technisch vlak, maar wanneer een medewerker niet bewust omgaat met de digitale veiligheid van de organisatie, dan is de kans groot dat het alsnog misgaat.

ePV – ePrivacy Verordening

e privacy verordening

De ePrivacy Verordening (ePV) is een nieuwe, op handen zijnde privacywet. De AVG staat nog vers op ons netvlies en kondigt nu de volgende privacywet zich al aan?

Altijd verbonden met 5G

5G

Waar 4G vooral mensen verbindt, gaat 5G de samenleving in zijn geheel verbinden. Het nieuwe netwerk draagt bij aan de digitalisering van verschillende industrieën. Het maakt nieuwe toepassingen mogelijk en wordt ‘the next step’ van de digitale transformatie.

“Investeren in ICT-security is géén kostenpost!”

ICT security item kort

“De kosten van downtime of imagoschade, juist daar moet goed over nagedacht worden,” aldus Erwin den Braber, Business Consultant ICT bij VTM. “Kan er een aantal uur niet gewerkt worden, dan brengt dat in grote lijnen veel hogere kosten met zich mee dan het beveiligen van je ICT-infrastructuur.”

Update BelAssistent Telfort Zakelijk

Telfort Zakelijk BelAssistent

Woensdag 12 juni komt de nieuwste versie (2.2.4) van de Android en iOS BelAssistent beschikbaar. Graag informeren wij u bijgaand over de aanpassingen. 

Blijf op de hoogte!

Mis niet langer ons belangrijkste nieuws! Schrijf u in voor onze maandelijkse business
update en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de telecom en ICT markt.

VTM kennisbank

VTM op twitter

Mis het niet!

Blijf op de hoogte van ons belangrijkste nieuws.
Meld u aan voor onze maandelijkse business update.