Ga direct naar de inhoud.

VTM zorgt voor de juiste verwerking van oude apparaten

AM Recycling bak

We hebben allemaal wel eens te maken met oude toestellen, oude smartphones, desktops, tablets, etcetera. Deze kun je vanaf nu ook kwijt aan/bij VTM. Hiervoor werken wij samen met onze klant A&M Recycling uit Rotterdam. We leveren dus niet alleen nieuwe hardware, maar verzorgen ook de afvoer van jouw oude apparaten. Milieuvriendelijk en verantwoord.

Einde 3G nadert! Wat betekent dit voor u?

Mast

Halverwege 2018 heeft KPN bekend gemaakt per 2022 te stoppen met zijn 3G-netwerk. Inmiddels zijn we over de helft van 2020, en komt 2022 er sneller aan dan u denkt. Per eind volgend jaar, per 31-12-2021, stopt KPN namelijk al met 3G.

Microsoft & Solarwinds maken het IT-partners makkelijker

2007 MicrosoftIntuneIntegration Screenshot NDS

Onze belangrijke IT partners Microsoft & Solarwinds gaan samenwerken om Microsoft 365 Beheer te integreren in Solarwinds RMM. Doel is het verbeteren van monitoring en beheer van apparaten voor MSP'sin één apparaatweergave.

Klantverhaal Helicon CS - Real-time data, monitoring en beheer

Klantvideo Helicon videothumb

“Voor optimaal beheer en behoud van objecten en collecties is het van groot belang om de waardes van onze meetapparatuur stabiel en frequent binnen te krijgen,” vertelt Marco Martens, productmanager gebouw en klimaat bij Helicon conservation support.

5G – Klaar voor de toekomst!

Klaar voor 5G

Vlak voor de zomervakantie zijn in Nederland de frequenties voor 5G-netwerken geveild onder telecombedrijven. Kort daarna zijn de eerste 5G netwerken geactiveerd en sinds juli 2020 kunnen consumenten en ondernemers profiteren van alle voordelen van de nieuwste generatie mobiele communicatie.

Tech-trends! Van 5G tot open source-software

Trends ICT en Telecom 2019

Eerder dit jaar bracht KPN alweer de derde editie uit van The Technology Book. Hierin worden de tien meest veelbelovende technologische trends van dat moment besproken. In dit artikel benoemen we enkele van die tech trends.

Veilig onderweg en op reis

Strand Arbeiten

Het is weer vakantietijd! En ook al blijven veel mensen in eigen land, vaak gaat nog steeds de nodige (werk)apparatuur mee op reis. Denk aan laptops, tablets en mobiele telefoons. Mogelijk brengt dit extra veiligheidsrisico's met zich mee. Verderop in dit artikel geven we een aantal tips en adviezen voor als je op reis gaat.

Cybersecurity trends voor bedrijven

Cybersecurity trends voor bedrijven

Onze afhankelijkheid van technologie wordt steeds groter. De aandacht voor cybersecurity mag dan ook nooit verslappen. Elk incident kan namelijk van grote invloed zijn op de voortgang van bedrijfsprocessen. Wat zijn de laatste cybersecurity trends? En waarom is cyberveiligheid zo belangrijk?

KPN en Microsoft bundelen krachten voor digitale transformatie

KPN Microsoft

Onze strategische partners KPN en Microsoft Nederland gaan een meerjarige strategische samenwerking aan op het gebied van digitale transformatie. Belangrijkste doel is om zakelijk Nederland in staat te stellen operationele processen efficiënter in te richten en medewerkers optimaal te laten (samen)werken.

VTM kennisbank

VTM op twitter