Ga direct naar de inhoud.

Houd jouw informatie in het VTM klantenportaal actueel

klantenportaal artikelen 450x300

VTM communiceert veilig en efficiënt via het Mijn VTM klantenportaal. Hier regel jij zelf ook jouw zaken met VTM Groep, 7 dagen per week, 24 uur per dag. Zo kun je producten bestellen, of lopende orders en facturen inzien, bedrijfsgegevens wijzigen en contactpersonen toevoegen en/of verwijderen. Zo houd je de informatie in jouw klantenportaal actueel en dus up-to-date.

Tariefswijziging Microsoft NCE per 1 maart 2023

MicrosoftTeams image 2

Microsoft heeft in augustus 2021 aangekondigd de prijzen van haar Microsoft 365 licenties te verhogen per maart 2022. Door destijds voor onze klanten de geldende prijs afspraken voor een jaar contractueel vast te leggen, konden we onze klanten nog een jaar gebruik laten maken van de “oude” Microsoft 365 prijzen. Ondertussen zijn we een jaar verder en wordt de tariefswijziging van Microsoft alsnog doorgevoerd. Betreffende klanten worden hier nog over geïnformeerd.

Wat is Managed Detection and Response (MDR) en waarom is het belangrijk?

mdr artikel 600x388

Managed Detection and Response (MDR) verwijst naar het uitbesteden van cyberbeveiligingsservices om jouw IT omgeving, data en gegevens te beschermen, zelfs als bedreigingen de standaard beveiligingscontroles van jouw organisatie omzeilen. MDR is een geavanceerde dienst welke is ontworpen om 24/7 te werken. Het omvat zowel de tools, de processen en de mensen welke nodig zijn om jouw organisatie optimaal te beveiligen, specifiek voor bedrijven welke niet in staat zijn zelf een SOC  te bouwen.

Hosted Telefonie tegenwoordig niet meer weg te denken

Premium wifi overal uitstekende veilige wifi

Door recente ontwikkelingen is Hosted Telefonie de afgelopen jaren een nieuwe weg ingeslagen. Beeldbellen is niet meer weg te denken en integratie met CRM pakketten lijken tegenwoordig wel de standaard.

Alles voor de perfecte online meeting

Goed materiaal is het halve werk. Dat is zeker het geval bij online meetings, heldere en duidelijke communicatie zonder haperingen zoals slecht geluid en videosignaal. Hieronder vind je de juiste benodigdheden voor kraakheldere videoconferencing in zowel beeld als geluid.

5 voordelen van Business Optimalisatie voor jouw organisatie

cd6a4868 4d0c 4bb1 94f7 0d45c2be7e15

Je moet er als organisatie altijd naar streven om dingen beter te maken. Met die gedachte moet je naar de processen in jouw organisatie kijken. Efficiënte, goed ingerichte processen leveren meer op dan je denkt en stellen je in staat om kansen te benutten. Maar het is nooit perfect. Doordat jouw bedrijf, jouw klanten en leveranciers en de wereld om ons heen continu in beweging zijn, zal je steeds kritisch moeten kijken of jouw processen nog optimaal zijn. Kan het nog beter? Wellicht met behulp van automatisering? Het optimaliseren van processen levert een aantal belangrijke voordelen op:

Wat is Business Optimalisatie

DSC09376

Business Optimalisatie is voor veel organisaties nog altijd onbekend terrein. Dat vinden wij als VTM jammer. Business Optimalisatie kan namelijk voor veel organisaties het verschil maken, doordat het oplossingen biedt om bedrijfsprocessen te optimaliseren en te automatiseren. "Met meerdere tools en verschillende software kunnen we het werkproces van jouw organisatie op verschillende manieren veranderen, automatiseren en koppelen.’’ Aldus Laurens de Jong, Business Analist bij VTM.

Wat is een VPN

wat is vpn 600x388

Een VPN is niets meer dan een tunnel van A naar B die gebruik maakt van het openbare internet als snelweg. Om dit te verduidelijken is het handig om het internet te visualiseren als het openbare wegennet.
Net als op de openbare weg heb je op internet te maken met mede ‘weggebruikers’ die, net als jij, onderweg zijn naar verschillende bestemmingen.

Werkgevers en werknemers omarmen thuiswerkplekken

VTM Modern Workplace Microsoft 365

Hybride-, flex- of thuiswerken, het zijn allemaal benamingen voor de flexibele oplossingen die uit noodzaak ontstaan zijn in de corona tijd.
In sneltreinvaart werden thuiswerkplekken ingericht en deze oplossingen worden nu omarmd door zowel werkgevers als werknemers.

De ontwikkelingen staan echter niet stil en de tijd om de hybride werkplek te moderniseren en professionaliseren is gekomen… Maar hoe zorg je nu voor een goede, veilige en professionele thuiswerkplek voor je personeel  en welke apparatuur heb je eigenlijk allemaal nodig? In deze blog nemen we je mee in de wereld van de thuiswerkplek.

VTM kennisbank

VTM op twitter