Ga direct naar de inhoud.

Naamsverandering Microsoft; Office 365 wordt Microsoft 365

Office 365 wordt Microsoft 365

Per 21 april vervangt Microsoft voor een aantal, maar niet alle, zakelijke Office 365-formules de naam Office 365 voor Microsoft 365. Er is dan nog maar 1 familienaam in plaats van 2.

Kan ons internet al dat thuiswerken wel aan?

Datacenter

Nederlanders videovergaderen, netflixen en internetten er deze periode op los. Er gaat 15 tot 20 procent meer data door de Nederlandse internetkabels vergeleken met de periode vóór de coronacrisis. Kan ons internet al dat thuiswerken eigenlijk wel aan?

Jouw medewerkers werken thuis. Waar moet je op letten?

het nieuwe werken

In deze periode is thuiswerken opeens actueler dan ooit. Maar hoe zorg je er binnen jouw organisatie nou voor dat al die mensen die voorheen op kantoor hun werk deden nu ook op afstand goed kunnen blijven functioneren? Waar moet je op letten als plotseling veel medewerkers thuiswerken?

Help mee om ouderen in contact te houden met familie

Helpdigitaal 1

Vanwege strenge coronamaatregelen mogen duizenden ouderen in verzorgings- en verpleeghuizen in Nederland geen bezoek meer ontvangen. Helpdigitaal is een initiatief om zorginstellingen te verbinden met IT-organisaties, waardoor bewoners met behulp van tablets toch in contact kunnen blijven met hun dierbaren.

KPN en VTM helpen; mobiele communicatie units direct in gebruik

Mobiele communicatie units 6

VTM heeft verschillende verzorgingshuizen in het Westland kosteloos mobiele communicatie units aangeboden. Zodat bewoners ondanks verscherpte coronamaatregelen toch in contact konden blijven met hun dierbaren. Binnen één dag waren de eerste units al direct in gebruik.

KPN en VTM helpen ouderen in contact te blijven met hun dierbaren

Zorg Messenger 7

In verband met het coronavirus is besloten om bezoek aan verzorgingstehuizen te verbieden. 120.000 ouderen mogen geen bezoek meer ontvangen. Samen met KPN stelt VTM mobiele communicatie units beschikbaar, waarmee ouderen via Zorg Messenger toch in contact blijven met het thuisfront.

Update: KPN neemt aanvullende maatregelen ten gevolge van coronavirus

KPN logo 1

Door het COVID-19 coronavirus zijn Nederland en de wereld in een uitzonderlijke situatie beland. KPN neemt alle mogelijke maatregelen om de continuïteit van de dienstverlening te borgen zodat klanten vanuit huis kunnen werken en mensen met elkaar verbonden blijven.

Microsoft Teams tijdelijk gratis beschikbaar

The Power Of Microsoft Teams

Microsoft maakt hun zakelijke thuiswerksoftware tijdelijk gratis beschikbaar vanwege de grote thuiswerkbehoefte als gevolg van het COVID-19-virus. Microsoft wil het zo makkelijker maken voor medewerkers van bedrijven om thuis te werken en verbonden en productief te blijven.

KPN maakt vergadernummers gratis beschikbaar

KPN Mijn Vergadernummer

Vanwege het coronavirus nemen steeds meer organisaties maatregelen om medewerkers thuis te laten werken of werktijden te spreiden. KPN steekt de helpende hand toe door samenwerken eenvoudig mogelijk te maken met gratis vergadernummers.

VTM kennisbank

VTM op twitter