Ga direct naar de inhoud.

Een woord dat je niet vaak hoort....

Iedereen maakt steeds meer gebruik van ICT. Het maakt het leven makkelijker en stelt ons in staat om efficiënter te werken. Keerzijde is echter inmiddels wel dat we er ook steeds afhankelijker van worden. En daar heb je hem; Telekwetsbaarheid. Ofwel, hoe afhankelijk ben jij van telecom en ICT?

Internet Explorer verouderd; Microsoft raadt gebruik af

Microsoft raadt bedrijven af om nog langer gebruik te maken van Internet Explorer. De browser is verouderd en wordt niet langer ondersteund. Het advies is gericht op bedrijven die nog geforceerd gebruik maken van de verouderde browser.

VoIP gelijkwaardig opvolger van ISDN

U staat er mogelijk niet bij stil, maar vanaf 1 september 2019 is er in Nederland geen ISDN meer. Deze technologie is inmiddels verouderd en ingehaald door nieuwere technologieën, zoals Voice-over-IP.

Bijna 21.000 datalek meldingen in 2018

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) heeft in 2018 bijna 21.000 meldingen ontvangen van een datalek. Met om precies te zijn 20.881 meldingen een ruime verdubbeling ten opzichte van 2017. De meeste datalekken werden gemeld door organisaties uit de sectoren zorg en welzijn, openbaar bestuur en financiële dienstverlening.

Telfort Zakelijk wordt KPN

KPN gaat stoppen met de merknamen Yes Telecom, XS4ALL en Telfort Zakelijk en deze merken samenvoegen tot één merknaam. Wat betekent dit voor Telfort Zakelijk klanten?

Digitaliseren is een must

Het strategisch voordeel van de digitale transformatie wordt steeds belangrijker. Bedrijven die op de oude voet verder gaan lopen een onoverbrugbare achterstand op. Stilstaan is verdwijnen, verder en sneller digitaliseren is een must.

10 minuten upgrade voor ondernemers

Wilt u weten of uw telecom nog past bij uw behoeftes? Maar heeft u eigenlijk te weinig tijd om dit uit te zoeken? Samen met KPN biedt VTM de 10 minuten upgrade voor ondernemers. Ontdek in 10 minuten of uw telecom nog past bij de behoeftes binnen uw organisatie.

ICT-trends voor 2019

December is traditioneel de tijd dat de trendlijstjes weer tevoorschijn komen. Verschillende websites en media hebben hun ideeën over komend jaar weer tevoorschijn getoverd. Graag nemen wij u, net als verleden jaar, mee in enkele ICT trends voor komend jaar.

Bijna 10.000 privacyklachten in 7 maanden tijd

Sinds de inwerking treding van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), 25 mei 2018, hebben bijna 10.000 mensen een privacyklacht ingediend bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP). Dit blijkt uit een rapportage van de toezichthouder.

Blijf op de hoogte!

Mis niet langer ons belangrijkste nieuws! Schrijf u in voor onze maandelijkse business
update en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de telecom en ICT markt.

VTM kennisbank

VTM op twitter

Mis het niet!

Blijf op de hoogte van ons belangrijkste nieuws.
Meld u aan voor onze maandelijkse business update.