Ga direct naar de inhoud.

VTM lid van Cyberveilig Nederland

Cyberveilig Nederland jpg

Met trots kunnen wij zeggen dat VTM per 1 juli 2020 is aangesloten bij Cyberveilig Nederland. Cyberveilig Nederland is dé belangenorganisatie die zich inzet voor een digitaal veilig ondernemingsklimaat en voor het vergroten van de digitale veiligheid van Nederland.

Klantverhaal Firecom - Missiekritische connectiviteit

VTM klantvideo Firecom videothumb

“Firecom is leverancier van communicatie apparatuur voor de alarmering van hulpdiensten. Dat betekent dat onze apparatuur altijd moet werken,” aldus Joost Eerland, directeur/eigenaar van Firecom. “Daarvoor werken wij samen met VTM, als preferred supplier van onze simkaarten.”

Timo van den Broek junior accountmanager bij VTM

Timo van den Broek junior accountmanager VTM Groep LI

Per 1 juli is Timo van den Broek gestart als Sales Trainee binnen het sales team van VTM. Eerder heeft Timo stage gelopen bij VTM. Dat is van beide kanten zo goed bevallen dat Timo per 1 juli officieel deel uitmaakt van ons VTM team.

Welkom bij het VTM Security Operations Center (SOC)

VTM Security Framework

Cyberdreigingen nemen dagelijks toe. In aantallen, maar vooral ook in intensiteit, complexheid en intelligentie. Een uitsluitend reactieve benadering is niet meer genoeg. Het VTM Security Operations Center helpt organisaties om zich proactief te wapenen tegen cyberdreiging.

Het Nieuwe Werken 2.0

Hans Olsthoorn directeur VTM ICT Telecom IoT Cybersecurity

Het Nieuwe Werken, de thuiswerkplek, Bring Your Own Device; allemaal termen die we in de IT sector al langer kennen. IT infrastructuren moesten hier op afgestemd worden de afgelopen jaren. Maar eigenlijk kwam ‘het nieuwe werken’ nooit echt van de grond. Tot nu!

Explosieve toename phishing en digitale oplichting

Phising mail

Tijdens (of door) de coronacrisis zijn phishing en digitale oplichting explosief toegenomen. Cybercriminelen gebruiken elke kans die ze krijgen om van mensen te profiteren in tijden van crisis. De criminelen proberen een slaatje te slaan uit de coronacrisis door WhatsAppfraude, phishingmails en nepwebshops.

KPN introduceert KPN EEN MKB TV

KPN EEN MKB TV gr

Steeds meer organisaties willen een TV op de zaak om medewerkers en bezoekers te informeren en te vermaken. Goed nieuws, want sinds deze maand is KPN gestart met KPN EEN MKB TV! Met MKB internet, mobiel en vast bellen, én nu dus ook MKB TV kunnen klanten echt totaal bediend worden.

Albert van Toor Sales en Marketing Director VTM Groep

Albert van Toor Sales en Marketing Director VTM Groep

Met ingang van 1 juni 2020 is Albert van Toor gestart als Sales en Marketing Director van de VTM Groep in Maasdijk. In die rol neemt hij tevens plaats in het Management Team van VTM.

Klantverhaal EuroZaken - Volledig over op MS Teams

VTM klantvideo EuroZaken thumb

“Voor EuroZaken is het fijn om samen te werken met een professionele partij als VTM. Onze gegevens moeten op en top betrouwbaar zijn, binnen een veilige omgeving,” aldus Marco Verschoor, directeur en mede eigenaar van EuroZaken in Maassluis.

VTM kennisbank

VTM op twitter