Managed SCADA

Uw SCADA systeem is vaak de drijvende kracht achter het beheer van pompen, gemalen, bruggen en veel andere toepassingen binnen Smart City concepten. Die diensten zijn uw core business, het beheer, onderhoud en het beveiligen van uw SCADA systeem vaak niet. Hier komt onze Managed SCADA oplossing goed van pas.

Met onze Managed SCADA dienstverlening verplaatst het onderhoud en beheer naar de VTM Groep. Deze werkzaamheden zijn voor ons ‘Core Business’.

Proactief beheer van uw SCADA systeem

Met Managed SCADA verhoogt en borgt u de continuïteit van uw SCADA systeem. Uw systemen worden centraal gemanaged en controle- en beheertaken worden waar mogelijk geautomatiseerd.

Proactief beheer verbetert de stabiliteit en continuïteit van uw gehele ICT-omgeving. Voordat u hinder ondervindt van een verstoring is deze al gesignaleerd en in een groot aantal gevallen zelfs al remote opgelost.

VTM Grip proactief beheer van uw ICT omgeving

De voordelen van Managed SCADA

  •  24/7 monitoring van uw systemen;
  •  U betaalt een vast bedrag per maand;
  •  Proactief beheer van uw Systeem (endpoint management);
  •  Altijd verzekerd van de laatste patches en updates;
  •  Controle op succesvolle back-up van bedrijfskritische data;
  •  Endpoint Protection is ingebegrepen (endpoint protection);
  •  Direct verzekerd van professionele ondersteuning.
ICT serverruimte VTM Grip

24/7 monitoring

Met Managed SCADA word uw systeem 24 uur per dag, 7 dagen per week continu bewaakt. Binnen standaard kantoortijden wordt actie ondernomen op de meldingen die het systeem genereert. Buiten kantoortijd wordt actie ondernomen op afspraak.

Altijd voorzien van de laatste updates

Alle beheerde systemen in het netwerk worden voorzien van een VTM Grip agent. Onmerkbaar voor de gebruikers voeren deze agents de benodigde taken uit voor de Managed SCADA dienstverlening. Updates en patches worden wekelijks automatisch uitgerold. Tussentijdse security updates kunnen geen week wachten en worden direct toegepast. Antivirus wordt zelfs elke dag van de benodigde updates voorzien.

Noodzakelijk blijft het om software patches die worden uitgebracht te installeren. Dit proces is geautomatiseerd, aangevuld met controle op virussoftware en back-up procedures, remote connectie mogelijkheden en rapportages. Altijd conform de laatste updates.

Support inbegrepen

Binnen alle varianten van Managed SCADA zijn de geautomatiseerde werkzaamheden identiek. Door een keuze te maken voor de Pro versie kan optimaal gebruik worden gemaakt van de bijbehorende mogelijkheden voor opvolging van incidenten en beheer.

VTM Grip proactief beheer van uw ICT omgeving support

Meer weten over Managed SCADA?

Vul hiernaast het contactformulier in of neem contact op met ons. Wij helpen je graag!

 

VTM Grip - complete controle over uw ICT-omgeving

 

* verplichte velden