VTM GPT: ChatGPT zonder de risico’s 

Waar zo ongeveer niemand een jaar geleden had gehoord van ChatGPT is het niet meer weg te denken. ChatGPT heeft Artificial Intelligence naar onze voordeur gebracht. En kijkend naar het gebruik kunnen we stellen dat het gastvrij is ontvangen. Studenten schreven er hele scripties mee, de geneeskunde kan sneller kanker herkennen en bedrijven automatiseren er flink op los met behulp van ChatGPT. Toch zijn er kanttekeningen en risico’s in het gebruik van ChatGPT voor bedrijven. We praten je er graag over bij, maar nog veel belangrijker… we hebben ook een oplossing voor je: VTM GPT.

Wat je niet wilt met ChatGPT

Heerlijk. Teksten samenvatten, slimme scripts maken, marketingteksten… ChatGPT is jouw vriend. Maar wil jij eigenlijk wel dat jouw bedrijfsdata gepompt wordt in een (publieke) database? En dat die data gebruikt wordt voor training van ChatGPT? 

Hoewel alleen een aannemer aanneemt, maken wij hier toch de aanname dat je dit als bedrijf liever niet wilt. Maar er is meer waar je over na moet denken. Waar wordt de data die je erin stopt opgeslagen? Inderdaad, bij Microsoft in Amerika. Niet echt AVG proof.

pexels andrew neel 15863066

VTM GPT: jouw veilige ChatGPT

Willen we dan dat je die enorm slimme mogelijkheden niet meer benut? Natuurlijk niet. Daarom hebben VTM GPT ontwikkeld.

Stel je eens voor dat je alles kan wat je met ChatGPT kan, maar:

  • De data van jou blijft.
  • Je controle hebt over de geraadpleegde bronnen.
  • Je eigen data kan koppelen.
  • Je dit veilig kunt organiseren binnen je IT-omgeving.

Dat klinkt als muziek in de oren toch? Dat vinden wij ook. Daarom hebben wij VTM GPT ontwikkeld. 

Kennissessie: De veilige weg naar AI 

“AI dit, AI dat.. ik weet het nu wel. Maar hoe kan ik AI praktisch inzetten voor mijn organisatie?”. Terechte vraag. Laten we hem beantwoorden tijdens onze kennissessie “De veilige weg naar AI”. 

Tijdens deze sessie gaan we in op:

  • Wat is AI?
  • Welke AI-tools zijn er?
  • De toekomst van AI 
  • De oplossing "VTM GPT"

Schrijf je hier in!

Alles over VTM GPT

Onze oplossing maakt gebruik van Azure OpenAI en biedt privétoegang met behulp van Private Link en privé IP-adressen. Hierdoor wordt de veiligheid en naleving van jouw gegevens gegarandeerd.

Bovendien hebben we de oplossing zo ontworpen dat het gemakkelijk kan worden aangepast aan jouw specifieke behoeften en doelstellingen.

Lees meer over VTM GPT in onze blog: De voordelen van VTM GPT: een veilige en op maat gemaakte chatbot oplossing (vtmgroep.nl)

vtmgpt

Ontdek de toekomst van AI met VTM

Onze collega Emiel vertelt je graag alles over VTM GPT.

Vul het onderstaande contactformulier in en Emiel neemt vrijblijvend contact op. 

* verplichte velden