Pentesting Web Applicaties

VTM voert penetratietesten uit op webapplicaties en onderliggende systemen. Onze experts brengen beveiligingsrisico's en zwakke plekken in kaart, waar hackers mogelijk misbruik van kunnen maken.

Bij een Penetratietest Web Applicaties is het onze uitdaging om kwetsbaarheden in de beveiligingsmaatregelen van uw webapplicaties te vinden, ze te omzeilen of zelfs te doorbreken.

Resultaat

Na het uitvoeren van deze test heeft u inzicht in de risico’s die zich in de web applicatie zelf of in de onderliggende IT infrastructuur bevinden. De Pentest Web Applicaties genereert een samenvatting met feitelijke bevindingen uit de test. Dat geeft inzicht in de huidige situatie, plus u ontvangt een advies voorstel met verbeter/aandacht punten.


Meer weten over onze Pentest Web Applicaties?

Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek. Dat kan via 0174 52 73 20 of info@vtmgroep.nl

VTM Security Framework

Ons Security Framework voorziet in diensten, waarmee wij onze klanten faciliteren in het meest veilige gebruik van hun informatie en communicatiediensten, gebaseerd op de volgende categorieën;

  • Identify: Weten wat je hebt, wat belangrijk is en welke risico’s je loopt.
  • Prevent: Incidenten voorkomen met techniek, mens & procedures.
  • Detect: Monitoren van verdacht gedrag en incidenten opvolgen.
  • Respond: Reageren op dreigingen en detecties.
  • Recover: Herstel naar een normale bedrijfsvoering.
Pentest Web Applicaties

VTM Cybersecurity - uw digitale veiligheid is onze core business

Uw digitale veiligheid is onze core business

VTM richt zich op optimale beveiliging van organisaties, op basis van een risicogebaseerde aanpak. Voordat wij iets gaan doen, gaan we eerst met u in gesprek. Wij willen uw bedrijf begrijpen, hoe zien uw bedrijfsprocessen er uit en welke informatie en datastromen gebruikt u binnen uw organisatie? Doen we dit niet, dan is het onmogelijk om in te schatten welke risico’s u loopt.

Wanneer we uw bedrijfsprocessen en risicogebieden in kaart hebben, komen we met oplossingen. Oplossingen die aansluiten bij uw organisatie. Zodat u er zeker van kunt zijn dat u alleen investeert in oplossingen die passen bij uw organisatie.

ICT security VTM

VTM Cybersecurity - uw digitale veiligheid is onze core business

Benieuwd geworden naar de cybersecurity mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Vul onderstaande contactformulier in en onze cybersecurity specialist neemt contact met je op. 

* verplichte velden