Phishing test

Met onze Phishing simulatie houden we uw organisatie een spiegel voor, hoe het is gesteld met de mate waarin medewerkers gevoelig zijn voor een mogelijke phishing aanval.

Om er achter te komen in hoeverre uw organisatie beschermd is tegen phishingmails voeren we een phishing simulatie uit. Wij hanteren een aanpak die echte cybercriminelen ook gebruiken, met als enige, maar niet onbelangrijke verschil, dat ons doel is om incidenten uiteindelijk te voorkomen.

Resultaat

Na het uitvoeren van de Phishing test heeft u zicht op de gevoeligheid binnen uw organisatie. De Phishing test genereert een samenvatting met feitelijke bevindingen uit de test. Dat geeft inzicht in de huidige situatie, plus u ontvangt een advies voorstel met verbeter/aandacht punten.


Meer weten over onze Phishing test?

Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek. Dat kan via 0174 52 73 20 of info@vtmgroep.nl

Of kijk op Periodieke phishing simulatie

VTM Security Framework

Ons Security Framework voorziet in diensten, waarmee wij onze klanten faciliteren in het meest veilige gebruik van hun informatie en communicatiediensten, gebaseerd op de volgende categorieën;

  • Identify: Weten wat je hebt, wat belangrijk is en welke risico’s je loopt.
  • Prevent: Incidenten voorkomen met techniek, mens & procedures.
  • Detect: Monitoren van verdacht gedrag en incidenten opvolgen.
  • Respond: Reageren op dreigingen en detecties.
  • Recover: Herstel naar een normale bedrijfsvoering.
Phising mail

VTM Cybersecurity - uw digitale veiligheid is onze core business

Uw digitale veiligheid is onze core business

VTM richt zich op optimale beveiliging van organisaties, op basis van een risicogebaseerde aanpak. Voordat wij iets gaan doen, gaan we eerst met u in gesprek. Wij willen uw bedrijf begrijpen, hoe zien uw bedrijfsprocessen er uit en welke informatie en datastromen gebruikt u binnen uw organisatie? Doen we dit niet, dan is het onmogelijk om in te schatten welke risico’s u loopt.

Wanneer we uw bedrijfsprocessen en risicogebieden in kaart hebben, komen we met oplossingen. Oplossingen die aansluiten bij uw organisatie. Zodat u er zeker van kunt zijn dat u alleen investeert in oplossingen die passen bij uw organisatie.

ICT security VTM

VTM Cybersecurity - uw digitale veiligheid is onze core business

Benieuwd naar de cybersecurity mogelijkheden van VTM?

Vul onderstaande contactformulier in en onze cybersecurity specialist neemt contact met je op. 

* verplichte velden