Azure OpenAI Service

Maak gebruik van grootschalige, generatieve AI-modellen met diepgaande kennis van taal en code om nieuwe redenerings- en begripsmogelijkheden te creëren voor het bouwen van geavanceerde toepassingen. Pas deze coderings- en taalmodellen toe op verschillende gebruiksscenario's, zoals schrijfondersteuning, codegeneratie en het redeneren over gegevens. Detecteer en beperk schadelijk gebruik met ingebouwde verantwoordelijke kunstmatige intelligentie en krijg toegang tot Azure-beveiliging op bedrijfsniveau.

Azure OpenAI Service wordt uitgevoerd op de wereldwijde infrastructuur van Azure om te voldoen aan je productiebehoeften, zoals kritieke bedrijfsbeveiliging, compliance en regionale beschikbaarheid. Maak de implementatie veiliger en vertrouwder met verificatie op basis van rollen en connectiviteit voor privénetwerken. Train je AI-model terwijl je de volledige controle over je gegevens behoudt.

  • Kan worden gebruikt om te communiceren met mensen in een natuurlijke en menselijke stijl.
  • Kan worden ingezet voor allerlei verschillende doeleinden, zoals het beantwoorden van vragen, het geven van advies of het opvoeren van een conversatie.
  • Werkt door tekstinvoer te verwerken en vervolgens tekst te genereren die aansluit bij de context van het gesprek.
  • Maakt gebruik van een neural network om tekst te begrijpen en hierop te reageren.
  • Is getraind op enorme hoeveelheden tekst, zodat het in staat is om complexe gesprekken te voeren.
  • Kan helpen om tijd te besparen door taken te automatiseren die normaal gesproken door mensen zouden worden uitgevoerd.
  • Kan helpen om informatie sneller te verkrijgen door vragen te beantwoorden en informatie te verstrekken.
Team in overleg links

De conclusie die gemaakt kan worden uit de tekst is dat ChatGPT een geavanceerde en krachtige chatbot is ontwikkeld door OpenAI die gebruik maakt van een neural network om natuurlijke en menselijke communicatie te simuleren.

Het is getraind op enorme hoeveelheden tekst en kan daardoor begrijpen wat mensen zeggen en hoe het hierop kan reageren.

Het is een interessante toepassing van AI en laat zien wat machine learning kan bereiken in de communicatie-industrie.

Top 5 populaire AI-tools voor ontwikkelaars

Klik hier om meer te lezen over de populairste AI-tools om u te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze.

Lees meer.

AI Builder

AI Builder is een Microsoft Power Platform-capaciteit die AI-modellen biedt, die zijn ontworpen om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Lees meer.

Voorbeelden van hoe artificial intelligence ons leven beïnvloedt

Er zijn talloze toepassingen van AI in de moderne wereld, klik hier om enkele voorbeelden van hoe AI wordt toegepast te bekijken.

Lees meer.

Meer weten over Azure OpenAI Service?

Vul onderstaande contactformulier in en wij nemen contact met je op. 

* verplichte velden