VTM Groep; uw Internet Of Things provider


Remote Support Platform

Gebruik samenwerkings tools en augmented reality om first line collega's optimaal te ondersteunen in het veld. Een integratie van de fysieke en virtuele wereld is al lang geen toekomst meer, maar realiteit. Wij ondersteunen u bij de implementatie met expertise, ervaring, de juiste hardware en een ultra modern AR platform.


Firstline collega's

Firstline collega's bepalen het succes van jouw bedrijf. Geef Firstline collega's krachtige en innovatieve hulpmiddelen die voor een verbonden en veilige ervaring zorgen. Door "over de schouder" te kunnen meekijken én meehelpen worden Firstline collega's geholpen bij het uitvoeren van hun opdracht. Op een veilige, efficiënte en effectieve manier.

smart glasses for enterprise

Augmented reality

Met behulp van augmented reality technology (bijvoorbeeld objectherkenning) kan ervoor gezorgd worden dat de toegevoegde informatie op een intuïtieve manier kan worden weergegeven. En dit interactief gebruikt kan worden. De technologie probeert er voor te zorgen dat de gebruiker een beter begrip krijgt van de werkelijkheid.

AR is in zekere zin gerelateerd aan virtuele realiteit. Het grote verschil is dat bij virtuele realiteit de ervaring van de echte wereld grotendeels wordt vervangen door een de ervaring van een gesimuleerde fantasiewereld, waar AR extra informatie toevoegt aan de waarneming van de reële wereld.

Augmented Reality is onderdeel van "The Digital Enterprise".

Lees meer over "The Digital Enterprise"


Enkele voorbeelden van toepassingen

  • Zorgprofessionals in het veld;
  • Onderhoudmonteurs van machines;
  • Uitvoerders in de utiliteit- en kassen-bouw;
  • Firstline collega's welke moeilijk toegankelijk zijn;
  • Technisch support 'on the job'.

 

Telehealth China COVID


VTM is verantwoordelijk voor ruim 150.000 Internet of Things objecten.
We werken onder andere voor de Zorgsector, Hulpdiensten, Automotive, Energie/Nutsbedrijven en Lokale overheden.

Microsoft
Microsoft Teams integratie

Het Remote Support Platform bied een integratie met Microsoft Teams. Zodoende kunt u collega's bellen via Team, direct meekijken en ondersteuning bieden.

Meer informatie over Microsoft Teams

Meer weten over onze oplossingen?

Vul onderstaande contactformulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.

* verplichte velden