Enabling The Digital Enterprise


Wij geloven in de Digital Enterprise, in al zijn facetten en vormen. In een kantooromgeving word het vaak de ”Modern Workplace” genoemd, in een productie omgeving ”Industrie 4.0” en in het veld de “Connected Worker”.  De kern is echter dat we moderne technologieën inzetten om werk optimaal te organiseren. Op kantoor, in het veld, thuis of op de productievloer. Benieuwd hoe we dat doen? Bekijk het hier.

VTM Groep I Enabling The Digital Enterprise
Driven by technology, powered by people.


Modern Workplace

We zorgen dat medewerkers altijd en overal kunnen werken. Veilig en met controle over waar data is en blijft. Apps en data zitten in de cloud en medewerkers krijgen veilig en gecontroleerd toegang tot de systemen en data welke passen bij hun profiel en werkzaamheden. Werk wordt continue gesynchroniseerd met de cloud zodat iedereen met up-to-date en voor hem/haar relevante informatie aan de slag kan. Samen met Microsoft maken we het mogelijk.

Meer informatie over de Modern Workplace

 

Enabling The Digital Enterprise Moderne WerkplekConnected Worker

Gebruik samenwerkings tools en augmented reality om first line workers te ondersteunen en klanten te inspireren. Een integratie van de fysieke en virtuele wereld is al lang geen toekomst meer, maar realiteit. Wij ondersteunen u bij de implementatie met expertise, ervaring, de juiste hardware en een ultra modern AR platform.

Meer informatie over Samenwerken

Meer informatie over ons Remote Support Platform

 

smart glasses for enterprise

ERP diensten van VTM
BIG Data en Analyse

Met behulp van PowerBI, Machine Learning & Artificial Intelligence wordt data vertaald naar inzicht. Het helpt u uw gevoel te bevestigen of te ontkrachten en onderbouwde beslissingen te nemen voor de toekomst. Zorg voor een voorsprong op de concurrentie door echt te weten wat er speelt en nodig is voor verbetering.

Lees verder >>


Het Internet of Things

Slimme apparatuur en een IoT Platform voor monitoring, command & control oplossingen, en predictive maintenace van objecten en assets maken ambities mogelijk. Of je nu met je business van transacties naar services wilt gaan of bepaalde processen inzichtelijk wilt maken of automatiseren, het verbinden van objecten is essentieëel. Met IoT oplossingen zijn de mogelijkheden eindeloos.

Meer informatie over IoT

 

Cloud service 2

Horizontale en verticale systeem integratie

Consolidatie en integratie van systemen zijn key voor het beheersbaar houden van de bedrijfsvoering. Het ERP platform optimaal benutten en volledig koppelen met de resterende Line of Business systemen is essentieel. API’s zijn in deze geen mooie term meer een must.


Meer informatie over ERP & Line of Business Apps


Intelligent Cloud & Intelligent Edge

Door lokale apparatuur en de cloud optimaal te laten samenwerken bereiken we het meest. Zo laten we medewerkers met krachtige apparatuur werken, zowel online als offline. Werk, data en configuraties worden gesynchroniseerd met de cloud zodat deze ook voor andere collega’s beschikbaar is of online samenwerken in hetzelfde document mogelijk is.

In de fabriek of in het veld verbinden we slimme apparatuur met Command-and-Control of SCADA systemen in de cloud waarbij sommige processen of beslissen ook lokaal kunnen afhandelen. Het beste van twee werelden.

intelligent cloud edge


Erwin den Braber - Business Consultant ICTCybersecurity

“De kosten van downtime of imagoschade, juist daar moet goed over nagedacht worden,” aldus Erwin den Braber, Business Consultant ICT bij VTM. “Kan er een aantal uur niet gewerkt worden, dan brengt dat in grote lijnen veel hogere kosten met zich mee dan het beveiligen van je ICT-infrastructuur.”

Lees verder >>

 

Niet gevonden wat u zocht?