AntiDDOS

Om politieke, financiële of criminele reden willen kwaadwillenden het zaken doen van uw organisatie onmogelijk maken. Deze kwaadwillenden voeren digitale aanvallen uit op uw online diensten met als doel de dienst onbruikbaar te maken. Dit zijn DDoS aanvallen.

DDoS staat voor Distributed Denial of Service. Het is een type aanval waarbij vanaf 1 of meerdere (distributed) computers vanaf verschillende locaties data wordt verstuurd naar uw servers. Voorheen was dit door de servers te overladen met een grote hoeveelheid data. Tegenwoordig bestaan ook aanvallen die 1 specifiek onderdeel van de server proberen uit te schakelen.

AntiDDOS bescherming

AntiDDoS helpt uw organisatie te beschermen tegen DDoS-aanvallen. AntiDDOS detecteert en filtert het kwaadaardige verkeer, al voordat uw netwerk wordt bereikt. Het combineert de beveiliging van  bewezen platformen voor verkeersanalyse en detectie met de flexibiliteit van het gebruik van mitigatiecomponenten, als dat nodig is. 

Hoe werkt het?

Zodra een aanval wordt gedetecteerd, werkt VTM met u samen om het internetverkeer dat voor u bestemd is te herrouteren naar het Internet Defense Network van VeriSign. Deze routering vindt plaats in de cloud waardoor het aanvalsverkeer naar de mitigatielocatie wordt geleid voordat het domein van uw organisatie kan worden bereikt.

Het 24/7-securityteam monitort en analyseert de verkeerspatronen en wast het geherrouteerde verkeer. Kwaadaardig verkeer wordt progressief geblokkeerd, terwijl gefilterd verkeer weer terug naar uw netwerk wordt gestuurd.Voordelen

De oplossing van VTM onderscheidt zich van andere AntiDDoS oplossingen om de volgende redenen:

  • De tarieven zijn op basis van grootte van uw internetdienstverlening.
  • Oplossing werken in de Cloud. U hebt geen hardware nodig en zeer grote capaciteit is mogelijk.
  • 24x7 management, monitoring en support.
  • Getrainde en toegewijde security professionals.

 

Terug naar overzicht

Volgende

ICT security VTM
IT-beheer; Zelf doen of uitbesteden?