Back-up Online

Met Back-up Online van VTM maakt automatisch back-ups van bestanden en gegevens. De back-up wordt naar een cyber center gestuurd, daar liggen uw bestanden veilig opgeslagen, klaar om eenvoudig weer te worden teruggehaald. Onze back-up diensten zijn beschikbaar voor zowel uw servers, als voor uw werkstations.

Met Back-up Online behoren tapes maken en wisselen of het gebruik van een externe harde schijf tot het verleden. Naast een back-up kunt u ook uw andere gegevens die u niet vaak nodig hebt, maar wel wilt bewaren als naslagwerk, opslaan in het datacenter. U loopt niet meer het risico dat uw gegevens ongewenst verloren gaan.

Kunt u zonder uw gegevens?

Uw data en ICT-omgeving is belangrijk bedrijfskapitaal. Zonder deze gegevens staat alles stil. Maar er kan van alles misgaan, een nieuw virus bijvoorbeeld, dat toeslaat omdat de virusscanner het net te laat ontdekt, de server die crashed, of het complete systeem gaat verloren als gevolg van brand of diefstal. En dan hebben we het nog niet eens over gewone gebruikersfouten, het bestand dat per ongeluk overschreven of verwijderd wordt.

Data is cruciaal voor uw bedrijfscontinuïteit!
Dus worden back-ups gemaakt.

Back UP

 


VTM Office 365 back-upOffice 365 back-up

Office 365 is een geweldige oplossing. Met krachtige tools en services. Echter, wanneer het gaat om back-up is er een belangrijk aandachtspunt: Office 365 biedt geen uitgebreide back-up mogelijkheden.

Met VTM Office 365 back-up maakt u automatisch back-ups van alle e-mail, OneDrive for Business en SharePoint data naar de Cloud.


Waarom is een Office 365 back-up nodig?

 


Nieuwste technieken

Moderne tijden vragen om een moderne oplossing. De Managed Back-up service van VTM staat voor back-up to disk en back-up over IP. Met behulp van de nieuwste internet opslag-, compressie- en encryptietechnieken worden unieke bedrijfsgegevens veilig gesteld in onze datacenters op geografisch verschillende locaties.

Het back-up proces is volledig geautomatiseerd, er komt geen mensenhand meer aan te pas. Het terughalen van gegevens uit de back-up is eenvoudig. De gegevens zijn altijd online beschikbaar, vanzelfsprekend alleen wanneer de juiste beveiligingscodes beschikbaar zijn.

Streng bewaakte cyber centers

VTM maakt gebruik van cyber centers, datacenters met het hoogste veiligheidsniveau. Die zijn volledig ingericht voor betrouwbare gegevensopslag. De omstandigheden zijn ideaal voor gegevensopslag; aan alle veiligheidsaspecten is gedacht. Altijd is een tweede locatie paraat om de gevolgen van eventuele calamiteiten op te vangen. Daardoor heeft u de zekerheid van een beschikbaarheid van uw gegevens tot wel 99,5%.


Meer over onze datacenterdiensten

 

Datacenter

Meer over de Back-UP diensten van VTM?

Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Vul hiernaast het formulier in of neem contact op met onze Business Servicedesk;  0174 52 73 20  of  info@vtmgroep.nl

* verplichte velden