Automatische online back-ups van bestanden en gegevens

Back-up Online van VTM maakt automatisch back-ups van jouw bestanden en gegevens. De back-up wordt naar een cyber center gestuurd, daar liggen jouw bestanden veilig opgeslagen, klaar om eenvoudig weer te worden teruggehaald. Onze back-up diensten zijn beschikbaar voor zowel jouw servers, als voor jouw werkstations.

Met Back-up Online behoren tapes maken en wisselen of het gebruik van een externe harde schijf tot het verleden. Voor VTM is dit core business. Met cyber centers en datacenters van het hoogste veiligheidsniveau. beschikt jouw organisatie over een betrouwbare gegevensopslag. Maak een afspraak en we gaan samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Maak een afspraak

Kan jouw organisatie zonder gegevens?

Het antwoord is NEE!

Jouw data en ICT-omgeving is een belangrijk bedrijfskapitaal. Zonder deze gegevens staat alles stil. Maar er kan van alles misgaan, een nieuw virus bijvoorbeeld, dat toeslaat omdat de virusscanner het net te laat ontdekt, de server die crasht, of het complete systeem gaat verloren als gevolg van brand of diefstal. Dan hebben we het nog niet eens over gewone gebruikersfouten, het bestand dat per ongeluk overschreven of verwijderd wordt.

Data is cruciaal voor jouw bedrijfscontinuïteit! Daarom is het zo belangrijk dat er back-ups worden gemaakt. 

Back UP

 


VTM Office 365 back-upOffice 365 back-up

Office 365 is een geweldige oplossing. Met krachtige tools en services. Echter, wanneer het gaat om back-up is er een belangrijk aandachtspunt: Office 365 biedt geen uitgebreide back-up mogelijkheden.

Met VTM Office 365 back-up maak je automatisch back-ups van alle e-mail, OneDrive for Business en SharePoint data naar de Cloud.


Waarom is een Office 365 back-up nodig?

 


Nieuwste technieken

Moderne tijden vragen om een moderne oplossing. De Managed Back-up service van VTM staat voor back-up to disk en back-up over IP. Met behulp van de nieuwste internet opslag-, compressie- en encryptietechnieken worden unieke bedrijfsgegevens veilig gesteld in onze datacenters op geografisch verschillende locaties.

Het back-up proces is volledig geautomatiseerd, er komt geen mensenhand meer aan te pas. Het terughalen van gegevens uit de back-up is eenvoudig. De gegevens zijn altijd online beschikbaar, vanzelfsprekend alleen wanneer de juiste beveiligingscodes beschikbaar zijn.

3-2-2 Back-up methode

De technologie verandert en dat maakt dat er inmiddels nieuwe versies gehanteerd worden voor de back-up-regel. Met de 3-2-2 back-up-regel mix je de cloud via 2 locaties met daarbij een 2e media type. Dit zorgt ervoor dat jouw back-up veiliger is. Een Cloud back-up biedt verschillende voordelen:

  • Het maken van een backup gebeurt op de achtergrond. 
  • Een backup oplossing wordt aangepast aan jouw wensen. 
  • De data hoeft fysiek niet naar een andere locatie gebracht te worden. Dat scheelt tijd.
  • Is jouw data om welke reden dan ook verloren gegaan? Dan is dit via de cloud vaak razendsnel weer beschikbaar.
web g3748e2eec 1280

Streng bewaakte cyber centers

VTM maakt gebruik van cyber centers, datacenters met het hoogste veiligheidsniveau. Die zijn volledig ingericht voor betrouwbare gegevensopslag. De omstandigheden zijn ideaal voor gegevensopslag; aan alle veiligheidsaspecten is gedacht. Altijd is een tweede locatie paraat om de gevolgen van eventuele calamiteiten op te vangen. Daardoor heb je de zekerheid van een beschikbaarheid van jouw gegevens tot wel 99,5%.


Meer over onze datacenterdiensten

 

Datacenter

Kan jouw organisatie zonder gegevens? Het antwoord is NEE!

Wilt jouw organisatie zijn continuïteit verbeteren doormiddel van back-ups? Voor VTM is dit core business. Laat hieronder jouw gegevens achter en we gaan samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

* verplichte velden