Bespaar op kosten en zorgen

Opslag op uw locatie? Dan komt u voor steeds hogere kosten te staan door het energieverbruik. En meer rackspace betekent ook meer ruimtegebruik. VTM kan u helpen: door uw eigen infrastructuur onder te brengen in een datacenter. U betaalt een vast bedrag per maand voor opslag. Zonder dat u zich nog zorgen hoeft te maken over energieverbruik, brandbeveiliging en beschikbaarheid van ruimte.

De datacenters staan garant voor de fysieke toegang en toegangsbeveiliging, netwerkbeveiliging, stroomvoorziening, klimaatbeheersing en beheeraspecten. Als klant heeft u dus schaalvoordelen en kunt u uw kosten van opslag beter beheersen.

Colocation

U bent zich er wellicht niet altijd van bewust, maar het 'zoemende' hart van uw business is uw server(park). Problemen met uw server(s), leiden meestal tot een verstoorde werkdag en mogelijk productieverlies en dus kosten.

Met Colocation brengt u uw fysieke servers onder in de veiligste en meest betrouwbare datacenters van Nederland. Een flexibele en schaalbare oplossing, waarmee u eenvoudig kunt inspelen op groei of krimp.

Meer informatie over onze datacenterdiensten?

Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek.

Vul hiernaast het formulier in of neem contact op met onze Business Servicedesk;  0174 52 73 20  of  info@vtmgroep.nl

* verplichte velden