Security Awareness

U kunt de duurste firewalls, de meest geavanceerde scan apparatuur en de zwaarste beveiliging hebben die er bestaat, maar de mens (uw medewerker) is de zwakste schakel in de keten van informatiebeveiliging. VTM houdt uw organisatie een spiegel voor, door middels een nulmeting te bepalen waar u staat en daarna te werken aan bewustwording en vaardigheden.

Resultaat

Na het uitvoeren van een nulmeting heeft u zicht op de risico’s die zich bevinden binnen uw ICT-omgeving. De nulmeting genereert een startpunt met feitelijke bevindingen. Dat geeft inzicht in de huidige situatie, plus u ontvangt een advies voorstel met verbeter/aandacht punten.


Meer weten over onze Security Awareness diensten?

Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek. Dat kan via 0174 52 73 20 of info@vtmgroep.nl

VTM Security Framework

Ons Security Framework voorziet in diensten, waarmee wij onze klanten faciliteren in het meest veilige gebruik van hun informatie en communicatiediensten, gebaseerd op de volgende categorieën;

  • Identify: Weten wat je hebt, wat belangrijk is en welke risico’s je loopt.
  • Prevent: Incidenten voorkomen met techniek, mens & procedures.
  • Detect: Monitoren van verdacht gedrag en incidenten opvolgen.
  • Respond: Reageren op dreigingen en detecties.
  • Recover: Herstel naar een normale bedrijfsvoering.
ICT security VTM

VTM Cybersecurity - uw digitale veiligheid is onze core business

Uw digitale veiligheid is onze core business

VTM richt zich op optimale beveiliging van organisaties, op basis van een risicogebaseerde aanpak. Voordat wij iets gaan doen, gaan we eerst met u in gesprek. Wij willen uw bedrijf begrijpen, hoe zien uw bedrijfsprocessen er uit en welke informatie en datastromen gebruikt u binnen uw organisatie? Doen we dit niet, dan is het onmogelijk om in te schatten welke risico’s u loopt.

Wanneer we uw bedrijfsprocessen en risicogebieden in kaart hebben, komen we met oplossingen. Oplossingen die aansluiten bij uw organisatie. Zodat u er zeker van kunt zijn dat u alleen investeert in oplossingen die passen bij uw organisatie.

ICT security VTM

VTM Cybersecurity - uw digitale veiligheid is onze core business

Benieuwd naar de cybersecurity mogelijkheden van VTM?

Vul onderstaande contactformulier in en onze cybersecurity specialist neemt contact met je op. 

* verplichte velden