Ga direct naar de inhoud.

ISRA en FTU

ISRA of IS/RA staat voor Infrastructuur Randapparatuur. Het is het scheidingspunt tussen de apparatuur en de koperen bekabeling van de netwerkaanbieder en die van de abonnee. Bij een glasvezelverbinding is dit scheidingspunt de FTU (Fiber Termination Unit).

eSIM in plaats van traditionele simkaart

De traditionele simkaart is de laatste jaren steeds kleiner geworden. Binnenkort is de plastic simkaart zelfs niet eens meer nodig. Steeds meer apparaten gebruiken de komende jaren een eSIM.

KPN ÉÉN software integratie

Met KPN ÉÉN Software Integratie integreert u data uit uw software pakketten met uw telefooncentrale. Er zijn 2 typen integraties: Software Integratie Outlook en Software Integratie CRM. Op deze pagina meer informatie over uw Software Integratie Outlook.

2G, 3G, 4G, 5G

In Nederland kunnen we mobiel bellen, appen en internetten door een intensief verspreid netwerk van antennes. Inmiddels maakt bijna iedereen gebruik van het 4G-netwerk. De opvolger 5G komt eraan. Wat zijn de verschillen en overeenkomsten tussen 2G, 3G, 4G en de nieuwe standaard 5G?

Deze iPhones zijn nu verkrijgbaar

Op 12 september 2018 lanceerde Apple de iPhone XS, de XS Max en de XR. Tegelijk verdwenen er op dat moment vier modellen van het toneel: de iPhone X, de 6s, de 6s Plus en iPhone SE. Hieronder zetten we alle iPhones op een rij.

Instellingen beheerportal ten gunste van Telfort BelAssistent

Er is een nieuwe versie van de Telfort BelAssistent. Om een zo soepel mogelijke installatie te bewerkstelligen moeten beheerders eerst e-mailadressen toevoegen in de beheerportal. Bekijk de stappen voor een soepele uitrol van de versie update.

De voordelen van zakelijk VoIP

VoIP-telefonie, bellen via internet, wordt zakelijk steeds vaker wordt toegepast. En de verwachting is dat VoIP-telefonie de komende jaren nog sterk gaat doorgroeien. Zeker nu KPN definitief het einde van ISDN heeft aangekondigd. Graag zetten wij de belangrijkste voordelen van VoIP bellen voor u op een rij.

MijnGesprek van KPN – tips en trics

KPN heeft de Zapper app vervangen door een nieuwe, modernere app speciaal voor zakelijke KPN ÉÉN klanten; MijnGesprek. Graag geven wij hieronder alvast kort antwoord op de drie meest gestelde vragen over de MijnGesprek app.

Wat is Hosted Telefonie?

Met Hosted Telefonie communiceert u via de Cloud. U kunt gebruik maken van ieder toestel, vast en mobiel, maar ook uw tablet en computer zijn met Hosted Telefonie een volwaardig onderdeel van uw telefooncentrale. Een eigen, fysieke telefooncentrale is niet nodig, en u betaalt alleen voor de functies die u gebruikt.

Blijf op de hoogte!

Mis niet langer ons belangrijkste nieuws! Schrijf u in voor onze maandelijkse business
update en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de telecom en ICT markt.

Blog en nieuws

Nog niet gevonden wat u zocht?