Ga direct naar de inhoud.

Gegevens overzetten via Samsung Smart Switch!

Met Samsung Smart Switch zet u uw gegevens eenvoudig over naar uw nieuwe toestel. Het maakt niet uit of u overstapt van een andere Samsung smartphone, Android telefoon, iPhone of tablet.

iPhone gegevens overzetten via iTunes

Een reservekopie maken met iTunes. Open iTunes en sluit het ‘nieuwe’ apparaat aan op de computer. In het scherm komt dan het Apple iTunes logo met een kabel.

iPhone gegevens overzetten via iCloud

Een reservekopie maken met iCloud. Verbind het apparaat met een WiFi-netwerk, ga naar Instellingen en kies iCloud. Als u iOS 10.2 of lager gebruikt, gaat u naar Instellingen, scrolt u omlaag en tikt u op iCloud.

ISRA en FTU

ISRA of IS/RA staat voor Infrastructuur Randapparatuur. Het is het scheidingspunt tussen de apparatuur en de koperen bekabeling van de netwerkaanbieder en die van de abonnee. Bij een glasvezelverbinding is dit scheidingspunt de FTU (Fiber Termination Unit).

eSIM in plaats van traditionele simkaart

De traditionele simkaart is de laatste jaren steeds kleiner geworden. Binnenkort is de plastic simkaart zelfs niet eens meer nodig. Steeds meer apparaten gebruiken de komende jaren een eSIM.

KPN ÉÉN software integratie

Met KPN ÉÉN Software Integratie integreert u data uit uw software pakketten met uw telefooncentrale. Er zijn 2 typen integraties: Software Integratie Outlook en Software Integratie CRM. Op deze pagina meer informatie over uw Software Integratie Outlook.

2G, 3G, 4G, 5G

In Nederland kunnen we mobiel bellen, appen en internetten door een intensief verspreid netwerk van antennes. Inmiddels maakt bijna iedereen gebruik van het 4G-netwerk. De opvolger 5G komt eraan. Wat zijn de verschillen en overeenkomsten tussen 2G, 3G, 4G en de nieuwe standaard 5G?

Deze iPhones zijn nu verkrijgbaar

Op 12 september 2018 lanceerde Apple de iPhone XS, de XS Max en de XR. Tegelijk verdwenen er op dat moment vier modellen van het toneel: de iPhone X, de 6s, de 6s Plus en iPhone SE. Hieronder zetten we alle iPhones op een rij.

Instellingen beheerportal ten gunste van Telfort BelAssistent

Er is een nieuwe versie van de Telfort BelAssistent. Om een zo soepel mogelijke installatie te bewerkstelligen moeten beheerders eerst e-mailadressen toevoegen in de beheerportal. Bekijk de stappen voor een soepele uitrol van de versie update.

Blijf op de hoogte!

Mis niet langer ons belangrijkste nieuws! Schrijf u in voor onze maandelijkse business
update en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de telecom en ICT markt.

Blog en nieuws

Nog niet gevonden wat u zocht?