Ga direct naar de inhoud.

Hoe herken je phishingmail?

Door creativiteit en toename van phishingmails schieten deze steeds vaker door de mailfiltering van onder andere Microsoft heen. Graag brengen wij het herkennen van phishing onder de aandacht. Belangrijkste advies is hoe dan ook, bij twijfel neem altijd contact op met de ICT-afdeling binnen uw organisatie.

Netwerkvirtualisatie

Netwerkvirtualisatie verbetert de productiviteit en efficiëntie van de beheerder en optimaliseert netwerksnelheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en veiligheid. Veel taken kunnen automatisch worden uitgevoerd, ongeacht de complexiteit van het netwerk.

PSTN, POTS en ISDN

In 2019 stopt ISDN als technologie voor telefonie. Termen als PSTN, POTS en ISDN worden veelvuldig gebruikt in de berichtgeving hierover. Maar wat is de exacte betekenis van deze termen en wat zijn de verschillen tussen PSTN, POTS en ISDN?

De 10 minuten upgrade voor uw telefonie

De 10 minuten upgrade voor ondernemers, wat is dat eigenlijk? In een gesprek van slechts 10 minuten bespreken wij samen met u hoe uw organisatie de beste telecom krijgt. Het adviesgesprek is gratis en vrijblijvend, ook als u nog geen klant bent.

Uitfasering WBA SDSL, Interconnecting Leased Lines (ILL), (WLR) ISDN 15/20/30/30CPA, TDM Interconnect Access (TDM ICA) en Rent-a-Switch (RaS)

KPN Wholesale kondigt uitfasering van WBA SDSL, Interconnecting Leased Lines (ILL), (WLR) ISDN 15/20/30/30CPA, TDM Interconnect Access (TDM ICA) en Rent-a-Switch (RaS) aan. Ter voorkoming van onnodige migraties, adviseert KPN om vanaf heden organisaties op toekomstvaste diensten aan te sluiten.

Gegevens overzetten via Samsung Smart Switch!

Met Samsung Smart Switch zet u uw gegevens eenvoudig over naar uw nieuwe toestel. Het maakt niet uit of u overstapt van een andere Samsung smartphone, Android telefoon, iPhone of tablet.

iPhone gegevens overzetten via iTunes

Een reservekopie maken met iTunes. Open iTunes en sluit het ‘nieuwe’ apparaat aan op de computer. In het scherm komt dan het Apple iTunes logo met een kabel.

iPhone gegevens overzetten via iCloud

Een reservekopie maken met iCloud. Verbind het apparaat met een WiFi-netwerk, ga naar Instellingen en kies iCloud. Als u iOS 10.2 of lager gebruikt, gaat u naar Instellingen, scrolt u omlaag en tikt u op iCloud.

iCloud leegmaken

Heb je ook alwéér een melding ontvangen op je iPhone dat de iCloud vol zit? En nee, je wilt niet jouw abonnement upgraden. Daarom geven wij graag enkele tips voor het leegmaken van jouw iCloud. Zo heb je snel weer genoeg ruimte.

Blijf op de hoogte!

Mis niet langer ons belangrijkste nieuws! Schrijf u in voor onze maandelijkse business
update en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de telecom en ICT markt.

Blog en nieuws

Nog niet gevonden wat u zocht?