VTM - professionals in ICT, Telecom, Cybersecurity, Internet of Things (IoT) en ERP business optimalisatie

Driven By Technology, Powered By People

VTM gelooft in de voorsprong van technologie-gedreven organisaties. Wij helpen organisaties de wereld mooier te maken, klanten optimaal te bedienen en hun concurrentiepositie te versterken.

We begeleiden organisaties graag door het hele proces: van advies, implementatie, adoptie tot en met zorgeloos beheer. Dit doen wij met innovatieve oplossingen die aansluiten bij de organisatie, deze zijn vorm gegeven rondom de portfolio's: IT, Telecom, Cybersecurity, Internet of Things en Business Optimalisatie.

Door de bundeling van verschillende expertises in eenzelfde organisatie is het mogelijk klanten écht vooruit te helpen. Dat doen wij met ruim 73 gedreven professionals in uiteenlopende expertises. Collega's die elke dag hun vakkennis vertalen naar concrete oplossingen, diensten en producten waar de klant blij mee is.

Wat levert samenwerken met VTM jou op?

 • Wij staan altijd voor u klaar
  De service- en supportdesk van VTM staat 24/7, 365 dagen per jaar voor u klaar.
 • Bekroonde kwaliteit en normering
  VTM Groep heeft diverse onderscheidingen en normeringen, waaronder de Blauwe Veer, KPN Business partner van het jaar, strategisch partner van KPN, Microsoft Gold partner en NEN7510, ISO 9001:2015 en ISO 27001:2017 normering.
 • Kwaliteit en service
  Bij al onze klanten laten wij keer op keer zien dat onze oplossingen werken. Hoogwaardige, toekomstvaste en veilige oplossingen, die passen bij de behoeften van uw organisatie.
 • Profiteer van 30 jaar ervaring
  VTM heeft ruim 30 jaar ervaring in communicatietechnologie. U profiteert van de kennis en expertise van inmiddels 73 dedicated professionals.
0+

Geweldige klanten

0

CES klanttevredenheid

0

NPS klanttevredenheid

0

Dedicated professionals

8.7

''20 jaar geleden bij VTM gestart met één abonnement voor één mobiele telefoon. Vandaag is VTM onze totaalleverancier van mobiele- en vaste telefonie tot de totale IT infrastructuur, werkplekken en cybersecurity. Samengevat: totaal ontzorgd door VTM!''

Meer klantreviews

VTM Bedrijfsnieuws

Kevin Donk is begonnen als Trainee Business & IT bij VTM

Afgelopen week is Kevin Donk gestart bij VTM als Trainee Business & IT binnen ons Business Apps team. Kevin is een gedreven individu met een sterke interesse in de wereld van IT en bedrijfsprocessen.

Oekraïense oorlogsvluchtelingen blijven in contact met het thuisfront

In opdracht van Staedion heeft VTM binnen twee weken een snelle en veilige internetverbinding gerealiseerd voor deze Oekraïense vluchtelingen in dit omgebouwde kinderdagverblijf. Dankzij de nieuwe internetverbinding kunnen ze nu ook in contact blijven met familie en vrienden in het thuisland, wat een belangrijke bijdrage levert aan hun welzijn en herstel.

VTM verwelkomt 3 nieuwe collega’s

Afgelopen week zijn er weer diverse nieuwe collega’s begonnen bij VTM. Omdat we blijven groeien zijn we blij dat we Melanie Martins, Matthew van der Wees en Martijn Potters mogen verwelkomen.