VTM - professionals in ICT, Telecom, Cybersecurity, Internet of Things (IoT) en ERP business optimalisatie

Driven By Technology, Powered By People

VTM gelooft in de voorsprong van technologie-gedreven organisaties. Wij helpen organisaties de wereld mooier te maken, klanten optimaal te bedienen en hun concurrentiepositie te versterken.

We begeleiden organisaties graag door het hele proces: van advies, implementatie, adoptie tot en met zorgeloos beheer. Dit doen wij met innovatieve oplossingen die aansluiten bij de organisatie, deze zijn vorm gegeven rondom de portfolio's: IT, Telecom, Cybersecurity, Internet of Things en Business Optimalisatie.

Door de bundeling van verschillende expertises in eenzelfde organisatie is het mogelijk klanten écht vooruit te helpen. Dat doen wij met ruim 73 gedreven professionals in uiteenlopende expertises. Collega's die elke dag hun vakkennis vertalen naar concrete oplossingen, diensten en producten waar de klant blij mee is.

Wat levert samenwerken met VTM jou op?

 • Wij staan altijd voor u klaar
  De service- en supportdesk van VTM staat 24/7, 365 dagen per jaar voor u klaar.
 • Bekroonde kwaliteit en normering
  VTM Groep heeft diverse onderscheidingen en normeringen, waaronder de Blauwe Veer, KPN Business partner van het jaar, strategisch partner van KPN, Microsoft Gold partner en NEN7510, ISO 9001:2015 en ISO 27001:2017 normering.
 • Kwaliteit en service
  Bij al onze klanten laten wij keer op keer zien dat onze oplossingen werken. Hoogwaardige, toekomstvaste en veilige oplossingen, die passen bij de behoeften van uw organisatie.
 • Profiteer van 30 jaar ervaring
  VTM heeft ruim 30 jaar ervaring in communicatietechnologie. U profiteert van de kennis en expertise van inmiddels 73 dedicated professionals.
0+

Geweldige klanten

0

NPS klanttevredenheid

0

Dedicated professionals

8.7

''20 jaar geleden bij VTM gestart met één abonnement voor één mobiele telefoon. Vandaag is VTM onze totaalleverancier van mobiele- en vaste telefonie tot de totale IT infrastructuur, werkplekken en cybersecurity. Samengevat: totaal ontzorgd door VTM!''

Meer klantreviews

VTM Bedrijfsnieuws

Maak kennis met Pascal!

Maak kennis met Emelie!

Maak kennis met Emelie Sigon, onze nieuwe afstudeerstagiair op de marketingafdeling. Emelie gaat ons helpen bij het introduceren van een Leer Management Platform. Naast haar studie maakt Emelie graag stedentrips. Nieuwsgierig naar Emelie en haar volgende vakantiebestemming? Lees ons interview nu!

Maak kennis met Ekrem!

Vandaag willen wij je voorstellen aan onze nieuwe collega Ekrem. Met een indrukwekkend werkverleden en een onverzadigbare honger naar kennis, is Ekrem de persoon die je wilt hebben in je team. Benieuwd geworden naar zijn verhaal? Lees dan snel verder!