VTM - professionals in ICT, Telecom, Cybersecurity, Internet of Things (IoT) en ERP business optimalisatieDriven By Technology, Powered By People


'Driven By Technology' gelooft VTM in de voorsprong van technologie-gedreven organisaties. Wij helpen organisaties met innovatieve oplossingen die aansluiten bij de organisatie en die helpen om uw klanten optimaal te bedienen en uw concurrentiepositie te versterken.

'Powered By People' doen wij dat met ruim 50 gedreven professionals in uiteenlopende expertises. Collega's die elke dag beter willen worden en die hun vakkennis vertalen naar concrete oplossingen, diensten en producten waar de klant blij mee is.

Klanten écht vooruit helpen

Wij begeleiden organisaties graag door het hele proces: van advies en implementatie tot en met adoptie en zorgeloos beheer. Dit doen wij met producten en diensten binnen de portfolio's: ICT | Telecom | IoT | Cybersecurity & Business optimalisatie. Door bundeling van deze expertises binnen één organisatie is het mogelijk een totaaloplossing te realiseren voor de zakelijke markt en klanten écht vooruit te helpen.

Bekijk VTM in 2 minuten

 

VTM rondleiding

 


Uitblinken in service

Klanten kunnen altijd vertrouwen op onze producten en oplossingen. We helpen organisaties van advies en implementatie tot adoptie en beheer. Conform de hoogste normen van veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Wij zijn van mening dat we in onze markt op service en ondersteuning het verschil moeten maken. Met ons enthousiaste team van ruim 50 professionals, én onze professionele 24/7 support, zorgen wij dat u altijd probleemloos gebruik kunt maken van uw IT omgeving.

Het portfolio

Het portfolio van VTM is vormgeven rondom de disciplines ICT, Telecom, Internet of Things, Cyber Security en Business Optimalisatie. Met deze disciplines speelt VTM een cruciale rol in de bedrijfsvoering van haar klanten.

Ontdek onze oplossingen

icon ICT

ICT

Moderne ICT oplossingen waarmee uw organisatie klaar is voor de toekomst.

icon Telecom

TELECOM

First class telefonie, internet en ip-vpn oplossingen.

icon IoT

IoT

Ultra moderne, betrouwbare én veilige Internet of Things oplossingen.

icon Cybersecurity

CYBERSECURITY

24/7 Security operations, security platform en multi-layer defense.

Icon ERP 1

ERP

Automatiseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen.

Meer informatie over onze organisatie? Bekijk ook

0+

Geweldige klanten

0

CES klanttevredenheid

0

NPS klanttevredenheid

0

Dedicated professionals

VTM Bedrijfsnieuws

 

Ons kantoor; Honderdland 190, 2676 LT Maasdijk, Westland, Zuid-Holland

Wandel door ons VTM kantoor in 360 graden

 

Wandel door ons VTM kantoor in 360 graden