Ga direct naar de inhoud.


Betrouwbare partners

Onze oplossingen zijn gebouwd met bewezen technologie van marktleiders.
Zo bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. 

Onderstaand meer informatie over de partners waarmee VTM samenwerkt

Inmarsat

inmarsat logo

Inmarsat is een telecommunicatiebedrijf gespecialiseerd in telecommunicatiesatellieten. Het verleent in het grootste deel van de wereld telefonie- en datadiensten aan gebruikers via speciale digitale radio’s, ook wel terminals genoemd. Deze terminals kunnen bijvoorbeeld satelliettelefoons zijn.

Microsoft

Microsoft

Microsoft is 's werelds grootste softwarebedrijf en ontwikkelt, verspreidt, licentieert en ondersteunt een breed scala aan computergerelateerde producten. 

KPN Partner Network

KPN partner netwerk strategisch partner

Voor persoonlijk advies en een passende oplossing voor elke organisatie werkt KPN samen met een netwerk van professionele zakelijke adviseurs. Binnen het KPN Partner Network vindt u alle Business Partners en alle kennis onder één dak.

Cyberveilig Nederland

Cyberveilig Nederland jpg

Cyberveilig Nederland is dé belangenorganisatie die zich actief inzet voor een digitaal veilig ondernemingsklimaat in Nederland. De leden binnen deze vereniging hebben het gezamenlijk belang om de digitale veiligheid van Nederland te vergroten.

Cyber Cloud

Cybercloud logo

Experts welke alles wat met Internet, Cyber Security, Hacken en Privacy te maken heeft doorgronden en die kennis en ervaring met ons en met onze klanten te delen. Dát is Cyber Cloud.

Cisco

cisco

Cisco is wereldwijd marktleider op het gebied van IT en netwerken. Cisco-technologie creëert een wereld vol mogelijkheden.

Benieuwd naar de expertise van VTM?

Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek.

Vul hiernaast het formulier in of neem contact op met onze Business Servicedesk;  0174 52 73 20  of  info@vtmgroep.nl

* verplichte velden