Ga direct naar de inhoud.


Betrouwbare partners

Onze oplossingen zijn gebouwd met bewezen technologie van marktleiders.
Zo bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit.


VTM connectivity partners

KPN  |  Tele2  |  Eurofiber  |  Cbizz  | Inmarsat

VTM technologie partners

Microsoft  |  VMware  |  Cisco  |  HP  |  Fortinet  |  Mikrotik  |  Netgear  |  N-Able  |  Equinix  |  Synology  |  X2R Software  |  MCS


VTM strategische / kennis partners

Microsoft |  KPN Partner Network  |  Cyberveilig Nederland  |  Cyber Cloud  | DAEL 

 

Onderstaand meer informatie over de partners waarmee VTM samenwerkt

Inmarsat

inmarsat logo

Inmarsat is een telecommunicatiebedrijf gespecialiseerd in telecommunicatiesatellieten. Het verleent in het grootste deel van de wereld telefonie- en datadiensten aan gebruikers via speciale digitale radio’s, ook wel terminals genoemd. Deze terminals kunnen bijvoorbeeld satelliettelefoons zijn.

Microsoft

Microsoft

Microsoft is 's werelds grootste softwarebedrijf en ontwikkelt, verspreidt, licentieert en ondersteunt een breed scala aan computergerelateerde producten. 

KPN Partner Network

KPN partner netwerk strategisch partner

Voor persoonlijk advies en een passende oplossing voor elke organisatie werkt KPN samen met een netwerk van professionele zakelijke adviseurs. Binnen het KPN Partner Network vindt u alle Business Partners en alle kennis onder één dak.

Cyberveilig Nederland

Cyberveilig Nederland jpg

Cyberveilig Nederland is dé belangenorganisatie die zich actief inzet voor een digitaal veilig ondernemingsklimaat in Nederland. De leden binnen deze vereniging hebben het gezamenlijk belang om de digitale veiligheid van Nederland te vergroten.

Cyber Cloud

Cybercloud logo

Experts welke alles wat met Internet, Cyber Security, Hacken en Privacy te maken heeft doorgronden en die kennis en ervaring met ons en met onze klanten te delen. Dát is Cyber Cloud.

Cisco

cisco

Cisco is wereldwijd marktleider op het gebied van IT en netwerken. Cisco-technologie creëert een wereld vol mogelijkheden.

Hewlett-Packard

HPE

Hewlett Packard is een van ’s-werelds grootste technologiebedrijven. Het leveringsprogramma loopt van eenvoudige elektronica-onderdelen tot software en dienstverlening. HP behoort al jaren tot de top drie van computerleveranciers.

VMware

VMware

VMware is een Amerikaans softwarebedrijf dat diverse producten uitbrengt die virtualisatie mogelijk maken. VMware helpt organisaties de overgang te maken naar een digitaal bedrijf.

Equinix

Equinix

Equinix is wereldwijd leverancier van interconnectie- en datacenter-oplossingen. Equinix faciliteert de digitale economie met de meest hoogwaardige datacenteroplossingen in de wereld. Equinix is actief in veertig markten, verspreid over vijf continenten.

MCS

MCS

Complexe techniek simpel maken. Dat is de missie van MCS. Zodat iedereen zorgeloos gebruik kan maken van innovatieve IoT-oplossingen. Daarmee maakt MCS het dagelijks werk en leven van mensen makkelijker, veiliger en duurzamer.

N-Able

N Able logo

N-Able is een Amerikaans bedrijf dat software ontwikkelt voor bedrijven om hun netwerken, systemen en informatietechnologie-infrastructuur te beheren. 

KPN

KPN partnerpagina

KPN (voluit Koninklijke PTT Nederland N.V.) is leverancier van telecommunicatie- en ICT-diensten en biedt consumenten vaste en mobiele telefonie, internet en televisie. Ook op de zakelijke markt levert KPN complete telecommunicatie- en ICT-oplossingen.

Tele2

Tele2

Tele2 biedt eersteklas ondersteuning bij de ontwikkeling van uw Internet of Things (IoT) projecten. Samen met de Tele2 IoT-specialisten helpen wij de communicatie tussen al uw apparaten vanaf elke locatie te automatiseren. Zo maken we Machine-to-Machine (M2M) data-uitwisseling mogelijk, zonder menselijke tussenkomst.

Eurofiber

Eurofiber

Eurofiber exploiteert sinds 2000 hoogwaardige digitale infrastructuur. Met een eigen open glasvezelnetwerk en eigen datacenters biedt Eurofiber ondernemingen, overheden en non-profit organisaties toekomstvaste, slimme oplossingen.

CBizz

CBizz

CBizz biedt zakelijk glasvezel op ruim 100 bedrijventerreinen in heel Nederland, plus maatwerk internetverbindingen voor bedrijven die vanaf meerdere locaties werken, zich in remote areas bevinden of die een specifieke internetbehoefte hebben.

VodafoneZiggo

Vodafone ZIGGO

VodafoneZiggo is een Nederlandse aanbieder van kabeltelevisie, internet en mobiele telefonie. Het bedrijf is in 2017 ontstaan als fusie tussen de Nederlandse activiteiten van Liberty Global en Vodafone.

Synology Inc.

Synology

Synology produceert netwerkopslag, IP-bewakingsoplossingen en netwerkapparatuur die de manier waarop gebruikers data beheren, bewaking uitvoeren en het netwerk beheren in de Cloud geheel transformeert.

X2R Software

logo X2R software

X2R Software is een landelijke software leverancier gespecialiseerd in onder andere Broadsoft oplossingen. X2R vertaalt data van telefonie-systemen naar begrijpelijke en overzichtelijke dashboards met realtime inzichten en maakt maatwerk broadsoftkoppelingen naar wens.

Fortinet

fortinet

Fortinet ontwikkelt en verkoopt cyberbeveiligingssoftware, -apparaten en -services, zoals firewalls, antivirus, inbraakpreventie en eindpuntbeveiliging. Fortinet is expert in 'Security-Driven Networking for a Hyperconnected World’.

MikroTik

MikroTik

MikroTik ontwikkelt routers, draadloze ISP-systemen en hard- en software voor internetconnectiviteit. Het eigen RouterOS-softwaresysteem biedt uitgebreide stabiliteit, bedieningsmogelijkheden en flexibiliteit voor alle soorten gegevensinterfaces en routing.

DrayTek

DrayTek

DrayTek is fabrikant van breedband-CPE, firewalls, VPN-apparaten, routers, ISDN-gebaseerde oplossingen en draadloze LAN-apparaten. Inmiddels is DrayTek wereldwijd uitgegroeid tot een toonaangevende producent van datacommunicatie producten.

NETGEAR

NETGEAR

NETGEAR ontwikkelt en levert innovatieve netwerkproducten, welke mensen verbinden en bedrijven ondersteunen. Gebruiksvriendelijk, krachtig en slim.

DAEL

DAEL

DAEL is een system integrator met vier business units: Data & Electro, Telecom, Power en Security. Met die vier units bestrijkt het bedrijf een groot scala aan technische projecten. Als ‘the innovation providers’ is DAEL in staat met inzet van vernieuwende technologieën oplossingen aan te dragen voor uiteenlopende vragen en uitdagingen. 

Benieuwd naar de expertise van VTM?

Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek.

Vul hiernaast het formulier in of neem contact op met onze Business Servicedesk;  0174 52 73 20  of  info@vtmgroep.nl

* verplichte velden