Ga direct naar de inhoud.


Betrouwbare partners

Onze oplossingen zijn gebouwd met bewezen technologie van marktleiders.
Zo bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit.


Onderstaand een overzicht van de partners waarmee VTM samenwerkt
cNect

cNect logo

VTM is onderdeel van cNect, één van de grootste specialisten in informatie en communicatie technologie in Nederland. Binnen de cNect organisatie is een ongeëvenaarde expertise aanwezig en ongekende capaciteit: die van DAEL, VTM Groep, M2M Services en LinkThings. Stuk voor stuk organisaties met een grote reputatie, elk met hun eigen expertise.

Cisco

cisco

Cisco is wereldwijd marktleider op het gebied van IT en netwerken. Cisco-technologie creëert een wereld vol mogelijkheden.

Microsoft

Microsoft

Microsoft is 's werelds grootste softwarebedrijf en ontwikkelt, verspreidt, licentieert en ondersteunt een breed scala aan computergerelateerde producten. 

Equinix World class datacenter solutions

Equinix

Equinix is wereldwijd leverancier van interconnectie- en datacenter-oplossingen. Equinix faciliteert de digitale economie met de meest hoogwaardige datacenteroplossingen in de wereld. Equinix is actief in veertig markten, verspreid over vijf continenten.

KPN

KPN partnerpagina

KPN (voluit Koninklijke PTT Nederland N.V.) is leverancier van telecommunicatie- en ICT-diensten en biedt consumenten vaste en mobiele telefonie, internet en televisie. Ook op de zakelijke markt levert KPN complete telecommunicatie- en ICT-oplossingen.

Telfort

Telfort Zakelijk partnerpagina

Telfort is er voor de voordeeldenker; kwaliteit voor een lage prijs. Telfort levert telecom- en internetdiensten, betaalbaar, betrouwbaar en eenvoudig.

Eurofiber

Eurofiber

Eurofiber exploiteert sinds 2000 hoogwaardige digitale infrastructuur. Met een eigen open glasvezelnetwerk en eigen datacenters biedt Eurofiber ondernemingen, overheden en non-profit organisaties toekomstvaste, slimme oplossingen.

New Day at Work

New Day at Work WorkSpace 365

New Day at Work vereenvoudigt je manier van werken door krachtige software te ontwikkelen, zoals de complete browser-based werkplek Workspace 365. VTM levert samen met deze partner Workspace 365.

Synology Inc.

Synology

Synology produceert netwerkopslag, IP-bewakingsoplossingen en netwerkapparatuur die de manier waarop gebruikers data beheren, bewaking uitvoeren en het netwerk beheren in de Cloud geheel transformeert.

Eshgro

eshgro

Eshgro is een dedicated leverancier van Cloudoplossingen. Met behulp van een uniek Cloud business platform, de CSB Suite, kunnen organisaties op hun eigen manier gebruik maken van de Cloud.

Benieuwd naar de expertise van VTM?

Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek.

Vul hiernaast het formulier in of neem contact op met onze Business Servicedesk;  0174 52 73 20  of  info@vtmgroep.nl

* verplichte velden