Ga direct naar de inhoud.


Betrouwbare partners

Onze oplossingen zijn gebouwd met bewezen technologie van marktleiders.
Zo bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit.


VTM connectivity partners

KPN  |  VodafoneZiggo  |  Tele2  |  Eurofiber  |  Cbizz


VTM technologie partners

Microsoft  |  VMware  |  Cisco  |  HP  |  Fortinet  |  Mikrotik  |  Netgear  |  Solarwinds  |  Equinix  |  Synology 


VTM strategische partners

cNect  |  DAEL  |  KPN Partner Network  |  Cyberveilig Nederland  |  LinkThings

 

Onderstaand meer informatie over de partners waarmee VTM samenwerkt

cNect

cNect logo

VTM is onderdeel van cNect, één van de grootste specialisten in informatie en communicatie technologie in Nederland. Binnen de cNect organisatie is een ongeëvenaarde expertise aanwezig en ongekende capaciteit: die van DAEL, VTM Groep, M2M Services en LinkThings. Stuk voor stuk organisaties met een grote reputatie, elk met hun eigen expertise.

KPN Partner Network

KPN partner netwerk strategisch partner

Voor persoonlijk advies en een passende oplossing voor elke organisatie werkt KPN samen met een netwerk van professionele zakelijke adviseurs. Binnen het KPN Partner Network vindt u alle Business Partners en alle kennis onder één dak.

Cyberveilig Nederland

Cyberveilig Nederland jpg

Cyberveilig Nederland is dé belangenorganisatie die zich actief inzet voor een digitaal veilig ondernemingsklimaat in Nederland. De leden binnen deze vereniging hebben het gezamenlijk belang om de digitale veiligheid van Nederland te vergroten.

Cisco

cisco

Cisco is wereldwijd marktleider op het gebied van IT en netwerken. Cisco-technologie creëert een wereld vol mogelijkheden.

Microsoft

Microsoft

Microsoft is 's werelds grootste softwarebedrijf en ontwikkelt, verspreidt, licentieert en ondersteunt een breed scala aan computergerelateerde producten. 

Hewlett-Packard

HPE

Hewlett Packard is een van ’s-werelds grootste technologiebedrijven. Het leveringsprogramma loopt van eenvoudige elektronica-onderdelen tot software en dienstverlening. HP behoort al jaren tot de top drie van computerleveranciers.

VMware

VMware

VMware is een Amerikaans softwarebedrijf dat diverse producten uitbrengt die virtualisatie mogelijk maken. VMware helpt organisaties de overgang te maken naar een digitaal bedrijf.

Equinix

Equinix

Equinix is wereldwijd leverancier van interconnectie- en datacenter-oplossingen. Equinix faciliteert de digitale economie met de meest hoogwaardige datacenteroplossingen in de wereld. Equinix is actief in veertig markten, verspreid over vijf continenten.

SolarWinds

SolarWinds

SolarWinds Inc. is een Amerikaans bedrijf dat software ontwikkelt voor bedrijven om hun netwerken, systemen en informatietechnologie-infrastructuur te beheren. 

KPN

KPN partnerpagina

KPN (voluit Koninklijke PTT Nederland N.V.) is leverancier van telecommunicatie- en ICT-diensten en biedt consumenten vaste en mobiele telefonie, internet en televisie. Ook op de zakelijke markt levert KPN complete telecommunicatie- en ICT-oplossingen.

Tele2

Tele2

Tele2 biedt eersteklas ondersteuning bij de ontwikkeling van uw Internet of Things (IoT) projecten. Samen met de Tele2 IoT-specialisten helpen wij de communicatie tussen al uw apparaten vanaf elke locatie te automatiseren. Zo maken we Machine-to-Machine (M2M) data-uitwisseling mogelijk, zonder menselijke tussenkomst.

Eurofiber

Eurofiber

Eurofiber exploiteert sinds 2000 hoogwaardige digitale infrastructuur. Met een eigen open glasvezelnetwerk en eigen datacenters biedt Eurofiber ondernemingen, overheden en non-profit organisaties toekomstvaste, slimme oplossingen.

CBizz

CBizz

CBizz biedt zakelijk glasvezel op ruim 100 bedrijventerreinen in heel Nederland, plus maatwerk internetverbindingen voor bedrijven die vanaf meerdere locaties werken, zich in remote areas bevinden of die een specifieke internetbehoefte hebben.

Telfort

Telfort Zakelijk partnerpagina

Telfort is er voor de voordeeldenker; kwaliteit voor een lage prijs. Telfort levert telecom- en internetdiensten, betaalbaar, betrouwbaar en eenvoudig.

VodafoneZiggo

Vodafone ZIGGO

VodafoneZiggo is een Nederlandse aanbieder van kabeltelevisie, internet en mobiele telefonie. Het bedrijf is in 2017 ontstaan als fusie tussen de Nederlandse activiteiten van Liberty Global en Vodafone.

New Day at Work

New Day at Work WorkSpace 365

New Day at Work vereenvoudigt je manier van werken door krachtige software te ontwikkelen, zoals de complete browser-based werkplek Workspace 365. VTM levert samen met deze partner Workspace 365.

Synology Inc.

Synology

Synology produceert netwerkopslag, IP-bewakingsoplossingen en netwerkapparatuur die de manier waarop gebruikers data beheren, bewaking uitvoeren en het netwerk beheren in de Cloud geheel transformeert.

Fortinet

fortinet

Fortinet ontwikkelt en verkoopt cyberbeveiligingssoftware, -apparaten en -services, zoals firewalls, antivirus, inbraakpreventie en eindpuntbeveiliging. Fortinet is expert in 'Security-Driven Networking for a Hyperconnected World’.

MikroTik

MikroTik

MikroTik ontwikkelt routers, draadloze ISP-systemen en hard- en software voor internetconnectiviteit. Het eigen RouterOS-softwaresysteem biedt uitgebreide stabiliteit, bedieningsmogelijkheden en flexibiliteit voor alle soorten gegevensinterfaces en routing.

DrayTek

DrayTek

DrayTek is fabrikant van breedband-CPE, firewalls, VPN-apparaten, routers, ISDN-gebaseerde oplossingen en draadloze LAN-apparaten. Inmiddels is DrayTek wereldwijd uitgegroeid tot een toonaangevende producent van datacommunicatie producten.

NETGEAR

NETGEAR

NETGEAR ontwikkelt en levert innovatieve netwerkproducten, welke mensen verbinden en bedrijven ondersteunen. Gebruiksvriendelijk, krachtig en slim.

DAEL

DAEL

DAEL is een system integrator met vier business units: Data & Electro, Telecom, Power en Security. Met die vier units bestrijkt het bedrijf een groot scala aan technische projecten. Als ‘the innovation providers’ is DAEL in staat met inzet van vernieuwende technologieën oplossingen aan te dragen voor uiteenlopende vragen en uitdagingen. 

M2M Services

M2M Services

M2M Services levert connectiviteitsoplossingen voor het Internet of Things. Met de hoogste eisen ten aanzien van veiligheid, continuïteit en connectiviteit. Deze connectiviteitsdiensten worden gebruikt voor het draadloos verbinden van machines, apparaten, voertuigen en systemen.

LinkThings

LinkThings

LinkThings levert de volledige oplossing om “dingen” te veranderen in slimme en verbonden objecten. Stuur sensor data naar de cloud, analyseer en visualiseer deze data en trigger een (re)actie. Het LinkThings Cloud platform levert de complete software oplossing om snel en succesvol van start te gaan met slimme IoT toepassingen.

Benieuwd naar de expertise van VTM?

Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek.

Vul hiernaast het formulier in of neem contact op met onze Business Servicedesk;  0174 52 73 20  of  info@vtmgroep.nl

* verplichte velden