VMware

VMware is een Amerikaans softwarebedrijf dat diverse producten uitbrengt die virtualisatie mogelijk maken. VMware vereenvoudigt de overgang van organisatie naar een digitaal bedrijf dat klanten een betere ervaring biedt en werknemers in staat stelt optimaal te presteren.

VMware software wordt ingezet voor:

  • Gegevensverwerking
  • Virtual en Multi-Cloud oplossingen
  • Datacenter toepassingen
  • Beveiliging
  • en Digitale Werkomgevingen

Versnel uw reis door de cloud

VMware Cloud stelt organisaties in staat uw gehele app-portfolio te beheren via hybride en native public clouds met consistente infrastructuur en consistente handelingen.

Netwerken en beveiliging transformeren

Het netwerk van de toekomst is software-gedefinieerd. Een virtual cloud network, met VMware NSX-technologie, is de veilige en consistente fundering die u nodig hebt om met uw bedrijf vooruit te blijven gaan.

Breng de digitale werkplek tot leven

De verwachtingen van medewerkers zijn veranderd. Zorg dat u altijd en op elk apparaat aan deze verwachtingen voldoet, met veilige en naadloze toegang tot apps en services via een geïntegreerde digitale werkplek.

Kijk voor meer informatie over VMware op vmware.com/nl


VTM levert op VMware-technologie gebasseerde Cloudoplossingen en security toepassingen. Wij bieden end-to-endbeheer en beveiliging van alle applicaties die uw werknemers gebruiken en maken het mogelijk voor werknemers om vanaf elke gewenste locatie te werken.

 

Terug naar overzicht

VMware

Deel dit artikel via: