Websitescan

Met de websitescan van VTM ga je voor een optimale compliancy. Het VTM-platform is in staat om te scannen volgens alle belangrijke normen en richtlijnen op het gebied van informatiebeveiliging.

Uit de scan blijkt in hoeverre jouw website voldoet aan de regelsop het gebied van informatiebeveiliging die voor jouw organisatie gelden. Alle problemen die tijdens het scanproces worden aangetroffen worden automatisch afgehandeld volgens de vereisten voorinformatiebeveiliging. Zo weet je direct aan welke normen nog niet is voldaan.

De scan controleert de website(s) op een groot aantal bekende securityproblemen. Hierbij richten we ons niet alleen op de website scannen, maar ook op de server waarop de site gehost wordt. Hierbij wordt elke link en folder op de website gescand, op zoek naar kwetsbaarheden.

Doe de Website Quickscan

Scan de staat van jouw website volgens alle belangrijke normen en richtlijnen op het gebied van informatiebeveiliging. Eenvoudig, kosteloos en grondig.

Geef hieronder de URL op die getest moet worden en ontvang direct het resultaat. Met deze resultaten kun je direct aan de slag om de veiligheid van jouw webapplicatie te verbeteren waar nodig.

* verplichte velden

VTM Cybersecurity - uw digitale veiligheid is onze core business

VTM Security Framework

Ons Security Framework voorziet in diensten, waarmee wij onze klanten faciliteren in het meest veilige gebruik van hun informatie en communicatiediensten, gebaseerd op de volgende categorieën;

  • Identify: Weten wat je hebt, wat belangrijk is en welke risico’s je loopt.
  • Protect: Incidenten voorkomen met techniek, mens & procedures.
  • Detect: Monitoren van verdacht gedrag en incidenten opvolgen.
  • Respond: Reageren op dreigingen en detecties.
  • Recover: Herstel naar een normale bedrijfsvoering.
ICT security VTM

VTM Cybersecurity - uw digitale veiligheid is onze core business

Jouw digitale veiligheid is onze core business

VTM helpt met optimale informatiebeveiliging, op basis van een risico gebaseerde aanpak. Voordat wij iets gaan doen, gaan we eerst met jou in gesprek. Wij willen jouw organisatie goed begrijpen. Doen we dit niet, dan is het onmogelijk om in te schatten welke risico’s jouw organisatie loopt.

Wanneer we jouw processen en risicogebieden in kaart hebben, komen we met oplossingen. Oplossingen die aansluiten bij jouw organisatie. Zodat je er zeker van bent zijn dat je alleen investeert in oplossingen die passen bij jouw organisatie.

 

Datacenter

Benieuwd naar de cybersecurity mogelijkheden van VTM?

Vul onderstaande contactformulier in en onze cybersecurity specialist neemt contact met je op. 

* verplichte velden