Websitescan

Met VTM’s compliance & website security check ga je voor een optimale compliancy. Het VTM platform is in staat om te scannen volgens alle belangrijke normen en richtlijnen op het gebied van informatiebeveiliging.

De compliancy audits van VTM tonen aan in hoeverre je voldoet aan de voor jouw organisatie geldende regels op het gebied van informatiebeveiliging. Alle issues die tijdens de scan zijn gevonden volautomatisch tegen meerdere normen en eisen van informatiebeveiliging gehouden.

Zo weet je direct welke norm niet wordt gehaald of aan welke aanbeveling niet wordt voldaan. Door het oplossen van deze issues kan je een auditor laten zien dat je volledig ‘in control’ bent.

Doe de Website Quickscan

Scan de staat van jouw website volgens alle belangrijke normen en richtlijnen op het gebied van informatiebeveiliging. Eenvoudig, kosteloos en grondig.

Geef hieronder de URL op die getest moet worden en ontvang direct het resultaat. Met deze resultaten kun je direct aan de slag om de veiligheid van jouw webapplicatie te verbeteren waar nodig.

* verplichte velden

VTM Cybersecurity - uw digitale veiligheid is onze core business

VTM Security Framework

Ons Security Framework voorziet in diensten, waarmee wij onze klanten faciliteren in het meest veilige gebruik van hun informatie en communicatiediensten, gebaseerd op de volgende categorieën;

  • Identify: Weten wat je hebt, wat belangrijk is en welke risico’s je loopt.
  • Prevent: Incidenten voorkomen met techniek, mens & procedures.
  • Detect: Monitoren van verdacht gedrag en incidenten opvolgen.
  • Respond: Reageren op dreigingen en detecties.
  • Recover: Herstel naar een normale bedrijfsvoering.
ICT security VTM

VTM Cybersecurity - uw digitale veiligheid is onze core business

Uw digitale veiligheid is onze core business

VTM richt zich op optimale beveiliging van organisaties, op basis van een risicogebaseerde aanpak. Voordat wij iets gaan doen, gaan we eerst met u in gesprek. Wij willen uw bedrijf begrijpen, hoe zien uw bedrijfsprocessen er uit en welke informatie en datastromen gebruikt u binnen uw organisatie? Doen we dit niet, dan is het onmogelijk om in te schatten welke risico’s u loopt.

Wanneer we uw bedrijfsprocessen en risicogebieden in kaart hebben, komen we met oplossingen. Oplossingen die aansluiten bij uw organisatie. Zodat u er zeker van kunt zijn dat u alleen investeert in oplossingen die passen bij uw organisatie.

 

Datacenter

Benieuwd naar de expertise van VTM?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan zeker contact met ons op. Uw digitale veiligheid is onze core business!

Vul hiernaast het formulier in of neem contact op met onze Business Servicedesk;  0174 52 73 20  of  info@vtmgroep.nl

* verplichte velden