Veilig en betrouwbaar werken

Digitale veiligheid en bescherming tegen cybercrime zijn van essentieel belang voor uw organisatie. De opkomst van Cloud en toenemende security risico's maken beveiligen van uw bedrijfsprocessen en –gegevens complex en kostbaar. VTM helpt u betrouwbaar en veilig te werken in een digitaal tijdperk.

Proactief beheer van uw IT

VTM borgt de continuïteit van uw IT. Uw systemen worden centraal gemanaged en controle- en beheertaken worden waar mogelijk geautomatiseerd. Proactief beheer verbetert de stabiliteit en continuïteit van uw gehele IT-omgeving. Voordat de gebruiker nadeel ondervindt van een verstoring is deze al gesignaleerd en in een groot aantal gevallen zelfs al remote opgelost.

Remote Monitoring & Management (RMM)

De veiligheid, beschikbaarheid en prestaties van uw IT-omgeving zijn van vitaal belang voor het functioneren van uw organisatie. Met Remote Monitoring & Management (RMM) worden uw servers, werkplekken en devices continu bewaakt. 24 uur per dag, 7 dagen per week!

We gaan storingen direct te lijf en kunnen vaak al ingrijpen voordat er problemen ontstaan. De RMM-software geeft door of alle back-ups geslaagd zijn, of de updates voltooid zijn, of er voldoende opslagruimte beschikbaar is, of er opvallende eventlogs zijn, ongeautoriseerde indringers enzovoort. Lees meer over VTM Grip.

 

Remote Monitoring Management

De toekomst van Endpoint Security

Endpoint Protection van VTM is de toekomst van Endpoint security en standaard inbegrepen bij Endpoint Management. Statische, signature-based oplossingen zijn geen partij voor moderne geavanceerde aanvallen. Het gebrek aan integratie met hersteloplossingen zorgt voor een scheiding tussen detectie en herstel, waardoor organisaties lang kwetsbaar blijven.

Integratie van detectie en response

Het Endpoint Protection Platform (EPP) van VTM verenigt bescherming, detectie en response in een geïntegreerd platform, aangestuurd door geavanceerde machine learning en intelligente automatisering. Met EPP kunnen organisaties schadelijk gedrag voorspellen over de gehele linie, en snel dreigingen elimineren dankzij volledig geautomatiseerde response mechanismen. U bent beschermd tegen zelfs de meest geavanceerde aanvallen.

 

Datacenter

Informatiebeveiliging

Gegevensverkeer wordt intensiever, het aantal devices neemt toe en de toepassingen welke hieraan worden toevertrouwd zijn vaak bedrijfskritisch. Aan veiligheid en privacy worden steeds hogere eisen gesteld. VTM faciliteert klanten in het meest veilige gebruik van informatie en communicatie diensten.

Lees meer hierover op Informatiebeveiliging

Data Security

Meer weten over beheer en beveiliging van uw netwerk?

Vul hiernaast het contactformulier in of neem contact op met ons. Wij helpen je graag!

* verplichte velden

Meer weten over beheer en beveiliging van jouw netwerk?

Vul onderstaande contactformulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op. 

* verplichte velden