KPN

KPN (voluit Koninklijke PTT Nederland N.V.) is leverancier van telecommunicatie- en ICT-diensten en biedt consumenten vaste en mobiele telefonie, internet en televisie. Ook op de zakelijke markt levert KPN complete telecommunicatie- en ICT-oplossingen.

Voel je vrij

KPN maakt het leven vrijer, leuker en makkelijker door te verbinden. Met passie werkt KPN aan veilige, betrouwbare en toekomstbestendige netwerken en diensten, elke dag weer, al ruim 135 jaar. Zodat alles en iedereen altijd en overal verbonden is.

Van telegrafie tot Internet of Things

Al sinds 1881 helpt KPN Nederland verder met technologische vernieuwing. Van telegraaf tot 4G en van telefoniste tot het Internet of Things. KPN heeft altijd voorop gelopen in digitale innovaties. Van de eerste telefooncel in Nederland, tot de eerste generaties mobiel internet. KPN kijkt met een open blik naar technologische vernieuwingen in communicatietechnologie. Zo blijft KPN experimenteren en innoveren aan nieuwe technologieën die Nederland verder helpen.

KPN EEN MKB

Ook voor de zakelijke markt levert KPN complete innovatieve telecommunicatie- en ICT-oplossingen. Van Cloudservices tot mobiele abonnementen, van Internet of Things oplossingen tot digitaal werkplekbeheer.

KPN EEN MKB combineert eenvoudig internet, vast bellen en/of mobiele telefonie. De klant kiest zelf welke combinatie van producten en diensten van Zakelijk alles in 1 het beste bij zijn of haar organisatie past. Met Zakelijk alles in 1 krijgt u altijd exact wat u nodig hebt!

Lees meer over KPN EEN, dé totaaloplossing voor uw bedrijfscommunicatie


Kijk voor meer informatie over KPN op kpn.com


Of kijk op:
  >>  VTM - Zakelijk partner van KPN
  >>  KPN Business Partner van het Jaar

 

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor onze maandelijkse business update.

Volgende

cNect logo
cNect