KPN

KPN (voluit Koninklijke PTT Nederland N.V.) is leverancier van telecommunicatie- en ICT-diensten en biedt consumenten vaste en mobiele telefonie, internet en televisie. Ook op de zakelijke markt levert KPN complete telecommunicatie- en ICT-oplossingen.

Voel je vrij

KPN maakt het leven vrijer, leuker en makkelijker door te verbinden. Met passie werkt KPN aan veilige, betrouwbare en toekomstbestendige netwerken en diensten, elke dag weer, al ruim 135 jaar. Zodat alles en iedereen altijd en overal verbonden is.

Van telegrafie tot Internet of Things

Al sinds 1881 helpt KPN Nederland verder met technologische vernieuwing. Van telegraaf tot 4G en van telefoniste tot het Internet of Things. KPN heeft altijd voorop gelopen in digitale innovaties. Van de eerste telefooncel in Nederland, tot de eerste generaties mobiel internet. KPN kijkt met een open blik naar technologische vernieuwingen in communicatietechnologie. Zo blijft KPN experimenteren en innoveren aan nieuwe technologieën die Nederland verder helpen.

VTM Groep strategisch partner van KPN

Per 1 januari 2020 is VTM strategisch partner van het KPN Partner Network. Met deze strategische samenwerking bezegelt KPN Partner Network de significante rol die VTM speelt bij KPN en zijn klanten. VTM behoort hiermee tot een selecte groep van slechts vier bedrijven in Nederland die als strategisch partner van KPN meedenken en adviseren over de rol van het KPN partner netwerk.

Lees verder


KPN EEN MKB

Ook voor de zakelijke markt levert KPN complete innovatieve telecommunicatie- en ICT-oplossingen. Van Cloudservices tot mobiele abonnementen, van Internet of Things oplossingen tot digitaal werkplekbeheer.

KPN EEN MKB combineert eenvoudig internet, vast bellen en/of mobiele telefonie. De klant kiest zelf welke combinatie van producten en diensten van Zakelijk alles in 1 het beste bij zijn of haar organisatie past. Met Zakelijk alles in 1 krijgt u altijd exact wat u nodig hebt!

Lees meer over KPN EEN, dé totaaloplossing voor uw bedrijfscommunicatie

Fixed enable partner

Als één van de weinigen is VTM ‘Fixed Enable’ gecertificeerd. Dat houdt in dat we voor KPN EEN oplevering zelf kunnen schakelen in de wijkcentrale. We kunnen zelf in de wijkcentrale opleveringen voor DSL verbindingen verzorgen en eventuele storingen bij klanten van KPN EEN/VTM sneller verhelpen. Dat zorgt voor de meest efficiënte KPN EEN oplevering en installatie.


KPN EEN MKB Werkpklek

KPN Werkplek is een moderne, digitale werkplek, gebaseerd op Microsoft 365. Het geeft de vrijheid om te werken waar en wanneer jij dat wilt. Via elk device hebben medewerkers toegang tot applicaties en bestanden.

Lees meer over KPN EEN MKB Werkplek


Kijk voor meer informatie over KPN op kpn.com


Of kijk op:
  >>  VTM - Zakelijk partner van KPN
  >>  KPN Business Partner van het Jaar

 

Terug naar overzicht

KPN partnerpagina

Deel dit artikel via: