VTM Groep is KPN Business Partner van het Jaar

Donderdag 9 februari vond de KPN Strongest Partner Challenge plaats. Tijdens een sfeervolle avond onder leiding van Rick Nieman, is de VTM Groep bekroond tot KPN Business Partner van het Jaar. “Wij zijn enorm trots op deze prijs. Het is de kroon op de stappen die we als organisatie hebben gezet,” aldus Hans Olsthoorn, algemeen directeur van de VTM Groep.

De KPN Strongest Partner Challenge is de opvolger van de jaarlijkse Channel Awards. De Business Partner Organisatie van KPN bestaat uit ruim 300 professionele business partners, die tijdens dit event om uiteenlopende redenen centraal staan. Voornaamste doel is om de business partners een podium te geven ter inspiratie voor elkaar.

Business Partner van het Jaar

De prestigieuze award Business Partner van het Jaar is bestemd voor de business partner die zich met een duidelijke visie heeft weten te ontwikkelen tot een belangrijke speler in de markt. De transitie naar volwaardig dienstverlener in zowel Telecom én ICT is voor KPN één van de redenen om de VTM Groep te bekronen met deze prachtige award. “Een bevestiging van de groei en ambitie die de VTM Groep heeft laten zien. Er was een plan, een visie, en die is uitgevoerd,” aldus Vivienne van Eijkelenborg, Zakenvrouw van het Jaar 2016 en jurylid tijdens de Partner Challenge.

"Een fantastische prijs, waar we enorm hard voor hebben gewerkt," aldus een zichtbaar trotse Hans Olsthoorn. "Gefaseerd hebben we belangrijke stappen gezet als organisatie, waarmee we inspelen op veranderingen in de markt. Het winnen van deze award is een bekroning voor de stappen die we hebben gezet. Met landelijk ruim 300 business partners is deze award één van de grammys in ons vakgebied. Een prijs waar we enorm trots op zijn!"


VTM Groep bekroond tot KPN Business Partner van het Jaar

Fit For The Future

De VTM Groep is uitgegroeid tot een toonaangevend business partner in ICT én Telecom. Alle disciplines onder één dak. Om in de woorden van KPN te blijven, de VTM Groep is ‘Fit For The Future’. Met de juiste kennis en expertise en met een hoog serviceniveau in de totale dienstverlening.

“Intern is vol ingezet op een eigen ICT team. Er is een full service servicedesk, voor zowel onze Telecom als voor onze ICT diensten, we hebben ons portfolio uitgebreid en we hebben een eigen 24/7 Network Operation Center, waarin we alle verbindingen nauwlettend monitoren.”

“Wij zien de behoefte in het MKB aan een partij die organisaties helpt in hun digitale transitie. Een betrouwbare partner, met kennis van zaken. De VTM Groep is zo’n partner. We werken continu aan de optimale oplossing afgestemd op de klantvraag. Een intensief proces, waar we dagelijks met veel enthousiasme en enorm veel energie aan werken. Deze award is de bevestiging van de kwaliteit van onze dienstverlening,” aldus een trotse Hans Olsthoorn.

Bekijk hier de uitreiking van de Award