VTM Groep strategisch partner van KPN

VTM is strategisch partner van het KPN Partner Network. Met deze strategische samenwerking bezegelt KPN Partner Network de significante rol die VTM speelt bij KPN en zijn klanten. Vrijdag 6 december is deze vergaande samenwerking officieel bekrachtigd in het Digital Dutch Experience Center in Zoetermeer.

VTM behoort hiermee tot een selecte groep van slechts vier bedrijven in Nederland die als strategisch partner van KPN meedenken en adviseren over de rol van het KPN partner netwerk. Hierdoor zijn wij nog beter in staat om met een innovatief portfolio aan producten en diensten onze klanten van de beste en meest toekomstvaste oplossingen te voorzien.

“Het betreft een meerjarige samenwerking, waar wij als VTM Groep zeker trots op zijn,” aldus Hans Olsthoorn, algemeen directeur van de VTM Groep. “KPN werkt continu aan innovatie op het gebied van ICT, Telecom, Cybersecurity en Internet of Things oplossingen voor de zakelijke markt. Het is mooi om daar op strategisch niveau mee te denken en mee te werken aan dit portfolio.”


KPN Partner Network - Strategische Partners 2020 - VTM handtekening

V.l.n.r.: Joeri Schnetz, operationeel directeur VTM Groep, Hans Olsthoorn, algemeen directeur VTM Groep, Marieke Snoep, directeur zakelijke markt KPN en Camiel Janssen, directeur KPN Partner Network, bevestigen de samenwerking.


Samen succesvol

VTM is al meerdere jaren Excellence Platina Business Partner van KPN. Of het nu gaat om een totaaloplossing voor communicatie, telefonie, zakelijk glasvezelinternet, ICT of IoT oplossingen. Tegenwoordig heeft VTM er ook een certificering bij als KPN Health partner.

Deze jarenlange samenwerking wordt nu verder geïntensiveerd met dit strategisch partnerschap. Enkele gezamenlijke doelstellingen van dit partnerschap zijn bijvoorbeeld;

  • Actief voeren van KPN doelportfolio;
  • Een voortrekkersrol innemen binnen KPN Partner Network;
  • Constructief ondersteunen en ontwikkelen van een nieuw toekomstvast portfolio;
  • Actief investeren in kwaliteit en klanttevredenheid.Strategisch Partners KPN Partner Network

Naast VTM Groep zijn ook DB+, Score Utica en WilroffReitsma benoemd als strategisch partner KPN Partner Network.

Volgende

Joeri Schnetz over M2M wordt VTM IoT thumb
M2M Services wordt VTM IoT