Nieuwe aanwinst VTM: Dimitri Wortelboer, een enthousiaste starter

VTM blijft groeien. Deze week laten we je kennis maken met Dimitri, een enthousiaste starter die net is afgestudeerd in Commerciële Economie. Dimitri is sinds kort werkzaam als accountmanager bij VTM en is een sociale en transparante jongen die graag relaties opbouwt en onderhoudt.

In dit interview vertelt hij ons over zijn achtergrond, zijn eerste indruk bij VTM, zijn hobby’s en interesses, en nog veel meer. Lees snel verder om meer te weten te komen over Dimitri!

Kun je iets vertellen over jouw achtergrond en wat je naar jouw huidige functie bij VTM heeft geleid?

Ik ben van de zomer afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam, waar ik Commerciële Economie heb gestudeerd. Hier heb ik ondervonden dat ik klantcontact en het meedenken met klanten heel erg leuk vind. In een ver verleden heb ik nog meegewerkt aan een telecom gerelateerd project, wat erg goed was bevallen. Deze twee factoren hebben ervoor gezorgd dat ik uiteindelijk bij VTM terecht ben gekomen.

Wat is/was je eerste indruk bij VTM?

De eerste indruk is er een die je nooit over kan doen. Dit is iets wat VTM zich niet alleen realiseert, maar waar ook keihard aan gewerkt wordt. Ik ben onwijs goed ontvangen en er heerst een fantastische sfeer. Er hangt een persoonlijk en informele werksfeer, waarbij iedereen naar elkaar kan én durft toe te stappen. Ik kijk reikhalzend uit naar de toekomst die VTM mij hier te bieden heeft!

Wat is jouw doel om bij te dragen bij VTM?

Ik zie mijzelf als een transparante en sociale jongen. Ik hoop met deze eigenschappen mijn krachten te kunnen benutten om relaties aan te gaan, maar vooral te onderhouden. Vertrouwen staat bij mij hoog in het vaandel en samen kom je verder dan alleen. Zo hoop ik de reputatie van VTM hoog te houden en te verbeteren waar mogelijk.

Wat zijn jouw hobby's of interesses buiten het werk?

Buiten het werk ben ik vaak te vinden op het voetbalveld, tennisbaan, padelbaan of bij vrienden thuis. Ik ben een groot sportliefhebber en deel deze passie met vrienden onder het genot van een borrel. Dit bij voorkeur onder de heerlijke Spaanse zon, maar ook de wintersport is iets waar ik elk jaar weer naar uitkijk. De microfoon is mij dan ook niet onbekend, al hopen velen dat ik deze altijd links laat liggen.

Hoe zie jij de markt voor IT, telecom en Cybersecurity?

Ik heb nauwelijks een achtergrond op het gebied van IT, telecom of cybersecurity, maar de toekomst ligt naar mijn idee bij nieuwer, sneller, makkelijker. De markt is ever-changing en ik vind het een uitdaging om hieraan bij te dragen. Je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met de nieuwste technologieën.

Samen sterker

Dimitri is een waardevolle aanvulling op het team van VTM. Als gedreven professional met een frisse blik op de markt zijn we ervan overtuigd dat hij ons zal helpen om onze ambities te realiseren.

Wil je ook werken bij VTM? Bekijk dan onze vacatures op onze website. Wie weet word jij onze volgende nieuwe collega!