Maak kennis met onze nieuwe collega’s: Arnaud en Kees

Bij VTM zijn we altijd op zoek naar nieuwe talenten om ons team te versterken. Daarom zijn we blij om je voor te stellen aan deze twee toppers die afgelopen maand zijn begonnen: Arnaud Schrammeijer en Kees van der Hout. Zij zullen ons helpen om onze klanten nog beter te bedienen op het gebied van IT, telecom en cybersecurity.

Arnaud is onze nieuwe Business consultant IT & Security. Hij heeft een achtergrond in informatiebeveiliging en projectmanagement. Hij is een enthousiaste fietser en “pizzabakker”. Kees is onze nieuwe Junior Controller. Hij heeft inmiddels al enige ervaring in financiële administratie en rapportage. Hij houdt daarnaast van voetballen, snowboarden en reizen.

Leer Arnaud en Kees beter kennen

We hebben Arnaud en Kees een paar vragen gesteld om ze beter te leren kennen. Lees hieronder wat ze te vertellen hebben over hun eerste indruk, hun doel, hun hobby’s en hun visie op de markt.

Arnaud Schrammeijer

Wat is/was je eerste indruk bij VTM?

“Op een terras in Parijs raakte ik eerder dit jaar in gesprek met Rick Braams onder de indruk van het mooie verhaal dat de medewerkers van VTM gezamenlijk hebben geschreven. Een indruk die werd bevestigd in de gesprekken met Joeri, Randolph, Ferry en Erwin. Het duurde vervolgens niet lang voor we een match vonden in de functie van Business consultant IT & Security.”

Wat is jouw doel om bij te dragen bij VTM?

“Het security team heeft als doel de digitale veiligheid van de klanten van VTM te borgen, zodat deze zorgeloos kunnen ondernemen en werken. Het is mijn doel om de dienstverlening binnen dit domein verder uit te bouwen en klanten passende oplossingen te bieden, waarbij de aandacht zal uitgaan naar Technologie, Proces en Organisatie.”

Wat zijn jouw hobby’s of interesses buiten het werk?

“Je kunt me 's nachts wakker maken voor een rondje op de racefiets of mountainbike. Ik kijk dan ook al uit naar de volgende VTM ride! Daarnaast heb ik een passie voor het bakken van pizza.”

Hoe zie jij de markt voor IT, telecom en cybersecurity?

“IT, Telecom en Security zijn overal en niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op en zorgen afhankelijk van je perspectief voor kansen of bedreigingen. Service providers dienen vlot mee te bewegen om oplossingen te blijven bieden die aansluiten bij de veranderde vraag vanuit de markt. Daarnaast heeft ook dit marktsegment last van de krapte op de op de arbeidsmarkt; het is lastig om blijvend geschikt personeel te vinden (en behouden) om de groei van organisaties te ondersteunen en verloop op te vangen. Het is overigens mijn indruk dat VTM op deze onderwerpen goed scoort; men speelt kort op de bal, de klanttevredenheid is zeer hoog en het verloop onder het personeel zeer laag.”

Kees van der Hout

Wat is/was je eerste indruk bij VTM?

VTM oogt als een frisse, gestructureerde en innoverende organisatie die streeft naar groei. Het gemotiveerde karakter binnen de organisatie heeft ervoor gezorgd dat ik erg enthousiast ben geraakt om onderdeel te mogen zijn van deze onderneming.

Wat is jouw doel om bij te dragen bij VTM?

Ik hoop mij binnen VTM te kunnen ontwikkelen tot een volwaardig Controller, om zo een toegevoegde waarde te kunnen leveren binnen de organisatie.

Wat zijn jouw hobby’s of interesses buiten het werk?

Mijn hobby’s buiten het werk om bestaan uit voetballen, snowboarden, fitness, reizen en eten en drinken met mijn vriendin en/of vrienden. Daarnaast ben ik penningmeester van de stichtingen Zomerspektakel Maasdijk en Oranjespektakel Maasdijk waar ik ieder jaar het Zomerspektakel en oranjefestiviteiten in Maasdijk organiseer.

Hoe zie jij de markt voor IT, telecom en Cybersecurity?

Ik zie de IT, telecom en cybersecuritymarkt als een innoverende en uitdagende branche vol nieuwe technieken en uitdagingen.

Welkom aan boord, Arnaud en Kees!

We zijn erg blij dat Arnaud en Kees ons team komen versterken. We kijken uit naar een prettige samenwerking en veel mooie projecten. We wensen ze veel succes en plezier bij VTM!

Wil je ook werken bij VTM? Bekijk dan onze vacatures op onze website. Wie weet word jij onze volgende nieuwe collega!