Onze nieuwe collega Maikel: een ervaren salesprofessional

Dit keer stellen we Maikel van Heugten, onze nieuwe Key Accountmanager IOT, een aantal vragen. Hij vertelt over zijn achtergrond, zijn eerste indruk bij VTM, zijn doelstellingen en zijn hobby’s.

Maikel heeft een rijke ervaring in de telecombranche. Hij was 15 jaar franchisenemer bij Into Telecom en heeft daarna een aantal functies vervuld als salesmanager op projectbasis. Hij is een gedreven professional met een groot netwerk en een passie voor IOT.

Kun je iets vertellen over jouw achtergrond en wat je naar jouw huidige functie bij VTM heeft geleid?
Ik ben begonnen als franchisenemer bij Into Telecom in 2003. Na 15 jaar heb ik mijn klantenportefeuille verkocht, omdat het bedrijf zijn identiteit en DNA verloor. Daarna heb ik als salesmanager verschillende telecomprojecten gedaan. Sinds november werk ik als Key Accountmanager IOT bij VTM, na een periode thuis te zijn geweest voor mijn dochter Fay, die in april is geboren.

Wat is/was je eerste indruk bij VTM?
Mijn eerste indruk bij VTM is zeer positief. Ik merk dat de organisatie veel waarde hecht aan de binding en het welzijn van de werknemers. Dat zie je terug in de manier waarop de organisatie is ingericht en hoe de mensen met elkaar omgaan. Ik ga elke dag met meer enthousiasme en energie naar VTM dan de dag ervoor.

Wat is jouw doel om bij te dragen bij VTM?
Mijn doel is om de IOT-markt te benutten en omzetgroei te realiseren voor VTM. Ik wil ook sterke en waardevolle relaties opbouwen, zowel intern als extern.

Wat zijn jouw hobby's of interesses buiten het werk?
Mijn grootste hobby is mijn gezin. Ik ben een trotse vader van Fay van 7 maanden en ik geniet van elke minuut die ik met haar en mijn vriendin kan doorbrengen. Ik heb ook een leuke en energieke hond, waar ik graag mee wandel. Verder houd ik van F1, padel en lekker eten en drinken met vrienden in de kroeg.

Hoe zie jij de markt voor IT, telecom en Cybersecurity?
De markt voor IT, telecom en Cybersecurity is continu in beweging door de snelle ontwikkeling van technologieën. Veel organisaties kunnen deze technologieën niet optimaal benutten. Daarom is er veel potentieel voor groei en innovatie in deze markt. Zoals eerder gezegd, krijg ik heel veel energie, om daar onderdeel vanuit te mogen en kunnen maken.

Wil je ook werken bij VTM?

We hopen dat je Maikel beter hebt leren kennen. Hij is een van onze gedreven professionals die zich inzetten voor de innovatie en groei van VTM. Wil je meer weten over VTM en onze diensten op het gebied van IT, telecom en Cybersecurity? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek onze website.

Wil je ook werken bij VTM? Bekijk dan onze vacatures op onze website. Wie weet word jij onze volgende nieuwe collega!