Maak kennis met Pascal!

Na een welverdiende vakantie is Pascal begonnen op onze marketingafdeling. Naast de nodige gezelligheid en enthousiasme brengt Pascal ook een minor branding met zich mee. Waarom dit belangrijk is? Daar komen we later op terug. Eerst gaan wij je meenemen in wie Pascal is, wat hij bij gaat dragen binnen VTM en waar zijn volgende reis naartoe gaat :)

Kun je iets vertellen over jouw achtergrond en wat je naar jouw huidige functie bij VTM heeft geleid?

In juni 2023 heb ik mijn opleiding Commerciële Economie (SportMarketing & Management) aan de Hogeschool Rotterdam afgerond. Na mijn afstuderen werkte ik enkele maanden als uitzendkracht en maakte ik een prachtige reis door Vietnam. Tijdens die periode was ik op zoek naar een baan en kwam ik op twee manieren bij VTM terecht. Ten eerste via mijn broer Dimitri, die bij VTM werkt als accountmanager. Ten tweede via mijn vader, die in het verleden met Roel had samengewerkt. Beiden vertelden me enthousiaste verhalen over het bedrijf, de collega’s en de werkwijze. Daarom besloot ik een gesprek aan te gaan, en het klikte meteen.

Wat is/was je eerste indruk bij VTM?

Zoals ik net benoemde had ik al wat verhalen gehoord van mensen om mij heen, waardoor ik een bepaald beeld had. De eerste indruk was precies zoals mij verteld was. Een informele sfeer, maar tegelijkertijd wel de focus op het werk. Een bedrijf waar je jezelf kan zijn en ontwikkelen, waar je verantwoordelijkheden krijgt, maar wel met de nodige hulp.

Wat is jouw doel om bij te dragen bij VTM?

Ik wil er als marketeer voor zorgen dat mensen de marketing van VTM als voorbeeld gaan gebruiken wanneer zij iemand moderne marketing moeten uitleggen. Dat ze zeggen: ‘dan moet je eens kijken hoe VTM dat doet, dat is echt leuk!’ Daarnaast wil ik ervoor zorgen dat VTM als merk sterk staat en misschien nog wel belangrijker…blijft staan! Ervoor zorgen dat alles en iedereen wat met VTM te maken heeft, VTM ademt.

Wat zijn jouw hobby's of interesses buiten het werk?

Wanneer ik doordeweeks niet op kantoor ben, kan je mij vinden op het voetbalveld van FC ’s-Gravenzande of in de sportschool. Wanneer ik niet op 1 van die plekken ben, luister ik vaak naar muziek of kijk ik een film/documentaire. In het weekend drink ik vaak een borrel met vrienden. Verder ga ik elk jaar op wintersport en ben ik sinds kort van plan om zo veel mogelijke mooie plekken te zien. Zo ben ik afgelopen zomer een maand in Vietnam geweest en plan ik om begin 2025 een maand naar Colombia te gaan.

Hoe zie jij de markt voor IT, telecom en Cybersecurity?

Ik zie de markt voor IT, Telecom en Cybersecurity als een markt die pas net begonnen is. Met de technologische ontwikkelingen die blijven komen, zijn er veel mogelijkheden EN gevaren op het gebied van ICT. Deze markt zorgt ervoor dat wij veilig, snel en efficiënt met deze ontwikkelingen om kunnen blijven gaan en dat zullen we alleen maar meer nodig hebben verwacht ik.

Welkom aan boord Pascal!

We zijn erg blij dat Pascal ons team komt versterken. We kijken uit naar een prettige samenwerking. We wensen je veel succes en plezier bij VTM!

Wil je ook werken bij VTM? Bekijk dan onze vacatures op onze website. Wie weet word jij onze volgende nieuwe collega!