Maak kennis met Juriën!

Game, set, match!😉 Juriën Lameijn is per 1 januari 2024 projectmanager bij VTM. Juriën brengt de nodige ervaring en gedrevenheid mee vanuit zijn tennis- en zakelijk verleden. Benieuwd geworden naar Juriën zijn verhaal? Lees dan snel verder!

Kun je iets vertellen over jouw achtergrond en wat je naar de huidige functie bij VTM heeft geleid?

Ik werk al enige jaren in de IT, Telecom en softwarewereld. Dit heb ik gedaan als accountmanager. Ik heb veel klanten mogen helpen aan innovatieve oplossingen. Tijdens mijn studie, Leisure en Eventmanagement, heb ik veel projecten georganiseerd. De project kant heeft altijd mijn interesse gehad. Op deze manier ben ik in aanraking gekomen met VTM. Na verschillende gespreken te hebben gevoerd wist ik dat ik aan de slag wilde gaan bij VTM als projectmanager.

Wat is/was je eerste indruk bij VTM?

Ik was opzoek naar een bedrijf waar de medewerkers centraal staan. Dat de medewerker bij VTM centraal staat werd direct duidelijk in het eerste gesprek. De informele sfeer spreekt mij erg aan. Ik voelde mij meteen thuis. 

Wat is jouw doel om bij te dragen bij VTM?

Door mijn ervaring als accountmanager wil ik bijdrage aan de schakel tussen de commerciële kant en de techniek. Door deze aanpak wil ik ervoor zorgen dat de projecten soepel verlopen en de klanttevredenheid verhoogd wordt.

Wat zijn jouw hobby's of interesses buiten het werk?

Tijdens mijn jeugd heb ik getennist voor jong oranje. Je kan wel zeggen dat sport de rode draad is in mijn leven. Ik tennis niet meer, maar buiten het werk ben ik regelmatig aan het padellen en ga ik vaak naar de fitness. Ik vind het belangrijk om een vitaal lichaam te hebben. Naast sport vind ik het leuk om met vrienden op pad te gaan naar festivals en restaurants.

Hoe zie jij de markt voor IT, telecom en Cybersecurity?

De markt is constant in beweging door nieuwe technologieën. Dit zal de aankomende jaren niet anders zijn. Wel denk ik dat Cybersecurity nog belangrijker wordt voor bedrijven in elk segment.

Welkom aan boord Juriën!

We zijn erg blij dat Juriën ons team komt versterken. We kijken uit naar een prettige samenwerking en vele succesvolle projecten. We wensen je veel succes en plezier bij VTM!

Wil je ook werken bij VTM? Bekijk dan onze vacatures op onze website. Wie weet word jij onze volgende nieuwe collega!